Bedrukte Strandballen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.04 bij 250 stuks

Strandballen bedrukken

Strandballen zijn een leuk promotiemiddel waar je jong en oud blij mee maakt. Kinderen vinden het heerlijk om spelletjes te doen met een strandbal, gezinnen kunnen zich zo samen vermaken en ook volwassen genieten nog steeds van dit item. Bij Lavista vind je een ruim assortiment strandballen. We verkopen verschillende strandballen in verschillende kleuren, met diverse patronen en vrolijke prints. Je laat de strandballen bedrukken met je logo, zodat je gedurende de zomermaanden reclame maakt op het strand. Dit is een mooie manier om je naamsbekendheid te vergroten.Paria  Opblaasbare Strandbal Licht Groen

Bicolor strandbal Oldenburg rood

Moorea  Opblaasbare Bal Licht Groen

Beach  Opblaasbare Strandbal Transparant
Peck  Opblaasbare Strandbal Zwart
Waikiki Strandbal (Ø23 Cm) Oranje

Cruise opblaasbare strandbal blauw

Playo Strandbal (Ø28 Cm) Wit

Navagio Strandbal (Ø26 Cm) (Kobalt) Blauw

Bahamas strandbal Groen

Ibiza strandbal Transparant

Strandbal 16 Inch Leeg Roze

Rainbow strandbal Multi Colour Multi kleur Meerkleurig
Beachball Ø 24 Cm Multicolour

Opblaasbare bekerhouder Canny rood

Strandbal Olbernhau
Zeusty Strandbal (Ø28 Cm) Roze

Palma strandbal Navy,Wit Navy, Wit

KleurStrandballen met logo als reclamemiddel

Je kunt de strandballen laten bedrukken met een logo bij Lavista. Ieder model strandbal heeft eigen opdrukmogelijkheden, maar er is altijd ruimte voor een logo. Strandballen zijn goedkope relatiegeschenken en dat maakt ze ideaal als promotiemiddel. Je deelt de bedrukte strandballen gratis uit onder medewerkers, relaties of tijdens een evenement. Zo zorg je ervoor dat je de reclame verspreid onder een brede doelgroep. Op een zonnige dag zijn je bedrukte strandballen op allerlei stranden en in zwembaden te zien. Je maakt dus effectief reclame met bedrukte strandballen met logo voor een lage prijs.

Strandballen met opdruk

Je laat de strandballen niet alleen bedrukken met een logo, maar ook met andere ontwerpen naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke print of een grafisch ontwerp. Is je logo minder herkenbaar of is je naamsbekendheid nog niet zo groot? Zorg er dan voor dat je duidelijk je bedrijfsnaam op de strandballen laat drukken en dat mensen kunnen zien wat jouw bedrijf doet op basis van de opdruk. Je kunt er ook voor kiezen om het adres van je website of winkel op de strandballen te drukken. Voordat je een keuze maakt voor een ontwerp, is het belangrijk om na te denken over het doel van het relatiegeschenk.

Gekleurde strandballen bedrukken

Strandballen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en bij Lavista heb je ruime keuze. Je kiest bijvoorbeeld voor een strandbal in een enkele kleur, waarbij je kiest tussen groen, geel en rood. Een vergelijkbare strandbal met een diameter van 28 centimeter is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Naast vrolijke, opvallende kleuren kun je ook voor wit of zwart kiezen. Zwart is ideaal wanneer je het ontwerp in wit op de strandballen wilt laten drukken. Op een witte strandbal kun je juist voor een gekleurd ontwerp gaan, wat zo extra opvalt.

Strandballen met gekleurde vlakken

Wanneer je aan een strandbal denkt, zie je waarschijnlijk een exemplaar met gekleurde vlakken voor je. Dit standaard model strandbal is populair en heeft een vrolijke uitstraling. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een strandbal met voor de helft witte vlakken en voor de helft gekleurde vlakken. Je kiest onder andere uit blauw, geel en oranje. We verkopen ook een model waarbij de helft van de vlakken zilver is en de andere helft transparant. Wil je voor een extra vrolijke strandbal gaan? Dan kies je er eentje waarbij alle zes de vlakken een andere kleur hebben.

Opblaasbare strandballen voor kinderen bedrukken

Bestaat je doelgroep uit kinderen? Dan laat je bij ons opblaasbare strandballen voor kinderen bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een groen of geel exemplaar met daarop een print met vissen. Deze schattig getekende dieren vallen zeker in de smaak. Voor voetballiefhebbers kies je een strandbal uit die eruitziet als een echte voetbal. Ook vind je in ons assortiment een transparant exemplaar met daarin een opblaasbare vis. Deze bijzondere strandbal is als relatiegeschenk erg geliefd onder kinderen. Je laat deze opblaasbare strandballen voor kinderen in hoge kwaliteit bedrukken.

Transparante strandballen

Met een transparante strandbal zijn spelletjes op het strand een grotere uitdaging. Je moet extra opletten om de bal te zien, waardoor het spel spannender wordt. Je bedrukt deze volledig transparante strandballen met jouw logo of een ander ontwerp. Omdat de bal zelf transparant is, valt jouw ontwerp extra op. Je kunt ook voor semi-transparante strandballen in een kleur kiezen. Zo is de strandbal bijvoorbeeld geel, maar kun je hier wel doorheen kijken. Je kiest een kleur die goed bij je huisstijl past of voor een volledig transparant model waar ieder ontwerp goed op staat.

Wereldbol strandbal

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan kies je voor de strandbal met daarop een wereldkaart. Deze strandbal zorgt niet alleen voor speelplezier, maar de kinderen leren ook van deze strandbal. In de auto op weg naar het strand kun je bijvoorbeeld een spel spelen rondom topografie, zodat de kinderen zich niet vervelen in de auto. Eenmaal op het strand kan de strandbal dan echt in actie komen. Je laat de strandbal met wereldbol bedrukken met jouw logo. Zo maak je reclame, geef je kinderen een leuk cadeau voor op het strand én draag je bij aan de topografische kennis.

Goedkoop strandballen bedrukken met logo

Bij Lavista laat je goedkoop strandballen bedrukken. We bieden bedrukte strandballen aan tegen een scherpe prijs, waarbij dit nooit afdoet aan de kwaliteit. In de meeste gevallen betaal je een klein bedrag aan instelkosten voor de opdruk en daarnaast betaal je een prijs per stuk. Hoe meer strandballen je bestelt, hoe lager de prijs per stuk is. Door voor een grotere hoeveelheid in één keer te kiezen, kun je dus flink kosten besparen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid kleuren die je wilt drukken en je vindt op onze website altijd een prijsoverzicht. Zo weet je waar je aan toe bent.

Opdruk in hoge kwaliteit

Bij Lavista garanderen we een opdruk in hoge kwaliteit. We werken met moderne druktechnieken en kiezen altijd de juiste techniek voor jouw ontwerp en de strandbal. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van de tampondruk en zeefdruk, waarmee ontwerpen in meerdere kleuren op de strandballen gedrukt kunnen worden. Ook is er bij sommige exemplaren een digitale print mogelijk, wat betekent dat het ontwerp in full colour gedrukt kan worden op de strandballen. Let er bij het kiezen van een strandbal op dat de gewenste techniek voor jouw ontwerp mogelijk is. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw ontwerp in de hoogste kwaliteit op de strandballen gedrukt wordt.