Het voorjaar is weer aangebroken. De dagen worden langer, de zon schijnt vaker, de temperatuur loopt op en mensen zoeken steeds meer vertier in de buitenlucht. De een gaat met het gezin naar het strand, de ander bezoekt een speeltuin in een park en weer een ander trekt eropuit met de fiets. Het zijn allemaal perfecte activiteiten bij mooi weer en ze worden vaak gecombineerd met een picknick. Maar voordat het zover is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle benodigdheden voor een geslaagde picknick bij de hand hebt. In deze blog bespreken we artikelen die absoluut niet mogen ontbreken bij een picknick. En het leuke is, je kunt ze laten bedrukken, zodat je ook het picknick avontuur van jouw relaties een upgrade kunt geven.

Bedrukte koelboxen om lekkernijen koel te bewaren

Met bedrukte koelboxen kun je lekkernijen en drankjes koel houden. Niet is zo lekker als een koud biertje op een warme dag. En als je een salade meeneemt als avondmaal, dan smaakt deze ook een stuk beter als je hem aan het einde van de dag nog koud kunt serveren. Bovendien zijn ze zeer praktisch om eten en drinken mee te sjouwen.

Comfortabele picknickkleden vormen de perfecte basis

Wat is een picknick zonder picknickkleden met logo? Ze vormen de onmisbare basis van een geslaagd avontuur op een kleedje. De bovenkant is gemaakt van zacht stof en de onderkant van waterafstotend materiaal, zodat je ook op een vochtige ondergrond comfortabel kunt picknicken. Kies er een die groot genoeg is voor je gezelschap en die gemakkelijk schoon te maken is voor het geval er gemorst wordt.

Warme fleece dekens voor de frisse avonden

Heb je de hele dag lekker in de zon gezeten, dan kan het na zonsondergang voor het gevoel snel frisjes worden. Gepersonaliseerde fleece dekens zijn dan een ware uitkomst, zodat je de gezellige picknick nog even kunt voorzetten. Deze warme dekens houden je warm en gezellig terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

Setjes met bestek om hapjes te bereiden en op te eten

Of je nu gaat voor een luxe picknick met kaas en wijn of een simpele lunch in het park, een setje met bestek is onmisbaar. Het is iets dat nog wel eens vergeten wordt, dus handig om bij je te hebben. Een setje bestek met logo is dan ook een populair geschenk om weg te geven.

Gepersonaliseerde picknickmanden met accessoires

De klassieker in de wereld van de picknicken: de gepersonaliseerde picknickmand. Zonder een goed gevulde picknickmand kan de picknick natuurlijk niet van start. Ze voegen een charme toe aan het gehele avontuur. Kies er een met voldoende ruimte voor al je lekkernijen en misschien zelfs met ingebouwde vakjes voor extra gemak.

Spelletjes zorgen voor vertier

Het is niet perse noodzakelijk voor een geslaagd dagje op het kleed, maar het zorgt wel voor extra vertier: spelletjes met logo. Je kunt kiezen voor compacte reisspelletjes, zoals vier-op-een-rij. Maar ook bedrukte speelkaartjes zijn geschikt, want je kunt hier verschillende kaartspelletjes mee spelen. Of je nu een potje poker wilt spelen of een rondje patience wilt doen terwijl je ontspant in de buitenlucht, speelkaarten zorgen voor plezier voor het hele gezelschap.

Bluetooth speaker voor een fijn achtergrondmuziekje

Ook een bluetooth speaker met logo mag natuurlijk niet ontbreken. Met een draagbare speaker kun je genieten van je favoriete muziekje terwijl je ook nog eens de gezelligheid van de picknick ervaart. Geen picknick is compleet zonder wat achtergrondmuziek.

Praktische flesopeners voor het openen van flessen

Met een goed gevulde koelbox met flesjes bier en flessen fijn gaat je picknick voortvarend van start. Maar wat als je geen flesopeners met logo bij je hebt? Dan wordt het openen van flessen een uitdaging. Het is daarom slim om altijd een wijnopener of flesopener bij je te hebben als picknickuitrusting, wat het ook een uitstekend geschenk maakt om weg te geven.

Zonnebrandcrème en insectenspray

En tot slot: een bedrukte zonnebrand. Picknicken doe je meestal bij mooi weer en dan ligt verbranding door de felle zon op de loer. Zelfs als je onder een boom in de schaduw zit. Om je huid en gezondheid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen is het insmeren met zonnebrandcrème een must. Met een ingesmeerde huid ben je helemaal klaar voor de picknick!

Met deze benodigdheden ben je helemaal klaar voor een geslaagde picknick. En het leuke is, je kunt de benodigdheden laten bedrukken met een logo, zodat je ze kunt uitdelen als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Ze zorgen ervoor dat jouw relaties oog in oog staan met jouw merk of bedrijf terwijl ze genieten van een gezellige picknick, wat zeker positieve impact heeft op jullie relatie. Dus pak je mand, vul hem met lekkernijen, vergeet de onmisbare benodigdheden niet en trek eropuit om te genieten van de natuur en goed gezelschap!