about-heading

Wie is Lavista Relatiegeschenken.


Wij zijn dé specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Relatiegeschenken. Onze website biedt een duidelijk overzicht van de producten die wij aanbieden. En, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn. Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!". Niet alleen de persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, maar ook de wensen en behoeften van de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Het team

Bij Lavista Relatiegeschenken beschikken onze medewerkers over jarenlange ervaring op het gebied van reclame en promotie. We kunnen jou optimaal ondersteunen bij het realiseren van je marketingdoelen. Onze aanpak is gericht op helderheid en persoonlijke aandacht. We staan garant voor de hoogste kwaliteit en bieden de beste service.

Nieuwsgierig naar de gezichten achter ons team? Hieronder stellen ze zich graag aan je voor!

Wesley Krebaum

Wesley Krebaum

Salesmanager

Mijn werkzaamheden zijn het behandelen van de offerte aanvragen, order verwerking, up-to-date houden van de website en het telefonisch klantcontact.

Commercieel met klanten bezig zijn is wat ik graag doe, daarom ben ik bij Lavista Relatiegeschenken op de juiste plaats.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan, sport te kijken, te gamen en spelletjes te doen.

Boukje Vink

Boukje Vink

Accountmanager

Ik hou mij voornamelijk bezig met offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende taken.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de relatiegeschenken, bij Lavista Relatiegeschenken heb ik het al enige tijd al erg naar mijn zin, samen met mijn collega’s bezig zijn om een leuk product uit te leveren wat goed ontvangen wordt door de eindklant dat is waar we het voor doen!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin op vakantie te gaan, ook uit eten met vrienden is iets wat ik graag doe.

Jordy van den Heuvel

Jordy van den Heuvel

Accountmanager

Waar ik mij dagelijks mee bezig hou zijn de offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende werkzaamheden.

Ik vind het leuk bij Lavista Relatiegeschenken omdat ik het fijn vind om in een hecht team te werken en het leuk en uitdagend vind om met een klant te zoeken naar een passend product.

Ik geniet van gamen en uitgaan, ook sport kijken is een favoriete bezigheid van mij.

Noëlla Janssen

Noëlla Janssen

Accountmanager

Orderverwerking, offerte aanvragen en overige voorkomende taken kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Het leukste aan mijn werk hier vind ik het klantencontact en de uitdaging om voor elke klant het perfecte geschenk te vinden.

Elke dag hier is anders en dat houdt het werk interessant en leuk.

Buitenom mijn werk ga ik graag uit met mijn vrienden, lees ik lekker een boek of kijk ik een goede film.

Petra Vogels

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.

Wil je ook onderdeel worden van ons fijne team? Neem dan eens een kijkje bij onze beschikbare vacatures.

Keurmerken

Promotional Product Service Institute

Lavista Relatiegeschenken is aangesloten bij het internationale netwerk binnen de promotionele branche: PSI (Promotional Product Service Institute). Als erkend lid van PSI, maken wij deel uit van een wereldwijd platform waar fabrikanten van promotionele producten naadloos in contact komen met toegewijde distributeurs van relatiegeschenken en premiums. De "founding fathers" hebben in Düsseldorf dit exclusieve netwerk opgezet om een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen mogelijk te maken. Voor onze klanten betekent dit: een groot aanbod, kwaliteit, goede service, innovatieve producten en scherpe prijzen.

MVO volgens de norm ISO 26000

We hebben ons bedrijf afgestemd op de internationale norm ISO 26000:2010 om aan te tonen dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen en concrete acties ondernemen voor een betere wereld. Onze thema's omvatten:

  • Mensenrechten: We stellen strikte eisen aan leveranciers voor veilige werkomstandigheden, respect voor arbeidsrechten en gelijke kansen.
  • Arbeidspraktijk: We bieden goede arbeidsvoorwaarden en zorgen voor veilige werkomstandigheden, pensioenvoorzieningen en opleidingen.
  • Milieu: We streven naar milieuvriendelijke werkwijzen, bevorderen het gebruik van onze website en hebben een energiezuinig wagenpark.
  • Eerlijk zakendoen: We waarborgen transparantie, duidelijke prijzen en geen verborgen voorwaarden.
  • Betrokkenheid bij de gemeenschap: We tonen betrokkenheid bij lokale gemeenschappen via ons sponsorbeleid.

Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen

Voor het verzamelen van klantenbeoordelingen maken wij gebruik van Kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijke specialist in klantenbeoordelingen. Daarnaast werkt Kiyoh samen met Thuiswinkel Waarborg om de kwaliteit hoog te houden. Alleen klanten die daadwerkelijk iets besteld hebben komen in de gelegenheid om een review achter te laten, waardoor de reviews een grote mate van betrouwbaarheid hebben.

Klantenportfolio

De afgelopen jaren hebben we talloze promotiematerialen en relatiegeschenken ontwikkeld voor bedrijven, merken, instanties, scholen en verenigingen. Van werkhandschoenen van Leerdammer tot ballonnen voor Pearl en van sleutelhangers voor Honda tot vlaggenlijnen voor de Keurslager. Ontdek ons portfolio met producties voor onze gewaardeerde klanten.

Beoordelingen

Voor het verzamelen van klantenbeoordelingen maken wij gebruik van Kiyoh. Alleen klanten die daadwerkelijk iets besteld hebben komen in de gelegenheid om een review achter te laten, waardoor de reviews een grote mate van betrouwbaarheid hebben.

brochure
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."
Richard
10
"Geweldig - Heerlijk bedrijf dat graag meedenkt in de mogelijkheden. Geen probleem is te groot, en ze zoeken altijd mee naar een passende oplossing, ook op zeer korte termijn."