Bedrukte Paraplu's

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 6.02 bij 50 stuks

Paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken en bestellen heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorg je er op deze manier voor dat je altijd beschermd bent tegen regen, want helaas regent het regelmatig in ons koude kikkerlandje. Een ander voordeel is dat paraplu’s over een relatief groot drukoppervlak beschikken, waardoor dit oppervlak ideaal is om bijvoorbeeld de logo of de naam van je organisatie op te bedrukken. Hierdoor wordt het dan ook mogelijk om zelfs tijdens de meest slechte dagen in ons land reclame te maken voor jouw bedrijf. Uiteraard hebben we bij Lavista verschillende soorten paraplu’s in ons assortiment die op verschillende manieren bedrukt kunnen worden. Ontdek het aanbod zelf en laat je verrassen door alle mogelijkheden.Opvouwbare paraplu Nagold donkergroen

Ida 21.5'' 3 sectie paraplu Rood

Automatische paraplu Murrhardt zwart

Espinete Kinder Paraplu Multicolour
Paraplu  vrije hand zwart

Paraplu - 2 kleurig rood

Nicholas  Paraplu Automatisch Te Openen Wit
Royalclass Paraplu Blauw

Falconetti® koepelparaplu POE (niet bedrukbaar)
Falconetti® paraplu POE, met fashion design dessin
paraplu, 10 banen zwart
Falconetti® tulpparaplu POE transparant
Falconetti® tulpparaplu PVC transparant
Ultra light 21” paraplu met hoes Wit

Falconetti® tulpparaplu POE, automaat dessin
Paraplu in hartjesvorm rood
Deluxe 27” vierkante paraplu auto open Grijs

Deluxe 27” vierkante paraplu met draaghoes Wit

Kleur

Paraplu bedrukken

Nederland staat nu niet bekend als het meest droge land ter wereld, maar toch zijn hier niet alleen maar nadelen aan verbonden. De regen biedt namelijk ook mogelijkheden. Zo is het mogelijk om tijdens deze regenachtige dagen jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Dit kan door een paraplu te bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk naar wens. Ook kunnen deze producten dienen als uniek en bruikbaar relatiegeschenk dat je relaties zeker kunnen waarderen. Ze zullen namelijk zonder twijfel onthouden wie hen dat natte pak bespaart.

Paraplu met naam

Een persoonlijk (relatie)geschenk wordt altijd meer gewaardeerd. Het is dan ook zeker geen verkeerd idee om bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de paraplu te bedrukken en door deze naam bijvoorbeeld te combineren met de naam van je organisatie. Door je relatiegeschenk persoonlijker te maken weet je vrijwel zeker dat dit artikel ook daadwerkelijk gebruikt zal worden en dat je de naamsbekendheid van je organisatie kunt verhogen.

Paraplu met logo

In het verlengde van een paraplu met naam is het ook mogelijk om een paraplu te bedrukken met een logo bij Lavista. Een logo zorgt direct voor herkenbaarheid en wanneer je ervoor kiest om deze in een groot formaat te bedrukken weet je zeker dat deze in het zicht vallen bij anderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast het logo een (bedrijfs)naam of boodschap te plaatsen. De mogelijkheden van een paraplu met logo zijn dan ook eindeloos.

Bedrukte paraplu in verschillende soorten en maten

Mocht je het beschikbare assortiment bij Lavista hebben bekeken zal je tot de conclusie zijn gekomen dat het mogelijk is om verschillende soorten paraplu’s te bedrukken. Hierbij kan je denken aan opvouwbare varianten, stormparaplu’s, kinderparaplu’s en meer. Uiteraard hanteren wij de meest gunstige tarieven en is het eventueel ook mogelijk om onbedrukte varianten te bestellen. Natuurlijk zorgt een bedrukte paraplu wel voor het mooiste resultaat.

Ontwerp je eigen paraplu met opdruk

Een paraplu bedrukken is niet lastig bij Lavista, want je ontwerpt namelijk binnen een handomdraai je eigen design. Dit is mogelijk binnen onze eigen configurator waarin je zelf op een eenvoudige wijze een logo of afbeelding kunt uploaden. Natuurlijk is het mogelijk om ook de gewenste tekst aan ons door te geven en hierbij heb je de keuze uit een specifiek lettertypen. Zodra je ontwerp klaar is gaan wij aan de slag met een proefdruk van de paraplu met opdruk. Door deze proefdruk kan je controleren of alles naar wens is. Mocht dit het geval zijn gaan wij aan de slag met de paraplu bedrukken in grotere hoeveelheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De klantenservice van Lavista staat klaar om je te woord te staan en te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Contact opnemen kan dan ook eenvoudig door te bellen of te mailen. Bel naar 0344 – 745109 of stuur een e-mail naar verkoop@lavista.nl. Wij staan je graag te woord en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Een paraplu bedrukken doe je dan ook nergens anders beter dan bij Lavista.