Megafoons bedrukken

Megafoons bedrukken en deze vervolgens uitdelen is een ideale manier om je favoriete team tijdens een sportevenement extra te ondersteunen, maar ook om extra promotie te maken voor je organisatie. Iedere fan houdt er dan ook wel van om zijn favoriete team een hart onder de riem te steken en megafoons zijn hier natuurlijk ideaal voor. Binnen het assortiment van Lavista is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende megafoons die uiteraard allemaal kunnen worden voorzien van een bedrukking naar wens.Megafoon
Megafoon kleine oplage

Megafoons bedrukken

Wil je op een opvallende manier extra promotie maken voor je bedrijf om zodoende de naamsbekendheid te vergroten? Dan is megafoons bedrukken hier ideaal voor, aangezien iedereen die dit artikel gebruikt de aandacht op zich zal vestigen. Natuurlijk zal in dit geval ook de megafoon niet onopgemerkt bedrijven, waardoor jouw bedrijf extra in beeld zal komen bij een grote groep mensen. Een logisch gevolg van megafoons bedrukken is dan ook dat de naamsbekendheid van je organisatie zal toenemen en dit is natuurlijk precies wat je wenst, niet?

Praktisch in gebruik

De bovenstaande megafoons uit ons assortiment zijn bijzonder praktisch in gebruik en beschikken bijvoorbeeld over een handig handvat. Daarnaast is het formaat ideaal, waardoor deze fijn in de hand ligt en uitnodigt voor gebruik. Het formaat van de megafoons is 43x29 cm en hierdoor kan je jouw stem eens goed laten horen.

Verkrijgbaar in verschillende oplages

Megafoons bedrukken bij Lavista is mogelijk in verschillende oplages. Wel gaan wij aan de slag vanaf een minimale hoeveelheid van 100 stuks. Kleinere oplages zijn helaas niet mogelijk, maar grotere hoeveelheden des te meer. Wij kunnen deze artikelen zelfs produceren tot meer dan 15.000 stuks en uiteraard profiteer je in dit geval van een aantrekkelijke staffelkorting, waardoor je uiteindelijk minder betaalt per bedrukte megafoon. Mocht je een grotere bestelling dan 15.000 stuks willen afnemen is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Voor het bedrukken van de megafoons maken wij gebruik van een digitale print en dit stelt ons in staat om jouw bedrukking in full colour te realiseren.

Ontwerpmodule

Wil je zelf aan de slag gaan met jouw megafoons bedrukken? Dan hebben we goed nieuws voor je, aangezien dit door middel van onze eigen unieke ontwerpmodule meer dan mogelijk is. Binnen enkele klikken is het bijvoorbeeld mogelijk om een afbeelding of logo naar wens up te loaden en vanaf dit bestand kunnen wij je bedrukking perfect realiseren. Natuurlijk bieden we je ook de mogelijkheid om hier extra tekst aan toe te voegen wanneer je jouw bedrijfsnaam bijvoorbeeld wilt combineren met een sterke slogan. De mogelijkheden van megafoons bedrukken zijn bij Lavista dan ook eindeloos. Tot slot zullen we je altijd een proefdruk toesturen, zodat je het ontwerp dat we voor je gaan realiseren kunt controleren. Mocht het nu zo zijn dat je dit ontwerp wilt aanpassen is dit altijd mogelijk en je kan dit dan ook zeker aan ons doorgeven.

Contact opnemen met onze klantenservice

Het mag geen geheim zijn dat we bij Lavista beschikken over een uitstekende klantenservice die in staat is om al je vragen over megafoons bedrukken te beantwoorden. Mocht je dan ook vragen hebben raden wij je absoluut aan om niet te twijfelen en direct contact met ons op te nemen. Dit is op verschillende manieren mogelijk, maar wanneer je behoefte hebt aan een direct antwoord op je vraag raden wij je aan om te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Ook dat kan natuurlijk en in dit geval kan je gebruikmaken van het volgende e-mailadres: verkoop@lavista.nl. In ieder geval kunnen wij niet wachten om voor je aan de slag te gaan met megafoons bedrukken.