Bellenblaas bedrukken met logo

Op zoek naar een leuke weggever voor kinderen? Of wil je de sfeer verhogen op bruiloften of festivals met volwassen publiek? Deel dan gepersonaliseerde bellenblaas uit! Je hebt bij ons de keuze uit diverse modellen, zoals met een spelletje in de dop en/of met een koord voor om de nek. Ze worden gevuld met vloeistof geleverd, zodat ontvangers direct bellen kunnen blazen. Laat de bellenblaas bedrukken met logo, deel ze uit en breng jouw merk of bedrijf op een creatieve manier onder de aandacht. Bekijk ons assortiment.Bellenblaas air bubble

Bellenblaas air bubble
 • Potjes met spelletje in de dop
 • Verkrijgbaar in vele kleuren
 • Met opdruk op het etiket

Prijs op aanvraag

Bubbly Bellenblaas Rood

Bubbly Bellenblaas
 • Bellenblaas in handige stick
 • Ruime keuze aan kleuren
 • Opvallende drukpositie

v.a. € 0.57

Bellenblaas Sopla rood

Bellenblaas Sopla
 • Bellenblaas in stick
 • In breed scala aan kleuren
 • Opvallende drukpositie

v.a. € 0.84

Bellenblaasset 50 ml lichtblauw

Bellenblaasset 50 ml
 • Leuk spelletje in de deksel
 • In diverse basiskleuren
 • Met bedrukt etiketje

v.a. € 1.03

Prijs per stuk
€ 0€ 1.1
Kleur
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(1)

Gepersonaliseerde bellenblaas als vermaak voor kinderen

bellenblaas met logoVrijwel iedereen heeft er vroeger mee gespeeld: de gepersonaliseerde bellenblaas. Kinderen kunnen urenlang plezier beleven aan het blazen van bellen. Ook zit er vaak een geduldspelletje verwerkt in de dop, zodat ze ook daarmee kunnen spelen. Ze worden daarom vaak weggeven als speelgoed bij gelegenheden waar veel kinderen of ouders met kinderen komen, zoals open dagen of een beurs. Terwijl kinderen met de potjes bellenblaas met logo spelen, kunnen ouders zich concentreren op andere dingen, bijvoorbeeld de uitleg bij een open dag van een basisschool. Je kunt ook kiezen voor ander speelgoed als promotiemateriaal of geschenk, zoals jojo's of miniatuur vrachtwagens.

Ook geschikt voor bruiloften, festivals en andere gelegenheden

Maar een bedrukte bellenblaas is ook geschikt voor gelegenheden met een voornamelijk volwassen publiek. Denk maar eens aan bruiloften, festivals en andere gelegenheden. Door een bedrukt potje met bellenblaas beschikbaar te stellen aan gasten en bezoekers, kunnen zij de sfeer verhogen door bellen te blazen. Maar het is tegelijkertijd een leuk aandenken, zeker als de bellenblaas bedrukt is met de datum en namen van het bruidspaar of het logo van het festival.

Bellenblaas laten bedrukken: uitgebreide mogelijkheden

Je kunt de bellenblaas laten bedrukken met iedere opdruk, bijvoorbeeld een logo, stukje tekst, naam of eigen ontwerp. Dit kan in enkele kleuren, maar ook in full colour. Hoe daarbij wel rekening met de kleur van het materiaal van de bellenblaas, want deze is verkrijgbaar in vele basiskleuren en je wilt niet dat de kleur van de opdruk vloekt met de kleur van de bellenblaas.

Hoe de bellenblaas bedrukt wordt, is afhankelijk van het model dat je kiest. Als je kiest voor een potje bellenblaas, dan kan een bedrukt etiket worden aangebracht. Bij een stick met bellenblaas wordt de opdruk op het lichaam aangebracht door middel van een tampondruk of doming.

Voor meer informatie over de beschikbare kleuren, posities van de opdruk en de druktechnieken verwijzen we je graag door naar de productpagina van de bellenblaas die je wenst.

Bellenblaas personaliseren? Volg deze stappen!

Je kunt bij ons eenvoudig een bellenblaas personaliseren. Dat doe je door naar de productpagina te gaan van de bellenblaas die je wilt laten bedrukken. Daar selecteer je de gewenste kleur, de druktechniek en het aantal. Je plaatst vervolgens je bestelling in het winkelmandje en doorloopt de overige stappen van het bestelproces. Ontvang je liever een offerte voor gepersonaliseerde bellenblaas met logo, dan vraag je een gratis offerte aan. In beide gevallen ontvang je van ons een gratis proefdruk. Is de drukproef helemaal naar wens? Dan gaan wij direct aan de slag om de bellenblaas te bedrukken, anders doen wij aanpassingen in het ontwerp net zo lang totdat je tevreden bent.

Wil je meer weten over bellenblaas met logo? Boukje helpt je graag!

Wil je meer weten over bellenblaas met logo of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Vraag naar Boukje, want zij weet alles van bellenblaas en kinderspeelgoed. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Bellenblaas bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Veelgestelde vragen

Ja, de bellenblaas wordt geleverd inclusief vloeistof of sop. Ontvangers kunnen direct na ontvangst bellen blazen. Wel zo leuk!