Bedrukte horloges

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 36.39 bij 3 stuks

Horloges bedrukken

Op zoek naar een handig en mooi relatiegeschenk? Een bedrukt horloge is een mooie manier om reclame te maken voor uw bedrijf en om waardering te uiten richting uw klanten of relaties. Bij Lavista vind je een uitgebreid assortiment horloges die bedrukt of gegraveerd kunnen worden. Wij verkopen allerlei soorten horloges: van digitale horloges tot analoge horloges en van gekleurde modellen tot luxe uitvoeringen. We bedrukken de horloges in hoge kwaliteit, zodat je indruk op je klanten kunt maken met dit mooie relatiegeschenk.Uv-sensor horloge Uv check royal blauw

Horloge met bewegende reclamebord Sydney zilver
Digitime Horloge Rood
Ania Zuster Horloge Wit
Klokje met alarmfunctie Palermo zilver
Soldat Horloge, Heren Wit
Analoog zusterhorloge Nurwatch wit
Marquant Horloge, Heren Zwart
Klokje Lolliclock-Care blauw

Klokje Lolliclock-Ring zwart

Horloge Watch Lolliclock Blauw

Klokje Lolliclock-Classic blauw

Polshorloge Trend zwart, zilver
Polshorloge Trend
Polshorloge Trend zwart, zilver
Polshorloge Lolliclock-Fresh Black Yellow zwart/geel

Polshorloge Trend bruin, zilver
Ragol Smart Watch Zwart

Kleur
Horloges bedrukken

Horloges bedrukken om deze weg te geven als een relatiegeschenk is een uitstekende keuze. Zo is het niet alleen een blijk van waardering, maar ook nog eens een heel functioneel cadeau, waar je zakelijke relatie altijd wat aan heeft. Daarbij is het een artikel dat perfect is voor dagelijks gebruik, zodat een horloge met logo bijvoorbeeld iedere dag weer in beeld komt en aan jouw bedrijf herinnert. Overigens is horloges bedrukken natuurlijk eveneens een prima keuze om je personeel mee te verrassen, want onze relatiegeschenken zijn wat dat betreft multifunctioneel om als cadeau weg te geven.

Horloge bedrukken met logo

Een horloge bedrukken met logo is een van de populairste keuzes, maar het is ook mogelijk om voor een andere optie te kiezen. Bijvoorbeeld door de naam van je bedrijf erop te laten drukken of door voor een combinatie te kiezen. In dat geval komt zowel het logo als de bedrijfsnaam op het horloge te staan. Zo maak je er met een unieke opdruk een luxe en exclusief relatiegeschenk van met een persoonlijk karakter als voordelig alternatief voor bijvoorbeeld horloges graveren.

Horloge als relatiegeschenk met keuze uit ruim aanbod

In ons assortiment is er volop keuze als het gaat om de diversiteit, kleur, design en uitvoering. Op deze wijze is het mogelijk om met extra wensen of speciale voorkeuren rekening te houden. Denk maar aan de optie om een smartwatch te laten bedrukken met een logo of herenhorloges van je bedrijfsnaam te voorzien. Of aan een bijzonder exemplaar dat laat weten wanneer het tijd is om je in te smeren met zonnebrand om de schadelijke effecten van uv-straling tegen te gaan. Bij Lavista Relatiegeschenken is het aanbod zo divers dat je altijd een passende keuze weet te maken. Naast bedrukte horloges vindt je nog vele andere relatiegeschenken in ons assortiment. Denk hierbij aan armbanden met logo, wijnkoelers met logo en luxe relatiegeschenken bedrukken.

Bestelproces voor horloges met opdruk

Het is heel simpel om horloges te laten bedrukken. Verstuur de opdracht per mail naar verkoop@lavista.nl inclusief een bruikbaar opdrukvoorbeeld. Maak daarbij gebruik van een digitaal bestand, zwartwit voorbeeld of briefhoofd met logo. Verder geef je aan welk lettertype je wenst en wat de drukkleur dient te zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst meer informatie op te vragen bij onze klantenservice via 0344-745109 of via het contactformulier. Liever een goedkoper relatiecadeau? Kijk dan eens bij onze relatiegeschenken onder 1 euro of bij onze goedkope relatiegeschenken.