Megafoons bedrukken

Megafoons bedrukken en uitdelen aan publiek dat tijdens sportevenementen, zoals voetbalwedstrijden graag van zich laat horen. Fans vinden het fantastisch om een favoriet aan te moedigen en een megafoon brengt de aanmoedigingen extra luid over. Daarbij komt de reclame van je bedrijf natuurlijk perfect naar voren als je megafoons laat bedrukken. Lavista Relatiegeschenken biedt wat dat betreft allerlei opties voor bedrukking en keuze uit een klein aantal of grote oplage.Megafoon
Megafoon kleine oplage

Megafoons bedrukken met reclame voor je bedrijf

Megafoons bedrukken met logo is reclame die op een efficiënte manier je bedrijf promoot. Iedereen die met een megafoon met logo van je bedrijf rondloopt en van zich laat horen, is als een wandelend reclamebord. Toeschouwers kijken nu eenmaal op van aanmoedigingen die met het gebruik van een megafoon luid en duidelijk te horen zijn.

Megafoon bedrukken met logo, tekst of combinatie

De reclame is op meerdere manieren vorm te geven, zoals met een logo, tekst en bedrijfsnaam of met een andere afbeelding en combinatie. Ook voor wat betreft de keuze uit kleuren zijn er allerlei mogelijkheden, van één kleur tot full-color. Vraag gerust naar de opties, wij helpen je met megafoons bedrukken om reclame voor je bedrijf te maken graag verder.

Praktisch handvat en ideaal formaat

Het is natuurlijk belangrijk dat je bij het laten bedrukken van megafoons en uitdelen ervan in praktisch gemak voorziet. Daarom is elke megafoon uitgevoerd met een praktisch handvat en ideaal formaat. De megafoons hebben namelijk een hanteerbaar formaat van 43x29 cm. Door de uitvoering ben je ervan verzekerd dat ze werken zoals ze horen te werken met het luider en met verder bereik overdragen van aanmoedigingen.

Al vanaf 100 stuks als kleine oplage

Megafoons bedrukken om in een beperkte oplage uit te delen is bij ons al mogelijk vanaf een bestelling van 100 stuks. Kies je voor een klein aantal dan bedrukken wij de megafoons met toepassing van digitale print. Dit is een van de efficiëntste druktechnieken als het gaat om bedrukking van een kleine oplage megafoons. Je kan voor afwijkende aantallen of voor speciale bedrukkingen uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Vanaf 1.000 stuks als grote oplage

Als er sprake is van een groot evenement, zoals een voetbalwedstrijd ligt het voor de hand om een groter aantal megafoons te bedrukken. De impact van deze manier van reclame neemt uiteraard toe naarmate er meer mensen met een megafoon in de hand rondlopen om een favoriet aan te moedigen. Bijvoorbeeld het Nederlands elftal of een van de voetbalclubs uit de Eredivisie net als tijdens populaire wielerwedstrijden.

Verzending al binnen 8 werkdagen

Plaats je direct een bestelling voor megafoons bedrukken? Wij gaan snel voor je aan de slag en sturen je eerst voor akkoord een drukproef toe per email. Je controleert of de opdruk naar wens is en na je goedkeuring gaan wij verder aan de slag met het bedrukken van alle megafoons. Vanaf het moment dat je akkoord op de drukproef hebt gegeven, gaat de teller lopen en verzenden wij je bestelling binnen acht werkdagen.

Vraag gratis een offerte aan

Naast dat wij je het gemak bieden van het plaatsen van een online bestelling is er nog een optie. Wij bieden je namelijk vrijblijvend en gratis de mogelijkheid om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen. Het eventuele logo is naar wens al direct al bij te voegen en ook is er ruimte om opmerkingen te vermelden. Wij stellen aan de hand van je wensen voor megafoons bedrukken een scherpe prijsopgave vast waar dus geen verplichtingen aan zijn verbonden.

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder als je advies wenst of als je vragen hebt over megafoons bedrukken. Je kan ons wat dat betreft op verschillende manieren bereiken, zoals via de telefoon of per mail, maar ook door de chat te activeren. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens openingstijden zonder afspraak persoonlijk naar onze showroom te komen die gevestigd is aan de Morsestraat 11T in Tiel.