Bedrukte bierviltjes

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.18 bij 500 stuks

Bierviltjes bedrukken

Bent u op zoek naar bierviltjes waar uw logo of een tekst in full colour op bedrukt is? Dan bent u bij Lavista Relatiegeschenken aan het juiste adres. De bierviltjes zijn bij Lavista Relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop online te bestellen in de voor u gewenste hoeveelheid. Bekijk ons gehele assortiment en kies uw favoriet!Goedkope Bierviltjes rond 103 mm
Bierviltjes
Goedkope Bierviltjes vierkant 93 x 93 mm
Bierviltjes groot rond
Bierviltjes diverse vormen

Originele viltjes voor uw evenement

Heeft u binnenkort een groot evenement binnen uw organisatie? Maak dit evenement dan compleet met gepersonaliseerde bierviltjes! Deze bedrukte bierviltjes kunnen ook als promotiemateriaal worden ingezet om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u diverse goedkope viltjes laten bedrukken met uw eigen logo of naam.

Diverse soorten

Ons assortiment bevat bierviltjes in verschillende soorten en formaten. Van een extra groot tot aan een hartvormig design. Het online bestellen en bedrukken van bierviltjes kan al vanaf 5 cent per stuk.

Bierviltjes bedrukken

Wilt u een bierviltje in full colour laten bedrukken? Dat is mogelijk! Lavista Relatiegeschenken gebruikt digitaaldruk om een logo op het bierviltje te printen. Bij deze druktechniek worden digitaal aangeleverde bestanden direct zonder tussenkomst van drukplaten geprint. Deze techniek maakt het ook mogelijk om verlooptinten en kleurovergangen van uw gewenste afbeelding mooi te drukken.

Bedrukte bierviltjes eenvoudig online bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en goedkoop bierviltjes bestellen. Na het selecteren van het gewenste model en formaat kunt u een logo of tekst toevoegen. Meer informatie over het bestellen en het aanleveren van bestanden kunt u vinden op de pagina bestelwijze. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over het bedrukken van bierviltjes, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.