Kompassen bedrukken / bedrukt met logo

Kompassen bedrukken

Een kompas bedrukken om weg te geven aan zakelijke contacten als relatiegeschenk is pas echt een origineel cadeau. Een kompas met logo is daarbij symbolisch te zien als een geschenk dat de weg wijst. De weg naar jouw bedrijf, want daar verwijst het logo of de bedrijfsnaam natuurlijk naartoe. Daarbij zorg je bij een kompas bedrukken ook nog eens voor een functioneel navigatie-instrument. Lavista Relatiegeschenken helpt jou graag op weg met het weggeven van een bedrukt kompas als relatiegeschenk. Zo hebben wij een ruim assortiment beschikbaar en ben je bij ons voordelig uit met goedkope kompassen bedrukken.

Goedkoop kompassen bedrukken

Naast dat kompassen bij ons al voordelig zijn geprijsd, geldt dat het bedrukken van een kompas met logo of bedrijfsnaam eveneens goedkoop is. Kijk maar naar eens naar de prijzen van kompassen bedrukken. Dat is slechts een fractie duurder dan een onbedrukt exemplaar. Het is vanuit bedrijfsmatig oogpunt natuurlijk ideale om een keuze te maken voor een kompas met opdruk om deze als relatiegeschenk weg te geven. Elke keer als een zakelijke relatie gebruikmaakt van het kompas of ernaar kijkt, is er een rechtstreekse link met je bedrijf. Dat is natuurlijk bijzonder waardevol.

Allerlei soorten kompassen om uit te kiezen

Het leuke is dat je bij Lavista Relatiegeschenken de mogelijkheid hebt om uit allerlei soorten kompassen een keuze te maken om deze vervolgens te laten bedrukken. Het is bijvoorbeeld ideaal om een sleutelhanger met kompas van je logo of bedrijfsnaam te voorzien. Een sleutelhanger dient voor dagelijks gebruik en daarmee versterk je de link met je bedrijf. Zo is het ook mogelijk om voor een extra luxe exemplaar te kiezen. Met een exclusief kompas als relatiegeschenk maak je zeker indruk op zakelijke relaties. Het is overigens ook mogelijk om in dat geval er een stijlvol tintje aan te geven door het kompas te laten graveren.

Prijzen en gratis drukproef

Wij bieden kompassen aan in allerlei prijsklassen, zodat er met elk budget rekening te houden valt. De prijzen voor het bedrukken zijn niet veel hoger dan de kosten van een kompas, waarbij de waarde van een logo of bedrijfsnaam natuurlijk niet te onderschatten valt. Het is altijd mogelijk om een offerte aan te vragen voor kompassen bedrukken, waarbij je na de bestelling altijd gratis een drukproef ontvangt. Bel voor vragen of voor meer informatie met onze klantenservice op 0344-745109 of gebruik het

contactformulier


Kompassen bedrukken | kompas bedrukt | goedkope kompassen kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Kompassen bedrukken

Goedkope kompassen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope kompassen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte kompassen
                         
Online bestellen van kompassen met naam of logo kan al vanaf eur 20,34 per kompas. Kies uw favoriete kompas en volg het bestelproces. U kunt uw kompas laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie kompassen bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van kompassen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier