Zakagenda bedrukken

Op zoek naar een praktisch planner voor onderweg? Of een functioneel kantoorartikel voor jouw personeel? Laat dan zakagenda's bedrukken. Je hebt de keuze uit zakagenda's in diverse formaten, materialen en kleuren. Deze kleine agenda's zijn een stuk compacter dan normale agenda's, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg. Ze beschikken over een wekelijkse planner en er is ondanks het formaat voldoende ruimte voor notities en aantekeningen. Je kunt de zakagenda's laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. Met bedrukte zakagenda's als geschenk of promotiemateriaal kies je voor iets kleins met veel impact!Euro Business Agenda 6-Talig Blauw

Euro Business Agenda 6-Talig
  • Drukmethoden: Foliedruk en Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color
  • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 1.90

Ritz Business Agenda 4-Talig Zwart

Ritz Business Agenda 4-Talig
  • Drukmethode: Foliedruk
  • Drukafmeting: 50 x 40
  • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 1.90

Euro Sabana Agenda 6-Talig Blauw

Euro Sabana Agenda 6-Talig
  • Drukmethode: Blinddruk
  • Drukafmeting: 135 x 25

v.a. € 1.98

Waarom kiezen voor kleine zakagenda's met logo?

Een kleine zakagenda met logo is ideaal vanwege verschillende redenen. Ten eerste zijn deze artikelen altijd handig en er wordt hier dan ook volop gebruik van gemaakt. Tegenwoordig hebben we namelijk allemaal een druk leven en bestaat er de kans dat je de afspraken die je hebt gemaakt niet meer kunt onthouden. In dit geval kan je deze afspraken of andere belangrijke gegevens noteren in je agenda, zodat je deze niet meer zal vergeten. Ook heb je de keuze uit vele modellen en materialen, zodat er altijd wel eentje past bij je wensen. En tot slot zijn er voldoende mogelijkheden tot zakagenda's personaliseren, zoals ik eigen kleur en een eigen ontwerp opdruk. Met bedrukte zakagenda's geef je een functioneel geschenk weg dat ook nog eens reclame voor je maakt!

Zakagenda laten bedrukken

Een zakagenda bedrukken is voor iedere organisatie interessant. Je kunt deze bijvoorbeeld cadeau doen aan je werknemers, maar bijvoorbeeld ook aan relaties. Door hier in dit geval je bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken weten de ontvangers direct aan wie ze het cadeau te danken hebben. Daarnaast ben je verzekerd van het feit dat deze producten de rest van het jaar gebruikt zullen worden, waardoor jouw organisatie dus ook een jaar lang in beeld zal komen. Uiteraard zijn we bij Lavista in staat om iedere bedrukking die je in gedachte hebt te realiseren.

Zakagenda met logo

Hoewel een relatiegeschenk natuurlijk voornamelijk bedoeld is om je werknemers of relaties te verwennen met een leuk geschenk is een zakagenda bedrukken dus ook uitstekend geschikt om je eigen naamsbekendheid te vergroten. Dit is dan ook precies de reden dat veel organisaties kiezen voor een zakagenda met logo en wij begrijpen dit dan ook als geen ander. Zakagenda’s worden namelijk iedere dag opnieuw gebruikt en dit betekent dan ook dat het logo van jouw organisatie iedere dag opnieuw in beeld zal komen. Na een tijdje zal het logo van jouw organisatie dan ook niet meer uit gedachte van de gebruikers verdwijnen. Een zakagenda bedrukken brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee.

Keuze uit verschillende zakagenda’s

Zoals je wellicht al hebt ontdekt heb je binnen de webwinkel van Lavista de keuze uit allerlei verschillende soorten zakagenda’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een variant zonder snede of bijvoorbeeld een agenda met een zilveren of gouden snede. Uiteraard kunnen wij deze ook deze zakagenda’s bedrukken. Het is dus belangrijk om bij jezelf na te gaan wat voor soort agenda je voorkeur heeft en in dit geval is het zeker ook geen onverstandig idee om dit bijvoorbeeld na te vragen bij je collega’s of relaties. Probeer dit dan wel op een slimme wijze te doen, aangezien je anders het geschenk dat ze binnenkort gaan ontvangen mogelijk al verklapt.

Een zakagenda ontwerpen

Bij Lavista vinden we het belangrijk dat iedereen in staat is om een eigen zakagenda te bedrukken. Dit is dan ook precies de reden dat we aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van onze eigen ontwerpmodule. Binnen deze module upload je bijvoorbeeld een afbeelding, logo of andere opdruk naar wens. Voordat wij echter aan de slag gaan met het maken van de bedrukte zakagenda zullen we je eerst een proefdruk sturen. Door middel van deze proefdruk kan je controleren of het ontwerp naar wens is. Mocht dit nu niet het geval zijn kan je de feedback aan ons doorgeven, waarna wij verder voor je aan de slag gaan.

Wil je meer weten over zakagenda's voor 2025?

Wil je meer weten over bedrukte zakagenda's voor het jaar 2025? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!