BIC Aanstekers bedrukken

BIC aanstekers behoren al tientallen jaren tot de meest populaire aanstekers op de markt. Hier kunt u als ondernemer van profiteren, door de BIC aanstekers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Uiteraard kunt u voor maatwerk bedrukte BIC aanstekers bij Lavista Relatiegeschenken terecht.BIC® J25 Mini Pastel aansteker

BIC® J25 Mini aansteker

BIC® J23 Aansteker

BIC® J25 Mini All Black aansteker
BIC J26 aansteker

BIC® J25 Mini britePix™ aansteker

BIC® J25 Mini Pastel britePix™ aansteker

BIC® J25 Mini All Black britePix™ aansteker
BIC® J25 Mini Gold Hood aansteker
BIC® J25 Mini Digital Wrap aansteker
BIC® J38 Chrome Hood aansteker

BIC® J39 Chrome Hood aansteker

BIC® J23 Digital
BIC® J26 Digitale wrap aansteker
BIC aansteker | Met hoes

BIC® J39 Digital Wrap aansteker

BIC® J38 Digital Wrap aansteker

BIC® J38 Gold Hood aansteker

BIC aanstekers

Bij Lavista willen we u alleen producten van de beste kwaliteit aanbieden. Vandaar dat BIC aanstekers niet in ons assortiment mogen ontbreken. Met een levensduur die bijna twee keer zo lang is als die van vergelijkbare aanstekers, heeft u met een BIC aansteker altijd een betrouwbaar product in handen. Bovendien wordt een BIC aansteker in Europa geproduceerd en voldoet het aan alle door de EU gestelde veiligheidseisen. Een BIC aansteker is uitstekend geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Omdat u een BIC aansteker tot wel 3000 keer kunt gebruiken, is het een goede investering voor een kleine prijs.

Voldoen aan alle veiligheidsnormen

Het Franse BIC produceert al sinds 1973 aanstekers en heeft in al die jaren een kwaliteitsproduct ontwikkeld dat voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Sterker nog, BIC probeert met handige innovaties het gebruiksgemak en de veiligheid steeds verder te vergroten. Zo hebben BIC aanstekers een bijzonder kindbestendig mechanisme. De meeste jonge kinderen zullen een BIC aansteker daardoor niet kunnen bedienen. Desondanks is het altijd het verstandigste om aanstekers bij kinderen uit de buurt te houden.

Relatiegeschenk met een groot bereik

Aanstekers zijn bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Niet alleen rokers kunnen om vuur verlegen zitten, ook voor huishoudelijk gebruik zijn aanstekers handiger en veiliger dan lucifers. BIC aanstekers gaan extra lang mee en kunnen wel 3000 keer ontstoken worden. Wist u trouwens dat een BIC aansteker gemiddeld 10 keer van eigenaar wisselt? Denkt u zich eens in hoeveel mensen uw bedrijfsnaam te zien kunnen krijgen. Met een BIC aansteker kunt u met recht spreken van een relatiegeschenk met een groot bereik.

Opdruk naar keuze

Wanneer u voor BIC aanstekers hebt gekozen, kunt u deze voorzien van een opdruk naar keuze. U kunt het simpel houden met alleen uw naam, website of bedrijfslogo op een neutrale achtergrond. Maar u kunt ook kiezen voor een digitale afdruk, die de gehele aansteker bedekt. Opvallend en uniek. Bovendien zijn BIC aanstekers er in verschillende formaten en modellen. Allemaal van uitstekende kwaliteit en geschikt voor veilig gebruik. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met onze klantenservice voor advies. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een bijpassende asbak of voor andere aanstekers. Bijvoorbeeld metalen aanstekers, wegwerpaanstekers of elektronische aanstekers.