Fotolijsten bedrukken voor thuis of op kantoor

Wil je jouw merk op een creatieve manier presenteren? Laat dan fotolijsten bedrukken. Dit kan al vanaf 10 stuks en vanaf € 1,10 per stuk. Je hebt de keuze uit goedkope fotolijsten, digitale fotolijsten, houten fotolijsten en nog veel meer. Leuk voor thuis of op kantoor. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en het frame kan bedrukt worden met een slogan, bedrijfsnaam of logo. Met gepersonaliseerde fotolijsten presenteer je jouw merk op een creatieve en opvallende manier, zeker als je de lijsten van een leuke foto voorziet, bijvoorbeeld van je team!Creaframe Custom Made Fotolijst Wit

Creaframe Custom Made Fotolijst
 • Drukmethode: Custom made digitale print
 • Drukafmeting: 175 x 130 mm

v.a. € 1.22

Kurken fotolijst Shashin beige

Kurken fotolijst Shashin
 • Opdrukbaar in 6 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.66

Creaframe Eco Custom Made Fotolijst Naturel

Creaframe Eco Custom Made Fotolijst Natuurlijk
 • Drukmethode: Custom made digitale print
 • Drukafmeting: 175 x 130 mm

v.a. € 1.71

Tapex Fotolijst Van Kurk Natuurlijk

Tapex Fotolijst Van Kurk Natuurlijk
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 60 x 10 mm

v.a. € 1.79

Guille Fotolijst Satijn Zilver

Guille Fotolijst Satijn
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Drukafmeting: 90 x 12

v.a. € 1.92

Schmitt Fotolijst Satijn Zilver

Schmitt Fotolijst Satijn
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.98

Hangoo Bamboe Foto Hanger Frame Naturel

Hangoo Bamboe Foto Hanger Frame Natuurlijk
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.10

Liban Fotolijst Naturel

Liban Fotolijst Natuurlijk
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 60 x 10 mm

v.a. € 2.30

SENZA Photoframe for 2 Photo's

SENZA Fotoframe Voor 2 Foto's
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 2.85

SENZA Photoframe for 3 Photo's

SENZA Fotoframe Voor 3 Foto's
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 3.74

Bamboe fotolijst Gazo hout

Bamboe fotolijst Gazo
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 3.87

SENZA Metalen Fotolijstje 2 frames

SENZA Metalen Fotolijstje 2 frames
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 4.83

Kristallen award of fotolijst Blo transparant

Kristallen award of fotolijst Blo transparant
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 7.15

5W draadloze oplader en fotolijst zwart

5W draadloze oplader en fotolijst
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 8.52

Fotolijst met weerstation Zenframe hout

Fotolijst met weerstation Zenframe
 • Opdrukbaar in 6 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 9.18

Bamboe 5W draadloze oplader met fotolijst bruin

Bamboe 5W draadloze oplader met fotolijst
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 15.01

Prijs per stuk
€ 1.2€ 15.1
Kleur
(1)
(3)
(4)
(1)
(1)
(2)
(4)
Materiaal
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
(1)
(2)

Bedrukte fotolijst als geschenk of cadeau

gepersonaliseerde fotolijsten Met bedrukte fotolijsten heb je een leuk geschenk of cadeau voor je relaties. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling, zodat ze ook thuis in de woonkamer van toegevoegde waarde zijn of dienen als leuk accessoire voor je bureau op kantoor. De fotolijsten worden zonder foto’s geleverd, maar als je jouw personeel wilt verrassen, voeg dan een teamfoto toe van het laatste bedrijfsuitje. Je kunt het frame van de fotolijsten laten bedrukken met een logo. Je relaties zullen bij iedere blik op de fotolijst worden herinnert aan jouw bedrijf of merk.

Van goedkope fotolijsten tot digitale fotolijsten en meer

Bij Lavista hebben wij verschillende soorten fotolijsten in het assortiment. Van goedkope fotolijsten met voet als standaard tot digitale fotolijsten en van fotohangers tot fotolijsten voor meerdere foto’s. Wil je de fotolijsten als promotiemateriaal weggeven, kies dan voor goedkope fotolijsten met logo. Als je ze wilt inzetten als relatiegeschenk, kies dan voor digitale fotolijsten of houten fotolijsten. Wat je ook kiest, wij kunnen de fotolijsten personaliseren met logo, stukje tekst of een andere opdruk.

Fotolijsten laten bedrukken op het frame

Wil je de fotolijsten inzetten als cadeau, relatiegeschenk of promotiemateriaal, dan kun je de fotolijsten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, bedrijfsnaam, persoonlijke boodschap of andere gewenste opdruk. Deze opdruk wordt meestal op het onderste frame geplaatst.

Wij raden aan om te kiezen voor een subtiele opdruk, zodat het geen opvallende reclamedrager is, om de kans te vergroten dat ontvanger de lijsten ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Wil je de kans nog groter maken, voeg dan een afbeelding toe van het team en deel ze uit aan je personeel. De lijsten zijn dan direct klaar om gebruikt te worden, bijvoorbeeld op kantoor.

Op deze manier maak je de ontvanger extra duidelijk aan wie ze dit geschenk te danken hebben en natuurlijk is dit een manier om nog even extra promotie te maken voor je organisatie.

Fotolijsten graveren: unieke uitstraling

bedrukte fotolijsten Ben je op zoek naar een echt uniek geschenk? Laat dan fotolijsten graveren. Door middel van een zogeheten ‘lasergravering’ wordt de gewenste opdruk, zoals een naam of stukje tekst, in het materiaal gebrand. De gravering krijgt hierdoor een donkere kleur en dat zorgt voor een prachtige uitstraling. Dit is overigens niet bij alle fotolijsten mogelijk, maar bijvoorbeeld wel bij de houten fotolijsten en bamboe fotolijsten. Met een gegraveerde fotolijst kies je voor een geschenk dat jouw collega’s, familie, vrienden of relaties zeker gaan gebruiken!

Meer woonaccessoires voor in huis

Bij Lavista kun je naast fotolijsten nog veel meer andere leuke woonaccessoires laten bedrukken voor bij je relaties in huis. Denk aan gepersonaliseerde fleece dekens die warmte geven of bedrukte kaarsen voor een sfeervolle avond. Leuk om weg te geven en leuk om te krijgen.

Heb je vragen over fotolijsten met logo?

Wil je meer weten over fotolijsten met logo of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Fotolijsten bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Veelgestelde vragen

Ja, wij hebben ook fotolijsten voor meerdere foto’s, bijvoorbeeld frames voor twee of drie foto’s. Bij de digitale fotolijsten kun je oneindig veel foto’s toevoegen.

Bij ons heb je de keuze uit kleine fotolijsten en grote fotolijsten, bijvoorbeeld fotolijsten 10x15, fotolijsten 13x18, fotolijsten 15x15 en nog veel meer. Dit zijn de meest gekozen afmetingen.

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage fotolijsten laten bedrukken vanaf 10 stuks. Met deze lage aantallen is het ook voor kleine bedrijven interessant om fotolijsten aan personeel of relaties. Hoe hoger het aantal, hoe lager de stukprijs.

De gepersonaliseerde fotolijsten hebben normaal gesproken een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Heb je ze met spoed nodig, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.