Megafoons bedrukken

Op zoek naar een fanartikel voor supporters van een evenement? Laat dan megafoons bedrukken. Dit kan al vanaf 100 stuks en vanaf € 0,31 per stuk. Deze sfeermakers bieden bezoekers en supporters de mogelijkheid om hun club, sporters of team te ondersteunen, maar kunnen ook gebruikt worden bij verkiezingen en demonstraties. Ze worden gemaakt van gerecyclede karton. De kartonnen megafoons kunnen all-over en full colour bedrukt worden, bijvoorbeeld reclame, afbeelding of ander ontwerp opdruk. Deel de bedrukte megafoons uit op een evenement en wees hoorbaar en zichtbaar met reclame!Megafoon

Megafoon
  • Drukmethode: Offset
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 0.31

Megafoon kleine oplage

Megafoon kleine oplage
  • Drukmethode: Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.19

Laat van je horen en wees zichtbaar met reclame

megafoons met opdruk Megafoons bedrukken en deze vervolgens uitdelen is een ideale manier om je favoriete team tijdens een sportevenement extra te ondersteunen, maar ook om extra promotie te maken voor je organisatie. Iedere fan houdt er dan ook wel van om zijn favoriete team een hart onder de riem te steken en megafoons zijn hier natuurlijk ideaal voor. Een andere manier om van je te laten horen zijn fanklappers met logo en bedrukte fluitjes.

Kartonnen megafoons in een handomdraai klaar voor gebruik

De kartonnen megafoons worden gemaakt van karton (gecertificeerd 275 g/m² wit houtvrij offsetkarton Accurate). Dit is gerecyclede materiaal en is daarmee milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze bijzonder gemakkelijk in elkaar te vouwen en beschikken ze over een handig handvat, waardoor je in een mum van tijd klaar bent om als fan je favoriete sporters of team aan te moedigen. Ook is het formaat ideaal, waardoor deze fijn in de hand ligt en uitnodigt voor gebruik. Het formaat van de megafoons is 35,8 x 35,8 cm en hierdoor kan je jouw stem eens goed laten horen.

Megafoons bedrukken: all-over en full colour

Wil je op een opvallende manier extra promotie maken voor je bedrijf om zodoende de naamsbekendheid te vergroten? Dan is het laten bedrukken van megafoons de beste keuze, aangezien iedereen die deze luidspreker gebruikt de aandacht op zich zal vestigen. De bedrukkingsmogelijkheden zijn oneindig: van megafoons in eigen kleur met een simpele opdruk tot all-over en full colour bedrukte megafoons. Natuurlijk zal in dit geval ook de megafoon niet onopgemerkt bedrijven, waardoor jouw bedrijf extra in beeld zal komen bij een grote groep mensen. Een logisch gevolg is dan ook dat de naamsbekendheid van je organisatie zal toenemen en dit is natuurlijk precies wat je wenst, niet?

Heb je vragen over bedrukte megafoons?

Wil je meer weten over bedrukte megafoons of wil je andere fanartikelen bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!

Veelgestelde vragen

Megafoons bedrukken bij Lavista is mogelijk in verschillende oplages. Wel gaan wij aan de slag vanaf een minimale hoeveelheid van 100 stuks. Kleinere oplages zijn helaas niet mogelijk, maar grotere hoeveelheden des te meer. Wij kunnen deze artikelen zelfs produceren tot meer dan 15.000 stuks en uiteraard profiteer je in dit geval van een aantrekkelijke staffelkorting, waardoor je uiteindelijk minder betaalt per bedrukte megafoon. Mocht je een grotere bestelling dan 15.000 stuks willen afnemen is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Voor het bedrukken van de megafoons maken wij gebruik van een digitale print en dit stelt ons in staat om jouw bedrukking in full colour te realiseren.