Autogeurtjes bedrukken

Op zoek naar een verfrissend geschenk voor in de auto? Laat dan autogeurtjes bedrukken. Dit kan al € 0,36 per stuk en vanaf 50 stuks. Deze auto luchtverfrissers zorgen voor een heerlijke geur in de auto en neutraliseert eventueel vieze geuren. Je hebt de keuze uit goedkope autogeurtjes, geurhangers in eigen vorm, geurboompjes en luxe autogeurtjes voor in het ventilatierooster. Er zijn meer dan 10 geuren waar je uit kunt kiezen, zoals nieuwe auto, jasmijn en limoen. Je kunt de autogeurtjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Dit kan aan weerkanten met een afwijkende opdruk in full colour. Onze bedrukte autogeurtjes zijn een gewaardeerd geschenk voor in de auto!Auto luchtverfrisser full-colour

Auto luchtverfrisser full-colour
 • Drukmethode: Offset
 • Drukafmeting: 70x90mm

v.a. € 0.42

Scrib Auto Luchtverfrisser Zwart

Scrib Auto Luchtverfrisser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Doming
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 0.55

Creascent Custom Made Luchtverfrisser Multicolour

Creascent Custom Made Luchtverfrisser Multicolour
 • Drukmethode: Custom made digitale print
 • Drukafmeting: ⌀75 mm

v.a. € 0.86

Becrux Auto Lucht Verfrisser Zilver

Becrux Auto Luchtverfrisser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 45 x 15 mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 0.90

Zhuzi Auto Luchtverfrisser Zwart

Zhuzi Auto Luchtverfrisser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 0.91

Luchtverfrisser voor in de auto zwart

Luchtverfrisser voor in de auto
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 50x25mm
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 1.49

Ventilatie luchtverfrisser bamboe zwart

Ventilatie luchtverfrisser bamboe
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: ⌀33mm

v.a. € 1.67

Auto luchtverfrisser Fresh air hout

Auto luchtverfrisser Fresh air
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.90

Prijs per stuk
€ 0.4€ 1.9
Kleur
(1)
(2)
(1)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)

Wat zijn redenen om te kiezen voor bedrukte autogeurtjes?

autogeurtjes bedrukken Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor bedrukte autogeurtjes als promotiemateriaal, cadeau of relatiegeschenk. We bespreken de belangrijkste:

 1. Frisse geur: Onze gepersonaliseerde autogeurtjes zorgen voor een frisse geur in de auto. Iedere keer als je relatie in de auto stapt, zullen ze de geur ervaren. Ook geschikt om vieze geurtjes te verdoezelen.

 2. Lange afgifte van geur: Ze worden gemaakt van hoogwaardig karton materiaal. Het materiaal houdt de geur lang vast en zorgt voor een constante afgifte, waardoor de autogeurtjes genieten van een lange levensduur. Afhankelijk van het type kunnen ze weken tot maanden meegaan, waardoor je merk of boodschap gedurende langere tijd wordt verspreid.

 3. Merkherinnering: Het laten bedrukken van autogeurtjes zorgt voor een subtiele herinning aan je bedrijf of merk als de ontvanger zijn auto gebruikt. Ze ruiken de geur en zien de auto luchtverfrissers aan de spiegel bungelen, waardoor het een positieve impact heeft op de merkherinnering.

 4. Breed publiek: De autogeurtjes met logo zijn geschikt voor een breed publiek, want vrijwel iedereen heeft wel een auto. Maar ook zijn ze geschikt voor in vrachtwagens en in andere voertuigen. Daarmee kun je een boodschap communiceren naar een breed publiek.

 5. Kosten-effectiviteit: Je kunt autogeurtjes bedrukken tegen relatief lage kosten. Je krijgt veel stuks voor je budget. Dit maakt ze uitstekend geschikt als promotiemateriaal.

Vanwege de praktische aard, de lange afgifte van geur en de geringe kosten is het laten bedrukken van autogeurtjes een slimme keuze als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Keuze uit vele geuren als luchtverfisser

Je hebt bij ons meer dan 10 geuren om uit te kiezen. Je kunt denken aan vanille, nieuwe auto, jasmijn, dennenappel, meloen, kokosnoot, lavendel, koffie, limoen en nog veel meer. Het is bij grote afname zelfs mogelijk om een geur op maat te laten maken. Of je nu houdt van een zoete, frisse of rustgevende geur, wij hebben een geurtje voor iedere smaak. Ze zijn niet alleen effectief in het bestrijden van ongewenste geuren, maar ook in het creëren van een aangename geur voor jou en je passagiers.

Bedrukte geurhangers in eigen vorm

Als je reclame of promotie wilt maken, dan is autogeurtjes bedrukken een slimme keuze. Maar voor het zover is, moet je eerst nog een keuze maken wat betreft de vorm, de geur en de bedrukking. De autogeurtjes kunnen gemaakt worden in iedere gewenste vorm, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor je bedrijf, campagne of merk. Als schoenenmerk of schoenenwinkel is de vorm van een schoen een herkenbare keuze. Voorzien van een frisse geur, gaan ze de strijd aan met ruikende schoenen.

Autogeurtjes laten bedrukken: onbegrensde mogelijkheden

Wij kunnen deze autogeurtjes bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of ander ontwerp opdruk. De volledige vorm van autogeurtjes kan bedrukt worden in full colour. Dit kan zelfs aan weerskanten met een afwijkende bedrukking, zodat je meerdere ontwerpen kunt combineren op hangers. Deze vorm kan volledig naar wens bedrukt worden, ook all-over en in full colour, zelfs aan weerskanten, zodat jouw boodschap haarscherp op de autogeurtjes gedrukt wordt. Met deze bedrukte autogeurtjes heb je dan een krachtig en herkenbare uiting om indruk te maken op je relaties of doelgroep.

Meer accessoires voor in de auto

Wil je liever andere auto accessoires bedrukken? Dat kan! Je kunt denken aan bedrukte autoladers voor het opladen van een smartphone, ijskrabbers met logo om de ruiten ijsvrij te maken en gepersonaliseerde parkeerschijven om te parkeren in de blauwe zone. Maar het kan bijvoorbeeld ook praktisch zijn om een gepersonaliseerde paraplu in de auto te hebben liggen. Wat je ook kiest, wij kunnen accessoires voor in de auto voorzien van een logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Neem een kijkje in het assortiment!

Wil je meer weten over autogeurtjes met logo?

Wil je meer weten over autogeurtjes met logo? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Autogeurtjes bedrukken? Dat doe je bij Lavista!