Agenda's en kalenders bedrukken3 maands bureaukalender
Weekblokkalender full colour
Omlegweekkalender full colour
Jaarkalender | 3-maands kalender Budget
Jaarkalender | 3-maands kalender Budget met voetstuk
Bureau-agenda, 352 pagina Zwart

Kleur
Agenda’s en kalenders

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende soorten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte mokken, bedrukte pennen of gewoon een lekkere fles wijn! Zeker een fles wijn is niet het meest originele relatiegeschenk. Daarbij kunt u met een fles wijn op vrijwel geen enkele wijze bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie. Heeft u al eens gedacht aan agenda’s en kalenders als relatiegeschenk? Agenda’s en kalenders zijn onmisbaar voor iedere ondernemer, waardoor een dergelijk relatiegeschenk altijd goed van pas zal komen. Daarbij kunt u agenda’s en kalenders voorzien van uw bedrijfsnaam of logo!

Wanneer een zakenpartner uw agenda of kalender op zijn of haar bureau heeft staan zal een grote groep mensen uw logo of bedrijfsnaam zien. Denkt u zich eens in dat er nieuwe klanten voortkomen uit het relatiegeschenk wat u een bestaande zakenpartner heeft gegeven.

Verschillende soorten bedrukte agenda’s en kalenders

Bedrukte agenda’s en kalenders worden in verschillende uitvoeren aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan simpele modellen in de vorm van een piramide of een omklapkalender voor op het bureau van een zakenpartner. U kunt ook kiezen voor een kalender die aan de muur kan worden opgehangen, wat bijvoorbeeld handig is voor in de kantine. Wilt u het nog origineler maken, kies dan voor een advent kalender of een agenda met een harde kaft. Een agenda kan overal mee naar toe worden genomen, zodat andere bedrijven uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam zien.

Agenda’s en kalenders zijn vaak in verschillende kleuren te bestellen. Eerst selecteert u de gewenste agenda of kalender, vervolgens selecteert u de kleur en tot slot geeft u aan waarmee u de agenda of kalender wilt laten bedrukken. Lavista zorgt er vervolgens voor dat de bedrukte agenda’s en kalenders zo snel mogelijk uw kant op komen! Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor een origineel relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties.

Combineer verschillende originele relatiegeschenken

Wanneer u kiest voor het laten bedrukken van een agenda of kalender kunt u dit combineren met andere relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een bedrukte agenda met een pen van uw bedrijf. Of combineer een agenda met een leuke mok en koffie, zodat een zakenpartner zijn of haar agenda bij kan werken onder het genot van een goed kop koffie. Ook dergelijke relatiegeschenken kunt u bij ons laten bedrukken!

Met zowel een agenda, als met een mok of pennen van uw bedrijf kunt u werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid.