Padel rackets bedrukken

Ga mee met de hype en laat padel rackets bedrukken! Dat kan al vanaf €20 per stuk en vanaf 5 stuks! Deze padel rackets met logo zijn perfect als je met werk of studie een padeltoernooi organiseert. Of als je als beheerder van een padelvereniging graag custom padel rackets wilt aanbieden voor de verhuur. Wil je graag goedkope padel rackets of custom padel rackets laten maken? Je kunt de padel rackets laten bedrukken met een bedrijfslogo, naam, stukje tekst of andere opdruk. Met deze bedrukte padel rackets zal jouw reclame bij iedere slag of stoot over de baan vliegen!600d rpet padel racket tas Mill zwart

600d rpet padel racket tas Mill
  • Opdrukbaar in 4 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 8.19

Padel racket in tas zwart

Padel racket in tas
  • Drukmethode: Digitale transfer
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 200x80mm

v.a. € 21.21

No Fear Fiber Glass Padel Racket zwart

No Fear Fiber Glass Padel Racket
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 60 x 15 mm

v.a. € 28.81

Prijs per stuk
€ 8.1€ 28.9
Kleur
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)

Goedkope padel rackets met logo

padel rackets bedrukken Bij Lavista heb je de keuze uit goedkope padel rackets uit voorraad of custom padel rackets op maat. We kunnen beide padel rackets bedrukken. We bespreken de verschillende hieronder.

No fear fiber glass padel racket

Onze goedkope padel rackets worden uit voorraad geleverd. De onderdelen van deze rackets, zoals het kenmerkende blad met gaten, het handvat met grip en het draagkoord voor om de pols, zijn voornamelijk zwart van kleur. Het blad is voorzien van een standaard opdruk. Wil je zoveel mogelijk padelrackets bedrukken voor je budget? Dan is dit de juiste keuze.

Custom made padel racket laten maken

Als je custom padel rackets laat maken, dan kun je de kleur van verschillende onderdelen kiezen, zoals het handvat, het blad en het touwtje. Het voordeel is dat je verschillende kleuren in het ontwerp van de custom made padel rackets kunt verwerken, zoals PMS kleur afkomstig uit je huisstijl, branding, bedrijf of campagne. Wil je padel rackets ontwerpen? Dan is dit de juiste keuze.custom padel rackets met logo

Padel racket laten bedrukken

Ga je padel rackets inzetten als relatiegeschenk? Of wil je ze vanuit de vereniging beschikbaar stellen voor de verhuur? Of cadeau doen als iemand lid wordt van de vereniging? Of zelfs inzetten als merchandise bij grote toernooien waar mensen na afloop padel rackets kopen? Laat dan padel rackets bedrukken met eigen logo of een andere opdruk.

Goedkope padel rackets met kleine opdruk op het blad

padel rackets laten maken De goedkope padel rackets worden bedrukt aan de bovenzijde van het blad. Dit kan aan weerskanten. Als je op een subtiele manier reclame wil maken, bijvoorbeeld als je ze inzet voor de verhuur, dan is dit een goede keuze.

Custom padel rackets met volledig bedrukt blad

Bij de custom made padelrackets kun je het volledige racket laten bedrukken aan weerskanten. Dit kan in enkele kleuren, maar ook met een full colour ontwerp, bijvoorbeeld een afbeelding. Het is daarnaast mogelijk om ook de rand en/of het handvat van een opdruk te voorzien. Kortom, onbegrensde bedrukkingsmogelijkheden.

Custom padel racket laten maken

Wil je custom padel rackets laten maken met eigen logo? Dan realiseer je een geweldig relatiegeschenk voor je sportieve relaties. Je kunt de padel rackets ontwerpen naar wens, zoals het frame, de grip, het koord en het blad in een kleur naar keuze. Daarnaast bieden op maat gemaakte padelrackets uitgebreide bedrukkingsopties, zoals een volledig bedrukt blad, een opdruk op het handvat en zelfs een bedrukking op de rand van het blad.

Onze custom padel racket met eigen logo zijn extra leuk om te geven en om te krijgen, waardoor men er ook zeker gebruik van zal maken. Bij iedere slag of stoot zal jouw reclame de baan over vliegen!

Levertijd en prijs

Padelrackets bedrukken wij al vanaf € 20,- per stuk. De prijs is afhankelijk van het model, de kleur, de bedrukkingstechniek en het aantal. De levertijd bedraagt normaal gesproken 2 tot 3 weken. Bij een custom made padel racket is de levertijd vaak iets langer. Eventueel is een spoedlevering van enkele werkdagen mogelijk.

Andere competitieve (racket)sporten als relatiegeschenk

Je kunt ook andere racketsporten overwegen om weg te geven als geschenk of cadeau. Denk aan bedrukte tafeltennisbatjes, beachball rackets met logo of gepersonaliseerde badmintonsets voor een leuke activiteit op de camping, op het strand of in het park. Of wat dacht je van gepersonaliseerde jeu de boules voor een gezellige activiteit dat mensen samenbrengt. Genoeg mogelijkheden om je relaties in beweging te brengen en om reclame te maken voor je bedrijf!

custom padel racket ontwerpen

Wil je meer weten over bedrukte padel rackets bestellen?

Wil je meer weten over bedrukte padelrackets bestellen of wil je andere sportartikelen bedrukken? Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Wij staan je graag te woord. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog, zodat wij aan de slag kunnen met padel rackets bedrukken en je binnen no-time aan je naamsbekendheid kunt gaan werken!

Veelgestelde vragen

De levertijd van de padel rackets met eigen logo is afhankelijk van het model dat je kiest. De goedkope padel rackets kunnen binnen 2 weken geleverd worden. Als je kiest voor custom padelrackets, dan is de levertijd circa 3-4 weken, maar daartegenover staat wel een geweldige productie!

Ja, wij kunnen ook padelballen bedrukken of padeltassen bedrukken. Bedrukte padelballen zijn perfect als je een toernooi organiseert en de ballen laat sponsoren. Als je de deelnemers aan het toernooi wilt bedanken, dan kun je het budget mooi gebruiken voor bedrukte padeltassen. Neem bij interesse contact met ons op.