Geurstokjes bedrukken

Ben je op zoek naar een verfijnde manier om je merk te promoten? Geurstokjes zijn de perfecte keuze! Ze brengen niet alleen een aangename en warme geur, maar creëren ook een ontspannen en uitnodigende sfeer, bijvoorbeeld thuis, op kantoor, in winkels en wachtruimtes. Je kunt de houder van de geurstokjes laten bedrukken met een logo of een persoonlijke boodschap en ze worden geleverd in een prachtige geschenkverpakking. Laat je merk heerlijk ruiken en maak een blijvende indruk. Ruik je dat succes al?SENZA Geurstokjes Dark Amber Zwart

SENZA Geurstokjes Dark Amber
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 4.39

Huis geur riet diffuser Kaori groen

Huis geur riet diffuser Kaori
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 5.60

Ukiyo deluxe geurstokjes wit

Ukiyo deluxe geurstokjes
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 6.73

SENZA Geurkaars & Geurstokjes Giftbox Zwart

SENZA Geurkaars & Geurstokjes Giftbox
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 7.36

Ukiyo kaars en geursticks geschenkset zwart

Ukiyo kaars en geursticks geschenkset
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 10.72

Victorian Ginger Joy kaars/geurstokjes groen

Victorian Ginger Joy kaars/geurstokjes
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 50x20mm

v.a. € 16.01

Victorian Luscious Bloom kaars/geurstokjes wit

Victorian Luscious Bloom kaars/geurstokjes
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 50x20mm

v.a. € 16.01

We Love The Planet Diffuser Spiritual Spa 50 Ml Spiritual Spa

We Love The Planet Diffuser Spiritual Spa 50 Ml
 • Drukmethode: Digital Sleeve
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 71 x 75

v.a. € 21.12

We Love The Planet Diffuser Spiritual Spa 200 Ml Spiritual Spa

We Love The Planet Diffuser Spiritual Spa 200 Ml
 • Drukmethode: Digital Sleeve
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 113 x 120

v.a. € 56.27

Prijs per stuk
€ 4.3€ 56.3
Kleur
(1)
(3)
(5)
(5)
Materiaal
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
Merk
(2)
(2)

Waaruit bestaat een geurstokjes diffuser set?

Onze geurstokjes worden geleverd als setje. Deze diffuser set bestaat uit een potje met deksel, de houten geurstokjes en natuurlijk de geur. Ze worden geleverd in een geschenkdoos of -verpakking. Het potje waar de stokjes in staan en de geschenkdoos waar de set in verpakt is kunnen naar wens gepersonaliseerd worden. Op deze manier is jouw reclame niet alleen zichtbaar op het moment dat je de set weggeeft, maar ook als het potje met geurstokjes in een ruimte staat. Daarmee verspreid je niet alleen een verfrissende geur, maar ook jouw naamsbekendheid.

Verfrissend voor thuis, op kantoor of in hotels

Je hebt ze vast wel eens ergens zien staan: geurstokjes in een potje of flesje. Ze worden gebruikt in vele (publieke en openbare) ruimtes, zoals het toilet, de badkamer, op kantoor, in wachtruimtes, een slaapkamer, in hotels en natuurlijk gewoon in de woonkamer bij mensen thuis. Eigenlijk in iedere ruimte waar wel eens een vreemd geurtje hangt of gewoon een ruimte die je graag voorziet van een heerlijke geur. Deze brede inzetbaarheid maakt de gepersonaliseerde geurstokjes een interessant geschenk om weg te geven, bijvoorbeeld aan trouwe klanten na het doen van een aankoop in je winkel of gewoon als cadeau aan je personeel in de decembermaand.

Geurstokjes laten bedrukken: op het potje en de verpakking

Je kunt de set met geurstokjes laten bedrukken op verschillende manieren. Zo kunnen wij het potje voorzien van een slogan, een bedrijfsnaam of een logo. Dit kan aan de hand van een subtiele opdruk in kleur, een bedrukking rondom in full colour of een prachtige lasergravering. Vervolgens kan de geschenkverpakking volledig naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap of een bedankje. Dit kan rechtstreeks op de verpakking of door een gepersonaliseerde sleeve bij te voegen. Op deze manier kun je ontvangers op een persoonlijke manier bedanken en laat je jouw merk of bedrijf zien als ze bedrukte geurstokjes in een ruimte plaatsen.

Ruime keuze aan geuren

Onze sets worden geleverd met verschillende bloemige, fruitige, natuurlijke, oosterse en parfumgeuren, zoals jasmine, grey, sky, skin, black, blue, coral, fuchsia, orange, sun en earth. Door de houten stokjes in de olie te zetten, zal de geur langzaam worden verspreid in de ruimte. Hoe meer stokjes je gebruikt, hoe intenser de geur. Als de geur naar verloop van tijd minder wordt, dan kun je de stokjes omdraaien voor een nieuwe start.

Uit welke geuren en aroma's je kunt kiezen, hangt af van de set die je wenst. Wil je weten uit welke geuren je kunt kiezen? Ga dan naar de desbetreffende pagina van het product dat je wenst.

Meer lekker ruikende producten

We hebben naast geurstokjes nog meer producten die een heerlijke geur achterlaten. Denk maar eens aan bedrukte autogeurtjes voor aan de achteruitkijkspiegel in de auto, zodat je tijdens een autorit ook een fijne geur ervaart. Of gepersonaliseerde geurkaarsen die niet alleen sfeerverhogend werken, maar ook zorgen voor langdurige, ontspannende geurbeleving.

Heb je nog vragen over geurstokjes bedrukken?

Wil je meer weten over geurstokjes bedrukken of heb je nog andere vragen? Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Geurstokjes bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."