Kinder broodtrommels

Wil je een nuttig geschenk weggeven aan kinderen of ouders met kinderen? Wat dacht je van kinder broodtrommels? Deze broodtrommels voor kinderen zijn een nuttige en bewuste keuze, want je stimuleert ouders om hun kinderen een gezonde lunch mee te geven naar school of de opvang. Je hebt bij ons de keuze uit allerlei soorten, zoals kleine broodtrommels of broodtrommels met drinkbeker. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal vrolijke kleuren en kunnen bedrukt worden met een naam of logo. Bedrukte kinder broodtrommels bieden een prachtige kans om je merk te promoten bij zowel kinderen als ouders!Broodtrommels Bedrukken

Noix Broodtrommel
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale full color sticker
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 0.79

Broodtrommel Fresh 1000ml wit / oranje

Broodtrommel Fresh 1000ml
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 4.21

PP lunchbox vierkant wit

PP lunchbox vierkant
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 4.35

Prijs per stuk
€ 0.7€ 4.4
Kleur
(1)
(1)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)

Kinder broodtrommels: helemaal van deze tijd

Je maakt met het weggeven van kinder broodtrommels kinderen al op jonge leeftijd bewust van het belang van duurzaamheid. Een kinderlunchtrommel is namelijk een milieubewust alternatief voor weggooiverpakkingen, zoals lunchzakjes. De ouders van kinderen zien dat natuurlijk ook graag, want steeds meer consumenten zijn zich bewust van de milieu- en klimaatproblemen en willen daar dan ook naar handelen. Kinderen die op school overblijven, nemen op elke schooldag lunch mee en daarom komen kinder broodtrommels natuurlijk uitstekend van pas. Ook als kinderen op schoolreisje gaan of een dagje weg met familie is de lunchtrommel te gebruiken. Bij het bedrukken van kinder broodtrommels met je logo erop, is je bedrijf niet alleen zichtbaar op school, maar ook door het hele land.

Broodtrommels voor kinderen met naam of logo

Broodtrommels voor kinderen zijn bij ons verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waarbij je onder meer gemakkelijk rekening houdt met de gewenste kleur. Jonge kinderen vinden het geweldig als de lunchtrommel een vrolijke en opvallende kleur heeft. Bijvoorbeeld een mooie gele kleur of een felrode kleur, zoals ook groen en blauw mogelijk zijn. De beschikbare kleuren zijn bij elke kinder broodtrommel te selecteren, zodat je direct de betreffende kleuruitvoering te zien krijgt. Oudere kinderen maak je misschien blijer met een meer neutraal gekleurde lunchbox. De kinder broodtrommels zijn te bedrukken met je logo of naam, zoals onder meer met een full colour bedrukking. De drukmethoden variëren per type lunchtrommel voor kinderen, van zeefdruk tot tampondruk en van digitale print tot digitale full colour sticker.

Kinder broodtrommels bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste broodtrommels voor kinderen.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Bepaal de kleur, bijvoorbeeld een kleur die past bij je huisstijl.
 4. Kies de opdruk, zoals kinder broodtrommels met logo of naam.
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de kinder broodtrommels met naam.

Wil je meer weten over broodtrommels voor kinderen?

Wil je meer weten over kinder broodtrommels? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!