about-heading

Wie is Lavista Relatiegeschenken.


Wij zijn de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Relatiegeschenken.

Onze website biedt u een duidelijk overzicht van de producten die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn.

Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

Boukje Vink

Verkoopmedewerker

Ik hou mij voornamelijk bezig met offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende taken.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de relatiegeschenken, bij Lavista Relatiegeschenken heb ik het al enige tijd al erg naar mijn zin, samen met mijn collega’s bezig zijn om een leuk product uit te leveren wat goed ontvangen wordt door de eindklant dat is waar we het voor doen!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin op vakantie te gaan, ook uit eten met vrienden is iets wat ik graag doe.


Lees meer..

Hedy Lazet

Administratie medewerkster

Mijn dagelijkse bezigheid zijn alle voorkomende administratieve taken, ook spring ik bij waar het op dat moment nodig is.

Ik werk sinds een paar jaar bij Lavista Relatiegeschenken, de laatste tijd is de administratie hetgeen waar ik mij voornamelijk mee bezig hou.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn familie. Sinds kort ben ik ook de trotse oma van een kleindochter, daar geniet ik ontzettend van! Creatief bezig zijn is ook iets wat ik graag doe.


Lees meer..

John Lazet

Verkoopmedewerker

Ik werk al 35 jaar in de relatiegeschenkenbranche en het bevalt me nog steeds erg goed, elke dag is weer anders en de uitdaging om samen met de klant een leuk product te bedenken en te leveren vind ik ontzettend leuk om te doen.

Het hechte team bij Lavista relatiegeschenken zorgt voor korte lijnen maar ook een gezellige werksfeer.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd sport te kijken en met name de formule 1 is mijn favoriet! Lekker eten met familie en vrienden is wat ik graag doe. Ook ben ik opa van een kleindochter en samen met haar tijd doorbrengen is een favoriete bezigheid van mij.


Lees meer..

Jordy van den Heuvel

Verkoopmedewerker

Waar ik mij dagelijks mee bezig hou zijn de offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende werkzaamheden.

Ik vind het leuk bij Lavista Relatiegeschenken omdat ik het fijn vind om in een hecht team te werken en het leuk en uitdagend vind om met een klant te zoeken naar een passend product.

Ik geniet van gamen en uitgaan, ook sport kijken is een favoriete bezigheid van mij.


Lees meer..

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.


Lees meer..

Wesley Krebaum

Verkoopmedewerker

Mijn werkzaamheden zijn het behandelen van de offerte aanvragen, order verwerking, up-to-date houden van de website en het telefonisch klantcontact.

Commercieel met klanten bezig zijn is wat ik graag doe, daarom ben ik bij Lavista Relatiegeschenken op de juiste plaats.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan, sport te kijken, te gamen en spelletjes te doen.


Lees meer..

Stage lopen bij ons?

We hebben regelmatig stagiairs lopen. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder.

Lees meer..


brochure