Gezondheidszorg Bedrukken

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.75 bij 250 stuks

Relatiegeschenken voor de zorg bedrukken

Relatiegeschenken voor de zorg voorzien in een blijk van waardering en zijn geschikt voor uiteenlopende relaties in de zorgsector. Bijvoorbeeld voor de eigen medewerkers van een zorginstelling of ziekenhuis net als voor zakelijke relaties in de zorgsector. Ook vrijwilligers zijn op deze manier te bedanken voor hun inzet. Er zijn bovendien diverse gelegenheden die aanleiding geven om relatiegeschenken voor de zorg uit te delen. Denk daarbij aan de Dag van de Verpleging en aan de Dag van de Zorg. Lavista Relatiegeschenken heeft niet alleen voor deze dagen, maar het hele jaar door relatiegeschenken voor de zorg beschikbaar.Pleisters | In envelop | Full colour
Markeerstift spuit Transparant Roze

Hart mintdispenser met ca. 8 gr. mintjes rood
Medicin Box Pillendoosje Zwart
Anti-stress met sleutelhanger hart
Mondkapjes
Snoepblikje hart met ca. 24 gr. hartjes rood

Anti-stress dokter
Anti-stress Verpleegster wit
Hart blik zilver 95 x 100 x 30 mm. met ca. 64 gr. hartjes
HeltiQ Eerste Hulp Kit, 35-delig
YOS Bottle groen

HeltiQ Eerste Hulp Kit, 58-delig
HeltiQ Eerste Hulp Kit, 72-delig
Kleur
Relatiegeschenken voor de zorg: altijd een leuke verrassing

Relatiegeschenken voor de zorg zijn altijd een leuke en welkome verrassing. Als het om de eigen medewerkers gaat of om vrijwilligers is een klein geschenk een enorme blijk van waardering. Daar blijkt namelijk uit dat je zorg hebt voor je medewerkers en vrijwilligers die je op een originele manier tot uiting brengt. Het zorgpersoneel verdient het wat dat betreft om af en toe op een speciale manier in het zonnetje gezet te worden. Uiteraard zijn ook zakelijke relaties in de zorgbranche aangenaam verrast als je hen op een relatiegeschenk gerelateerd aan de zorg trakteert.

Origineel, leuk en praktisch: EHBO eerste hulp kit

Wij hebben in ons assortiment allerlei leuke en originele relatiegeschenken voor de zorg beschikbaar. Bovendien is er altijd sprake van een praktisch element dat toegevoegd is, zodat het om handige gebruiksvoorwerpen gaat. Een van de functionele zorggeschenken bestaat uit een EHBO kit met logo. Deze basisuitrusting voorziet in de mogelijkheid om eerste hulp te verlenen bij kleine ongelukjes. De kit is thuis te bewaren, maar door de compacte vorm ook handig om mee te nemen tijdens een uitstapje of op vakantie. De eerste hulp kit is uiteraard te bedrukken en in dit geval is zeefdruk de toe te passen drukmethode. Overigens zijn de eerste hulp kits als relatiegeschenk voor de zorg verkrijgbaar met variatie in het aantal onderdelen.

Antistress verpleegster

Stress is een van de factoren die verweven is met het werken in de zorg. Het is dan ook een leuk idee om een antistress verpleegster cadeau te doen als relatiegeschenk voor de zorg en medische branche. De stress is met een stressbal met logo zo weg. Dit is een van de kleine gadgets die tot de goedkope relatiegeschenken behoren. Bovendien is de giveaway te bedrukken met je logo en ook nog eens snel te leveren. De toe te passen druktechniek betreft de tampondruk.

Beste relatiegeschenken voor de zorg

Relatiegeschenken voor de zorg kunnen op allerlei manieren waardering uitdrukken. Een typisch voorbeeld daarvan zijn hartje in uiteenlopende uitvoeringen. Hart voor de zorg in de vorm van een giveaway vormen het toppunt van waardering. Zo hebben wij in ons aanbod hartjes beschikbaar als bedrukte sleutelhanger die bovendien functioneel zijn door middel van de antistress functie. Wij hebben echter ook snoepblikjes met logo in het assortiment die als hart zijn vormgegeven net als mintdispensers met het design van een hart. Zo is het altijd mogelijk om de keuze te maken voor relatiegeschenken voor de zorg die het beste passen bij de boodschap die jij wilt uitdragen. Bekijk ook onze goedkope, luxe en originele relatiegeschenken!