Jojo bedrukken

Een jojo bedrukken? Dan ben je bij Lavista ongetwijfeld aan het juiste webadres en wij kunnen dan ook niet wachten om voor je aan de slag te gaan en jouw wensen werkelijkheid te maken. Wat we je in ieder geval kunnen vertellen is dat je bij Lavista kunt rekenen op een breed en divers aanbod op het gebied van jojo’s. Uiteraard kunnen wij deze voorzien van een bedrukking naar wens. Ontdek dan ook zeker even ons beschikbare assortiment of lees verder voor meer informatie. Mocht je er nu niet helemaal uitkomen is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice en je vragen te stellen.Jojo Heavy Duty met riem & nylondraad

Jojo Heavy Duty met riem & nylondraad

Onbedrukt € 2.48 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.31 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.28

Jojo 43 met riem & nylondraad zilver

Jojo 43 | met riem | Nylon draad

Onbedrukt € 3.57 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.29 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.20

Jojo 43 met riem & plastic draad zwart

Jojo 43 | Graveren| Met riem | plastic draad

Onbedrukt € 3.88 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.29 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.20

Jojo 50 met sleutelring & nylon draad zilver

Jojo | 50 mm | Met gravering

Onbedrukt € 3.75 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.44 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.36

Jojo 43 met sleutelring & Metalen draad zwart

Jojo 43 | Gegrvaeerd bestellen| Sleutelring | Metalen draad

Onbedrukt € 3.88 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.57 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.47

Jojo 43 met sleutelring & nylondraad zilver

Jojo 43 | Bestellen | Met gravering

Onbedrukt € 3.57 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.57 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.47

Jojo 43 met sleutelring & plastic draad zilver

Gegraveerde Jojo 43 bestellen

Onbedrukt € 3.88 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.57 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.47

Jojo 50 met sleutelring & metalen draad zwart

Metalen jojo 50 mm graveren

Onbedrukt € 4.24 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.88 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.77

Prijs per stuk
€ 2.20€ 3.80
Kleur
(6)
(6)

Jojo bedrukken

Bij Lavista kan je rekenen op een veelzijdige keuze aan jojo kaarthouders voor diverse toepassingen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om altijd een weloverwogen keuze te maken en te gaan voor de optie die het beste bij je past. Uiteraard is het mogelijk om een jojo te bedrukken van verschillende materialen, maar ook verschillende kleuren behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Bekijk alle opties dan ook zeker op je gemak en laat alle mogelijkheden op je inwerken. Natuurlijk is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Jojo met naam

Wil je jouw relaties voorzien van een uniek en persoonlijk relatiegeschenk? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een jojo met naam. Uiteraard zijn we bij Lavista in staat om iedere naam op een jojo te bedrukken. Hierbij kan je natuurlijk denken aan namen van personen, maar hiernaast is het ook mogelijk een bedrijfsnaam op deze artikelen te realiseren. Uiteraard kan je bij ons altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en hiervoor maken we dan ook gebruik van de meest hoogwaardige apparatuur die ons in staat stelt om jouw bedrukking haarscherp te realiseren.

Ons aanbod

Binnen de webwinkel van Lavista kan je rekenen op de meest praktische en effectieve designs onder jojo kaarthouders en badgehouders. Zo zijn er ontwerpen die zijn voorzien van een handige sleutelring en een sterke badgeclip. Het is mogelijk om te kiezen voor neutrale ontwerpen, maar opvallende designs behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de minimale bestelhoeveelheid. Wil je nu jojo’s bedrukken in een hoeveelheid die afwijkt van deze minimale bestelhoeveelheid? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een offerte op maat.

Direct aan de slag

Wil jij een jojo laten bedrukken? Wacht dan niet langer en ga direct aan de slag in onze ontwerpmodule en ontwerp binnen een handomdraai je eigen bedrukte jojo’s. Je kunt als basis een afbeelding of logo uploaden en hier vervolgens eventueel tekst aan toevoegen. Op het moment dat je ontwerp compleet is gaan wij zo spoedig als mogelijk voor je aan de slag met het maken van een proefdruk. Bij akkoord op de proefdruk gaan we zo snel mogelijk aan de slag met jouw jojo bedrukken.

Behoefte aan meer informatie?

Op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie over een jojo bedrukken is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Lavista en je vragen te stellen aan onze deskundige medewerkers. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij beantwoorden al je vragen natuurlijk met veel plezier en we willen dan ook benadrukken dat je nooit hoeft te twijfelen om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden van een jojo bedrukken.