Notitieboekjes bedrukken


Notitieboekjes bedrukken

Wie herkent de situatie niet, dat u even snel iets moeten onthouden maar geen papiertje kan vinden om dit te noteren. Vaak wordt hetgeen dat u moest onthouden snel weer vergeten! Met een notitieblokje voorkomt u een dergelijke situatie, doordat u voortaan al uw belangrijke afspraken kunt noteren. Overigens komt dit niet alleen in uw organisatie voor, bijna iedereen vergeet weleens afspraken omdat hij of zij geen notitieblokje bij de hand heeft. Dit biedt u de kans om een origineel relatiegeschenk te geven aan zakelijke relaties of medewerkers! Ook op uw kantoor kan het erg fijn zijn als u een voorraad met notitieboekjes heeft.

Door uw notitieboekjes te bedrukken kunt u werken aan het verspreiden van de naamsbekendheid van uw organisatie. Wanneer een notitieboekje met uw logo of bedrijfsnaam op het bureau van een zakenpartner ligt is de kans groot dat dit op zal vallen bij anderen. Hierdoor kunt u uw potentiële klantenkring uitbreiden!

Notitieblokjes laten bedrukken en online bestellen

Notitieboekjes bedrukken is heel eenvoudig bij Lavista relatiegeschenken. In ons assortiment vindt u uiteenlopende soorten notitieboekjes, die variëren in formaat, aantal blaadjes en model. Zo heeft het ene notitieboekje een voorblad met uw logo, terwijl andere notitieblokjes enkel blaadjes bevatten. U kunt bij ons kiezen uit Eco notitieboekjes, notitieboekjes A4, notitieboekjes A5, notitieboekjes A6, notitieboekjes A7, of notitieboekjes met pen.

Selecteer het gewenste notitieboekje, geef vervolgens aan hoeveel notitieboekjes u wilt bestellen en upload tot slot een logo of een bedrijfsnaam om op de notitieboekjes te drukken. De bedrukte notitieboekjes worden over het algemeen binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Door direct een grote hoeveelheid bedrukte notitieboekjes te bestellen bent u voordeliger uit en komt u nooit meer zonder de notitieblokjes te zitten.

Combineer verschillende promotiematerialen

Bedrukte notitieboekjes zijn niet alleen leuk voor op uw eigen kantoor of om te geven aan zakenpartners, u kunt het ook als promotiemateriaal op een conferentie of een beurs gebruiken. Laat bijvoorbeeld ook papieren draagtassen bedrukken, waarin u de bedrukte notitieblokjes kunt combineren met een bedrukte pen, een bedrukte lanyard of een bedrukte pet. Dergelijke promotiematerialen worden na ontvangst vaak door een ontvanger vergeven aan anderen. Des te meer promotiematerialen van uw bedrijf worden doorgegeven, des te meer mensen uw logo of bedrijfsnaam voorbij zien komen!

Tip: wilt u van een bedrukt notitieboekje een origineel relatiegeschenk maken? Schrijf een persoonlijke boodschap op het eerste blaadje van het notitieboekje. Hiermee zal u een zakenpartner of medewerker blij verassen, waardoor er nog vaker over uw relatiegeschenk gesproken zal worden. Ook dit draagt bij aan het uitbreiden van uw naamsbekendheid.