Congresbadgehouders bedrukkenKaarthouder horizontaal Reko 62
Alternatieve Categorieën

Congresbadgehouders

Congresbadgehouders moeten duidelijk en helder zijn. Zeker op een congres is het belangrijk dat er een hoge mate van zogenaamde zichtbaarheid bestaat. Hier zorgen wij graag voor, door u een goed assortiment congresbadgehouders te bieden. Deze zijn volledig transparant, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, zodat er een optimaal goede zichtbaarheid bestaat. Binnen ons assortiment kunt u terecht voor horizontale congresbadgehouders, maar ook voor een verticaal model. U kunt daarom goed kiezen voor de congresbadgehouder die het best bij u past.

De kwaliteit van de congresbadgehouders

De congresbadgehouders moeten niet alleen goed zichtbaar zijn, maar horen natuurlijk ook een goede kwaliteit te bezitten. Deze moet goed op de juiste plaats blijven zitten en niet voortdurend kantelen. Daarnaast zorgt een goede kwaliteit er natuurlijk ook voor dat de congresbadgehouders er mooi uit blijven zien. Wij staan garant voor de uitstekende kwaliteit van al onze badgehouders, waaronder ook de speciale congresbadgehouders. Zo kunt u altijd rekenen op de beste eigenschappen wanneer u kiest voor onze producten.

De congresbadgehouders laten bedrukken

Wij bieden u de mogelijkheid om de congresbadgehouders te laten bedrukken met een ontwerp naar wens. U kunt hiervoor een eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen ook met u meedenken over het ontwerp. Het is mogelijk om de congresbadgehouders te bedrukken in een enkele kleur, maar meerdere kleuren behoort ook tot onze mogelijkheden. Wij zorgen altijd voor een hoogwaardige bedrukking op maat, waardoor u zeker kunt zijn van de professionele uitstraling. De bedrukking is tevens duurzaam. Deze blijft lang mooi, ook bij intensief gebruik. Natuurlijk is alles mogelijk betreft de bedrukking. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een logo, een websitevermelding of een bedrijfsnaam. Wij kunnen u hier vanzelfsprekend over informeren.

Een vrijblijvende offerte

U kunt de congresbadgehouders voor aan een lanyard in grote en kleine oplage bestellen, zowel bedrukt als onbedrukt. Natuurlijk kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen voor het gewenste aantal, eventueel inclusief de bedrukking. Daarnaast kunt u voor meer informatie en advies natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met een hoogwaardige en vriendelijke dienstverlening op basis van uw verwachtingen en ideeën.