Fietswimpels bedrukken

Bent u op zoek naar fietswimpels waar uw logo of een tekst in full colour op bedrukt is? Dan bent u bij Lavista Relatiegeschenken aan het juiste adres. De wimpels zijn bij Lavista Relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop online te bestellen in de voor u gewenste hoeveelheid. Bekijk ons gehele assortiment en kies uw favoriet!

Originele fietsvlaggetjes voor uw evenement

Heeft u binnenkort een fietsevenement zoals een wielerwedstrijd? Maak dit evenement dan compleet met gepersonaliseerde fietsvlaggetjes! Deze bedrukte vlaggen kunnen ook als promotiemateriaal worden ingezet om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u diverse goedkope fietswimpels laten bedrukken met uw eigen logo of naam.

De gewenste hoeveelheid fietswimpels

Het online bestellen en bedrukken van fietswimpels kan al vanaf 43 cent per stuk (1 meter lang). Daarnaast is het mogelijk om de fietswimpels in een kleine oplage te bestellen. Heeft u maar 100 fietswimpels nodig voor een evenement? Dat is geen probleem bij Lavista Relatiegeschenken!

Fietswimpels bedrukken

Uw kunt uw fietswimpels in full colour laten bedrukken. Lavista Relatiegeschenken gebruikt digitaaldruk om een logo op de vlag te printen. Bij deze druktechniek worden digitaal aangeleverde bestanden direct zonder tussenkomst van drukplaten geprint. Deze techniek maakt het ook mogelijk om verlooptinten en kleurovergangen van uw gewenste afbeelding mooi te drukken.

Bedrukte fietsvlaggen eenvoudig online bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en goedkoop fietswimpels bestellen. Na het selecteren van de gewenste hoeveelheid kunt u een logo of tekst toevoegen. Meer informatie over het bestellen en het aanleveren van bestanden kunt u vinden op de pagina bestelwijze. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over het bedrukken van fietswimpels, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.