NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Notitieboekjes (280)

Notitieboekjes bestellen en bedrukken met logo

Budget Schrift A5 - Het A5 Budget Schrift is ideaal voor veel informatie. Het A5 Budget Schrift heeft 48 pagina's met lijntjes. De stevige omslag wordt geheel naar wens in full-colour gedrukt.
Vanaf € 0.33
Notitieboekje Klein Blauw - 60 Bladen
Vanaf € 0.33
Notitieboekje Rood - Notitieboekje. Half harde PP. Met 40 gerecyclede  blanco vellen.
70 x 80 mm
Vanaf € 0.38
Post-it Set Grinio Blauw - 25 Sticky Notes 4,6 x 3,8 cm. 90 Mini Sticky Notes 4,7 x 1,6 cm
Vanaf € 0.41
Post A7 notitieboek - Post A7 notitieboek. A7 fromaat notitieboek met vouwflap en 60 pagina's ongelinieerd papier. ABS kunststof.
Vanaf € 0.54
Notitieboek Eco Zwart - Ecologisch klein notitieboekje met memoblaadjes verkrijgbaar in bruin, zwart en wit karton. De bruine en witte boekjes met gele zelfklevende notes, de zwarte met witte zelfklevende notes (100x75 mm , 50 vel en 50x75 mm, 25 vel, 5 x25 gekleurde page markers).
Vanaf € 0.56
Notitieboekje Anak - 60 Bladen
Vanaf € 0.59

Notitieboekjes bedrukken

Wie herkent de situatie niet, dat u even snel iets moeten onthouden maar geen papiertje kan vinden om dit te noteren. Vaak wordt hetgeen dat u moest onthouden snel weer vergeten! Met een notitieblokje voorkomt u een dergelijke situatie, doordat u voortaan al uw belangrijke afspraken kunt noteren. Overigens komt dit niet alleen in uw organisatie voor, bijna iedereen vergeet weleens afspraken omdat hij of zij geen notitieblokje bij de hand heeft. Dit biedt u de kans om een origineel relatiegeschenk te geven aan zakelijke relaties of medewerkers! Ook op uw kantoor kan het erg fijn zijn als u een voorraad met notitieboekjes heeft.

Door uw notitieboekjes te bedrukken kunt u werken aan het verspreiden van de naamsbekendheid van uw organisatie. Wanneer een notitieboekje met uw logo of bedrijfsnaam op het bureau van een zakenpartner ligt is de kans groot dat dit op zal vallen bij anderen. Hierdoor kunt u uw potentiële klantenkring uitbreiden!

Notitieblokjes laten bedrukken en online bestellen

Notitieboekjes bedrukken is heel eenvoudig bij Lavista relatiegeschenken. In ons assortiment vindt u uiteenlopende soorten notitieboekjes, die variëren in formaat, aantal blaadjes en model. Zo heeft het ene notitieboekje een voorblad met uw logo, terwijl andere notitieblokjes enkel blaadjes bevatten.

Selecteer het gewenste notitieboekje, geef vervolgens aan hoeveel notitieboekjes u wilt bestellen en upload tot slot een logo of een bedrijfsnaam om op de notitieboekjes te drukken. De bedrukte notitieboekjes worden over het algemeen binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Door direct een grote hoeveelheid bedrukte notitieboekjes te bestellen bent u voordeliger uit en komt u nooit meer zonder de notitieblokjes te zitten.

Combineer verschillende promotiematerialen

Bedrukte notitieboekjes zijn niet alleen leuk voor op uw eigen kantoor of om te geven aan zakenpartners, u kunt het ook als promotiemateriaal op een conferentie of een beurs gebruiken. Laat bijvoorbeeld ook papieren draagtassen bedrukken, waarin u de bedrukte notitieblokjes kunt combineren met een bedrukte pen, een bedrukte lanyard of een bedrukte pet. Dergelijke promotiematerialen worden na ontvangst vaak door een ontvanger vergeven aan anderen. Des te meer promotiematerialen van uw bedrijf worden doorgegeven, des te meer mensen uw logo of bedrijfsnaam voorbij zien komen!

Tip: wilt u van een bedrukt notitieboekje een origineel relatiegeschenk maken? Schrijf een persoonlijke boodschap op het eerste blaadje van het notitieboekje. Hiermee zal u een zakenpartner of medewerker blij verassen, waardoor er nog vaker over uw relatiegeschenk gesproken zal worden. Ook dit draagt bij aan het uitbreiden van uw naamsbekendheid.