presstechniques-heading

Druktechnieken


Bij Lavista Relatiegeschenken bieden we diverse druktechnieken aan, waaronder zeefdruk, borduren, lasergravering en nog veel meer. De keuze van de druktechniek hangt af van het specifieke product en het materiaal. Wil je meer weten over een specifieke druktechniek? Lees dan snel verder.


Borduren

Borduren

Bij borduren wordt een logo, tekst of afbeelding op textiel gestikt. Om ervoor te zorgen dat dit bij veel producten tegelijkertijd gedaan kan worden, wordt dit gedaan door een computergestuurde borduurmachine.

Borduren op relatiegeschenken

Borduren zorgt voor unieke en bovendien duurzame relatiegeschenken. Bij Lavista zijn er meerdere artikelen waarop geborduurd kan worden. Zo kan je jouw bedrijfsnaam of logo laten borduren op verschillende handdoeken. Van golfhanddoek tot strandlaken of gastendoekje. Andere opties zijn een unisex badjas of een gebreide muts.

Borduren, de voor- en nadelen

Een geborduurd relatiegeschenk is een origineel cadeau om te krijgen en geven. Het is een praktisch geschenk, wat als het goed is vaak door de ontvanger gedragen of gebruikt zal worden. Bijkomend voordeel is dat een geborduurd logo of geborduurde naam een product een luxe uitstraling geeft. Nadeel aan deze methode is dat hij minder geschikt is voor logo’s met kleine details. In dat geval zou je beter kunnen kijken naar een van onze andere druktechnieken.

< Terug naar overzicht