Caps & Petten bedrukken / bedrukt met logo


Online caps bedrukken

Vindt u het lastig om promotiemateriaal voor uw onderneming te vinden? Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken voor vaste zakenpartners of medewerkers van uw organisatie? Lavista Relatiegeschenken helpt u graag op weg met bedrukte caps voor uw onderneming. In ons assortiment vindt u een groot aantal verschillende soorten petjes, die u in allerlei kleuren kunt bestellen. Kies bij voorkeur voor de kleur die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie, zodat mensen uw petjes snel zullen herkennen.

Het bedrukken van caps is bij Lavista Relatiegeschenken heel eenvoudig. U selecteert de gewenste cap in ons assortiment, geeft vervolgens aan in welke kleur u de caps wenst te bestellen en hoeveel van deze bedrukte caps u wenst, waarna wij ervoor zorgen dat de bedrukte caps binnen een paar werkdagen bij u worden afgeleverd. Zo kunt u de caps direct gebruiken om te werken aan de uitbreiding van uw naamsbekendheid.

Ideaal promotiemateriaal voor festivals

Er zijn verschillende situaties waarbij u de bedrukte caps uit kunt delen om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. Neem bijvoorbeeld de standaardpetjes uit ons assortiment, die zeker bij festivals met veel jongeren gewaardeerd zullen worden. Tijdens deze festivals kan het in de zomer behoorlijk warm worden, door de felle zon die bij veel van de festivals volop schijnt. Met een bedrukt petje kan een festivalbezoeker zich wapenen tegen de zon, waardoor hij of zij erg blij zal zijn met uw caps. Tijdens het festival zal een grote groep festivalbezoekers uw logo of bedrijfsnaam op het petje zien staan, wat de groep met potentiële klanten alleen maar zal laten groeien.

Voor beurzen met een wat ouder publiek zou u in plaats van een petje voor een bedrukte hoed kunnen kiezen. Lavista Relatiegeschenken biedt verschillende soorten hoeden aan, die onder meer goed passen bij een beurs in het thema ‘Country’. Kijk eens rond in ons assortiment om te zien welke caps het beste bij uw evenement aansluiten.

Caps bedrukken en weggeven als relatiegeschenk

Caps bedrukken kan niet alleen interessant zijn als u de caps weg wilt geven tijdens een festival of evenement. Ook kunnen de bedrukte caps als relatiegeschenk dienen voor medewerkers of zakenpartners. Combineer de cap bijvoorbeeld met een bedrukt strandlaken en een tijdschrift, zodat een medewerker of zakenpartner alles heeft om in de zomer van een dagje strand of zwembad te kunnen genieten. Een pet komt altijd van pas en is een origineel relatiegeschenk!