Fleecedekens bedrukken


Fleece deken bedrukken

Ben jij op zoek naar een geschikt en origineel relatiegeschenk voor jouw zakenpartners? Met een fleecedeken van Lavista heb je dit relatiegeschenk gevonden! Fleecedekens zijn overal te gebruiken, zowel op de werkvloer als bij een zakenpartner thuis. Wat is er immers fijner dan om in de avond onder een fleecedeken naar jouw favoriete film of serie te kijken? Daarbij is een fleecedeken erg goed met verschillende andere relatiegeschenken te combineren, zodat je het geheel nog origineler kunt maken.

Tip: laat jouw fleecedekens bedrukken om niet alleen een zakelijke relatie te bedanken voor de samenwerking, maar ook te werken aan het vergroten van jouw naamsbekendheid. Wanneer je een fleecedeken laat bedrukken zorg je ervoor dat een grote groep mensen jouw bedrijfsnaam of –logo ziet! Daarbij personaliseer je de fleecedekens door deze te bedrukken.

Verschillende soorten fleecedekens bedrukken

In ons assortiment vind je verschillende soorten fleecedekens die je kunt bedrukken. Het verschil zit hierbij in de vorm van de fleecedekens, de kleur van de fleecedekens en het materiaal waarmee deze gemaakt zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een los fleecedeken, of een fleecedeken in een zakje? Een fleecedeken bedrukken is heel eenvoudig! Je selecteert eerst het juiste model fleecedeken uit ons assortiment, vervolgens kies je de gewenste kleur en tot slot geef je aan hoe je het fleecedeken wilt laten bedrukken. Wil je het fleecedeken bijvoorbeeld voorzien van een logo, een persoonlijke noot of krijgt je bedrijfsnaam de voorkeur?

Het is al mogelijk om een fleecedeken voor nog geen vijf euro te bestellen, waarmee je een erg origineel en relatief goedkoop relatiegeschenk hebt voor jouw zakenpartners. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte fleecedekens je afneemt, des te goedkoper het ook voor je wordt. Daarbij heb je altijd een fleecedeken achter de hand als je er meteen meerdere bestelt!

Een bedrukt fleecedeken combineren

Een fleecedeken bedrukken is een leuk relatiegeschenk. Toch kan het nog veel origineler! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van een fleecedeken met een fles wijn, een goede film of cd met muziek en een tijdschrift. Zo heeft een zakenpartner alles om zich een lange avond op de bank te kunnen vermaken. Daarbij kan het fleecedeken in de zomer worden meegenomen naar een parkje om te lunchen. Denk je eens in hoeveel mensen jouw logo of bedrijfsnaam in dit geval zullen zien. Daarnaast kun je ook bij Lavista terecht voor verschillende andere relatiegeschenken. Denk aan bedrukte aanstekers, zodat een relatie altijd vuur op zak heeft. Ook bedrukte paraplu's om het regenachtige weer tegen te gaan kun je bij Lavista aanschaffen. Ook hebben we natuurlijk bedrukte mokken voor jouw bedrijf, of voor jouw relaties. Zo kun je zowel jouw zakenpartners blij maken met het bedrukken van een fleecedeken, als ook werken aan het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Fleece deken bedrukken of picknickkleed bedrukken?

Bij een fleecedeken denk je waarschijnlijk aan een deken waar je lekker warm onder ligt tijdens de donkere koude dagen van het jaar. Onze fleecedekens bestaan echter niet alleen maar uit dekens voor dit soort dagen. We hebben namelijk ook picknickkleden in ons assortiment. In de zomer, of het voorjaar is het heerlijk om erop uit te gaan en te genieten van het mooie weer. Je wilt dan natuurlijk niet dat je op het gras, of in het zand moet zitten en dat je helemaal vies wordt. Onze bedrukte picknickkleden zijn daar de ideale oplossing voor. Ze hebben een waterafstotende onderzijde, waardoor je zeker geen natte broek krijgt als je op vochtig gras gaat zitten. Ook blijft droog gras niet plakken aan het picknickkleed, dus het blijft netjes. Een bedrukt picknickkleed is een origineel cadeau voor iedere relatie en zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam, of product er echt uitspringt.