Kroonhoedjes bedrukken

Kroonhoedjes bedrukken verhoogt de feeststemming op allerlei leuke evenementen, maar natuurlijk zeker op Koningsdag. Laat iedereen zich als een koning voelen of als een koningin, want daarin maken wij geen onderscheid met kroonhoedjes bedrukken. Wij hebben zelfs uiteenlopende modellen beschikbaar, waarbij op aanvraag het design is aan te passen. Zo kan je de kroonhoedjes ook door ons laten omtoveren met paashaasoren. Vraag gerust naar de mogelijkheden met onze hoedjes van papier en andere feestartikelen, wij staan graag voor je klaar.Kroonhoedjes bedrukken
Kroonhoedjes | Goedkoop | Met opdruk
Kroonhoedjes
Kroonhoedje | Met logo | kleine oplage
Kroonhoedjes | Full colour | Met logo
Kroonhoedjes | Bestellen | Met logo
Full colour kroonhoedjes | Met logo bestellen
Bedrukte kroonhoedjes | Met full colour opdruk
Kleine oplage | Kroonhoedjes bestellen

Kroonhoedjes bedrukken met logo

Bij het bedrukken van kroonhoedjes met je eigen logo komt je bedrijf in alle glorie op een opvallende manier naar voren. Bij het dragen van een kroonhoedje op het hoofd stijgt het hoedje er letterlijk bovenuit. Het is mogelijk om je logo met je bedrijfsnaam en tekst te combineren of voor een andere unieke afbeelding te kiezen. Zo maak je op een efficiënte manier feestelijk reclame voor je bedrijf.

Kies je favoriet uit 3 designs

Kroonhoedjes bedrukken en je eigen favoriete design kiezen. Dat is mogelijk bij Lavista Relatiegeschenken, want wij hebben drie verschillende ontwerpen voor je beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een kroonhoedje dat is uitgevoerd met een puntig design of met een rond design. Als je naar de afbeeldingen kijkt, zie je direct het verschil in uitstraling. Ben je van plan om een groot aantal kroonhoedjes te bedrukken dan is het uiteraard ook mogelijk om de designs met elkaar te combineren.

Offset kroonhoedjes bedrukken

Wij bedrukken kroonhoedjes met het gebruik van de offset drukmethode. Dit is een van de technieken die als drukmethode efficiënt en goedkoop is om bij grote oplages toe te passen. De offset druk werkt op een relatief eenvoudige manier en kent verschillende handelingen. De basis vormt zich door een aluminium plaat waar de afbeelding op komt. Er zijn niet-beeld-delen en er zijn beeld-delen. Na het aanbrengen van vocht komt de vettige inkt daarna alleen terecht op het beeld-deel. Daar maken wij vervolgens een afdruk mee op een rubberdoek om tot slot de kroonhoedjes ermee te bedrukken.

Full-color kroonhoedjes bedrukken

Een van de mogelijkheden die wij bieden, is kroonhoedjes full-color bedrukken, maar er is ook een goedkoper alternatief mogelijk. Je hebt namelijk eveneens de keuze om de kroonhoedjes met één kleur te bedrukken. Dat is het goedkoopst, waarna de prijs oploopt naarmate je voor meer kleuren kiest. De prijs loopt echter weer af als het aantal te bestellen stuks weer toeneemt. Op deze manier is er voor elk budget een optie om kroonhoedjes te bedrukken en uit te delen voor feestelijke evenementen.

Onze kroonhoedjes passen iedereen

Een van de voordelen van onze kroonhoedjes is dat deze iedereen passen. Het formaat is namelijk heel gemakkelijk in te stellen door gebruik te maken van het simpele sluitsysteem. Bovendien zijn de hoedjes gemaakt van chromoduplexkarton en FCS gecertificeerd. Dat betekent dat deze hoedjes voortkomen uit verantwoorde milieubronnen.

Bestel direct vanaf 1.000 stuks

Staat er binnenkort een feestelijk evenement op het programma of wil je voor Koningsdag, EK of WK over kroonhoedjes beschikken? Je kan direct eenvoudig een bestelling plaatsen vanaf 1.000 stuks en deze met een afbeelding van je voorkeur laten bedrukken. Mocht er sprake zijn van een afwijkend aantal of wil je een speciale bedrukking laat het ons dan even weten. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Verzending binnen 8 dagen

Bij ons ben je bij kroonhoedjes bedrukken verzekerd van een snelle afhandeling. Nadat jij akkoord hebt gegeven op de digitale drukproef zorgen wij ervoor dat de verzending binnen acht dagen plaatsvindt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij bieden je optimaal gemak met ons efficiënte bestelproces, maar je kan bij ons natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Je ontvangt van ons dan een gepersonaliseerde prijsopgave voor kroonhoedjes bedrukken die helemaal is afgestemd op je wensen.

Heb je vragen? Stel deze gerust, wij zijn telefonisch, via de chat en per mail bereikbaar.