Bedrukte Paraplu's

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 6.02 bij 50 stuks

Paraplus bedrukken

Regenen doet het regelmatig in ons koude kikkerlandje. Een mooie kans om jouw klanten te verrassen met het ideale relatiegeschenk: de paraplu. Laat je de paraplu’s bedrukken met jouw naam of logo? Dan vergeten jouw klanten en relaties niet wie hen dat natte pak bespaart. In het assortiment van Lavista Relatiegeschenken vind je paraplu’s voor elk budget. Van eenvoudige exemplaren en trendy golfparaplu’s tot stormbestendige paraplu’s. Kies online eenvoudig de paraplu die aan jouw wensen voldoet, dan zorgen wij voor de bedrukking. Zeker weten dat jij zelfs in de regen een onuitwisbare indruk achterlaat.Ida 21.5'' 3 sectie paraplu Wit

Opvouwbare paraplu Nagold donkergroen

Automatische paraplu Murrhardt zwart

Espinete Kinder Paraplu Multicolour
damesparaplu, automaat blauw

Royalclass Paraplu Blauw

kinderparaplu, uitsluitend assorti verpakt
Riverside 23" windbestendige automatische paraplu Navy

STORMaxi® aërodynamische stormparaplu blauw

Senz paraplu Original zwart

Kleur

Bedrukte Paraplu's

Een paraplu is al jaren een onmisbaar artikel dat je tegen de regen kan beschermen. Wij verkopen de goedkoopste paraplu bedrukt.

Paraplu’s bedrukken als relatiegeschenk

In Nederland kan het op het ene moment prachtig weer zijn, terwijl het nog geen drie uur later ineens helemaal omslaat. Niet voor niets staat Nederland bekend als een regenland, waar het zeker in de herfst en winter bijna dagelijks wel even regent! Als ondernemer kun je hier op een slimme manier op inspelen, door paraplu’s als relatiegeschenk te geven aan jouw zakenpartners. Een paraplu is een van de meest functionele relatiegeschenken dat wordt aangeboden en is daarbij ook nog eens ontzettend origineel!

Wist je dat het mogelijk is om een paraplu te laten bedrukken met jouw eigen logo, met een website of bijvoorbeeld met een zelf te kiezen tekst? Door jouw paraplu te bedrukken kun je de naamsbekendheid van jouw onderneming verder uitbreiden. Zeker als je in Nederland actief bent, met de regen die we hier hebben. Mocht je iets zoeken voor verkoeling in de zomer dan kan een bedrukte parasol erg goed van pas komen. Bij Lavista ben je ook voor dit relatiegeschenk aan het juiste adres.

Verschillende soorten paraplu’s als relatiegeschenk

Paraplus worden in tal van verschillende modellen aangeboden als relatiegeschenk. Je kunt kiezen voor automatische paraplu's, damesparaplu's, golfparaplu's, kinderparaplu's, opvouwbare paraplu's, overige paraplu's, paraplu's Blunt, parasols, regenboog paraplu's, Senz paraplu's en stormparaplu's. Denk je dat paraplu's als relatiegeschenk duur zijn? Dan heb je het mis! Voor nog geen drie euro heb je al een kwalitatief hoogwaardig model paraplu, waarbij je zelf de kleur van de paraplu kunt kiezen.

Na het kiezen van het juiste model paraplu, kun je de paraplu laten bedrukken met jouw logo of een zelf te kiezen tekst. Dit is tegenwoordig heel eenvoudig! Des te meer paraplu's jij online laat bedrukken, des te goedkoper het vanzelfsprekend ook wordt. Wanneer iemand de paraplu uitklapt kan iedereen in zijn of haar omgeving het logo van jouw onderneming zien, waardoor je naamsbekendheid snel en effectief zal groeien.

Combineer met een paraplu met andere relatiegeschenken

Naast de mogelijkheid om een bedrukte paraplu aan zakenrelaties te geven, kun je er bovendien voor kiezen om de paraplu te combineren met andere relatiegeschenken. Geef bijvoorbeeld een pakket met een bedrukte paraplu, een bos bloemen en een leuk tijdschrift, onder het motto van ‘een vrolijk bestaan’. Ook de combinatie van een paraplu met bijvoorbeeld een cadeaubon voor een dagje weg zal goed in de smaak vallen bij jouw zakenpartners! Mocht het tijdens het dagje weg onverhoopt beginnen te regenen, dan heeft de zakenpartner de paraplu al op zak. Ook kun je bij Lavista andere relatiegeschenken kopen waar je relaties gelukkig mee kunt maken. Denk aan bedrukte aanstekers om ervoor te zorgen dat iemand altijd vuur op zak heeft. Of bedrukte sleutelhangers, zodat jouw relatie zijn of haar sleutels niet meer kwijt raakt. Zelfs bedrukte fleecedekens zijn bij ons makkelijk en snel te bestellen.

Bedrukte paraplu ook in de zomer

Je zou misschien denken dat een bedrukte paraplu alleen nuttig is in de herfst en de winter, omdat het dan regent. Dat is echter niet helemaal terecht. Een bedrukte paraplu kan in de zomer namelijk ook erg goed van pas komen. Denk aan de harde regenbuien die in de zomer zo maar ineens kunnen opspelen. Ook moet je niet vergeten dat een bedrukte paraplu ook de zon tegenhoudt. Soms kan de brandende zon voor overlast zorgen en ben je op een plek met weinig schaduw. Een bedrukte paraplu kan precies de bescherming bieden die je nodig hebt om een beetje af te koelen.