Bedrukte Notitieboekjes

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 2.75 bij 50 stuks

Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes zijn een populair relatiegeschenk of promotiemiddel. Iedereen maakt wel eens gebruik van een notitieboekje, bijvoorbeeld voor werk of privé, waardoor dit cadeau geschikt is voor een brede doelgroep. Bij Lavista laat je notitieboekjes bedrukken met een ontwerp naar keuze, zoals je logo. We hebben een ruim assortiment met onder andere A4 en A5 notitieboekjes, duurzame notitieboekjes of correctbooks. We bedrukken alle notitieboekjes in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo heb jij een leuk cadeau om gratis uit te delen op evenementen of aan je zakenrelaties te gevenBulfinch  B7 Notitieboekje Naturel
Recyclenote-L Notitieboekje Blauw

Cilux Notieboek Zwart

Raimok Notitieboek Geel

Pocket Eco A5 Notitieboekje Naturel

Blacknote A5 Notitiebook Limegroen

Pocket Notebook A4 Zilver

Blocknote A5 van bamboe Lengefeld bruin
Correctbook A6 Zwart

Correctbook A4 Wit
Correctbook A5 Groen

KleurBedrukte notitieboekjes met logo

Je kunt ervoor kiezen om notitieboekjes te laten bedrukken met je logo. Dit is een mooi promotiemiddel wat je bijvoorbeeld op een evenement of beurs kunt uitdelen. Zo kan iedereen aantekeningen maken of het boekje mee naar huis nemen. Zowel op werk als privé worden notitieboekjes veel gebruikt en is je logo ook veel in beeld. Let er bij het kiezen van een model goed op wat de opdrukmogelijkheden zijn. Sommige notitieboekjes hebben een groot drukoppervlak en kunnen in full colour bedrukt worden, terwijl andere modellen een kleiner oppervlak hebben en er in maximaal twee kleuren gedrukt kan worden. Je vindt altijd een notitieboekje dat past bij je wensen.

Notitieboekjes met opdruk

Wanneer je notitieboekjes laat bedrukken, kun je gaan voor een uniek ontwerp. Laat bijvoorbeeld een mooie print op de voorkant drukken en zet een motiverende spreuk op de boekjes. Zeker de notitieboekjes waarbij een opdruk in full colour mogelijk is, geven je veel vrijheid qua ontwerp. Je kiest een ontwerp passend bij je doelgroep. Voor kinderen kies je voor een schattige print, voor jongeren is een stoere print of quote juist leuk en voor volwassenen houd je het simpel en vrolijk. Voor ieder notitieboekje maken we gebruik van een passende druktechniek waarmee jouw ontwerp in hoge kwaliteit op de boekjes gedrukt wordt.

Voordelig notitieboekjes laten bedrukken

Bij Lavista laat je notitieboekjes en andere relatiegeschenken tegen een scherpe prijs bedrukken. Zo bestel je al voor €2,55 per stuk oranje notitieboekjes met een opdruk in één kleur. De prijs geldt voor een oplage van vijftig stuks en bij een grotere oplage gaat de prijs per stuk omlaag. Nergens vind je deze bedrukte notitieboekjes goedkoper. Per product kun je zien wat de drukmogelijkheden zijn en zie je precies de prijs per hoeveelheid kleuren en oplage. Ook zie je in een oogopslag of er instelkosten in rekening worden gebracht. Je weet precies waar je aan toe bent voor je bestelt.

Duurzame eco-notitieboekjes bedrukken

Sta je bekend als duurzaam of wil je je imago veranderen? Bij een duurzaam bedrijf horen duurzame relatiegeschenken en promotiemiddelen. Daarom kies je voor milieuvriendelijke notitieboekjes. Deze eco-notitieboekjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled papier. Deze boekjes hebben vaak een zachte kaft die ook gemaakt is van gerecycled papier of karton. Heb je liever een harde kaft? Dan kies je voor notitieboekjes met een kaft van kurk. Kurk is een milieuvriendelijk materiaal en geeft de notitieboekjes ook nog eens een bijzondere uitstraling. Je laat de eco-notitieboekjes bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze.

A5 notitieboekjes met logo

In ons assortiment vind je verschillende formaten notitieboekjes, waaronder A5 notitieboekjes. Deze boekjes hebben een handig formaat en worden veel gekozen. De A5 notitieboekjes zijn compact en kunnen daardoor makkelijk worden meegenomen in een tas. Tegelijkertijd zijn de boekjes groot genoeg voor allerlei aantekeningen en notities. We verkopen bijvoorbeeld ook kleine pocket notitieboekjes, die met name geschikt zijn voor boodschappenlijstjes of andere geheugensteuntjes. De notitieboekjes in A5 of A4 formaat zijn ideaal voor gebruik op werk. Hierin kun je goed notities maken en raak je het overzicht niet snel meer kwijt.

Notitieboekjes in allerlei kleuren

Notitieboekjes zijn leverbaar in allerlei kleuren. Let er bij het kiezen van een notitieboekje op welke kleur bij jouw bedrijf past. Je kiest bijvoorbeeld een kleur uit je huisstijl, zodat de boekjes herkenbaar zijn en bij je bedrijf passen. Verder is het belangrijk dat je ontwerp goed past bij het boekje. Heb je een kleurrijke print ontworpen? Dan kies je een notitieboekje in een neutrale kleur uit, zodat je ontwerp extra opvalt. Een logo in één kleur kan bijvoorbeeld goed op een gekleurd notitieboekje gedrukt worden. Je bestelt notitieboekjes in alle kleuren van de regenboog.

Notitieboekjes met een harde of zachte kaft

Je kunt kiezen voor notitieboekjes met een harde of zachte kaft. Een harde kaft beschermt de notities binnenin beter en raakt minder snel beschadigd. Notitieboekjes met een zachte kaft zijn vaak iets dunner en nemen minder ruimte in beslag. Ook zijn notitieboekjes met een zachte kaft over het algemeen voordeliger. Beide soorten notitieboekjes zijn te bedrukken in enkele kleuren of in full colour. Je kiest bijvoorbeeld voor een klassiek zwart notitieboekje met een harde kaft, waarop jouw logo wordt gedrukt. Een schrift van gerecycled papier met een zachte kaft bedruk je juist met een vrolijke print. De verschillende materialen hebben ieder hun eigen uitstraling.

Een correctbook met logo

Een leuk alternatief voor een notitieboekje is een correctbook. Een correctbook bestaat uit pagina’s waar je met een uitwisbare pen op schrijft. Zo kun je notities uitwissen wanneer ze niet meer relevant zijn en de pagina’s opnieuw gebruiken. Je kiest bijvoorbeeld voor een A4 correctbook met veertig uitwisbare pagina’s. Een correctbook is handig op het werk en zorgt ervoor dat je overzicht houdt. Omdat de correctbooks steeds opnieuw gebruikt kunnen worden, gaan ze lang mee en is je opdruk ook lange tijd te zien. Perfect om je naamsbekendheid te vergroten!

Notitieboekjes in hoge kwaliteit laten bedrukken

We maken gebruik van moderne druktechnieken voor het bedrukken van notitieboekjes. Zo drukken we met digitale print ontwerpen in full colour op notitieboekjes en wordt een logo in één kleur met behulp van zeefdruk overgezet. De techniek kiezen we op basis van het notitieboekje en het materiaal, zodat je een opdruk in hoge kwaliteit ontvangt. Met mooie en hoogwaardige notitieboekjes maak je een goede indruk op je zakenrelaties en klanten.