Home en Living bedrukkenBriefopener Hettingen wit
Renau Schoenlepel Wit

Avant-knijper Blauw

Yupit Magnetisch Witbord (Kobalt) Blauw

Houten hartvormige hanger Wooheart hout
Dana deurstopper Wit

Douche zandloper (4min) Quickshower limoen

Vliegenmepper voetbal groen

Vliegenmepper zwart

Vliegenmepper geel

Vliegenmepper Brummi blauw

Vliegenmepper rood

Vliegenmepper blauw

Broodtrommels Bedrukken

Candletin Geurkaarsje Geel
Vliegenmepper geel

SENZA Paper Straws Silver
SENZA Mini LED Bulb Green
Prijs per stuk
€ 0.20€ 132.30
Kleur
(12)
(39)
(54)
(8)
(30)
(26)
(29)
(16)
(7)
(4)
(28)
(2)
(21)
(1)
(61)
(9)
(74)
Materiaal
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(5)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
(5)
(1)
(1)
(2)
(14)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(1)
(2)
(1)
(3)
(2)
(2)
(3)
(2)
(1)
(2)
(3)
(3)
(1)
(8)
(1)
(3)
(10)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(17)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(1)
(6)
(16)
(5)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(2)
(4)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(8)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(2)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
Merk
(6)
(3)
(1)
Bekijk ook

Home & Living

Wanneer u relatiegeschenken aan zakenpartners geeft, doet u dit over het algemeen niet alleen uit dankbaarheid. U wilt de naamsbekendheid van uw onderneming eveneens proberen uit te breiden! Waar veel bedrijven kiezen voor een goede fles wijn of een leuk boeket, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kies voor een origineel relatiegeschenk uit de categorie home & living. Denk bijvoorbeeld aan een thermosfles, die altijd van pas kan komen voor zakenrelaties. Daarbij is het met een thermosfles relatief eenvoudig om uw naamsbekendheid verder uit te breiden! Laat uw thermosfles bedrukken met uw logo of een korte tekst. Zo zien ook anderen in de omgeving van de ontvanger van het relatiegeschenk het logo van uw bedrijf, precies datgene wat u nastreeft!

Een thermosfles laten bedrukken

Er zijn verschillende relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met uw logo of een korte tekst. Denk naast een thermosfles bijvoorbeeld ook aan sleutelhangers, bieropeners, het etiket van een fles wijn, enzovoorts. Door uw relatiegeschenk te bedrukken zien anderen het logo van uw bedrijf, waardoor het aantal potentiële klanten van uw onderneming kan groeien. Het bedrukken van thermosflessen als relatiegeschenk is erg eenvoudig! U kiest uit het online assortiment een geschikt model, uploadt vervolgens uw logo of de gewenste tekst en geeft tot slot aan hoeveel thermosflessen u wenst te bestellen. Door meer thermosflessen in een keer te bestellen, kunt u besparen op de kosten voor de thermosflessen.

Verschillende soorten thermosflessen

U heeft de keuze uit een breed scala aan thermosflessen. Naast thermosflessen voor volwassenen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een thermosfles voor baby’s, voor kinderen, etc. Leuk, als kinderen een thermosfles mee naar school nemen! Voor volwassenen is een thermosfles ideaal voor het warm houden van koffie of thee op weg naar een afspraak, in het openbaar vervoer of bij het bureau. Zo hoeft u immers nooit meer naar het koffiezetapparaat te lopen, koffie te kopen op een station, etc.

In het assortiment met thermosbekers vindt u verschillende modellen. Niet alleen verschillen de thermosflessen qua formaat van elkaar, ook hebben de thermosflessen een verschillend uiterlijk. Zo vindt u altijd een thermosbeker die aansluit bij de kleuren van uw onderneming of bij uw persoonlijke smaak!

Combineer een thermosbeker met relatiegeschenken

Hoe leuk is het om een thermosbeker te combineren met andere relatiegeschenken? Vul de thermosfles bijvoorbeeld met theekruiden, geef een tijdschrift cadeau naast de thermosbeker, enzovoorts. Zo heeft u een compleet pakket, wat bijvoorbeeld leuk is om rond de feestdagen te geven.