Punch ballonnen bedrukken

Wil je ballonnen als speelgoed weggeven, bijvoorbeeld op een school of evenement waar veel ouders met kinderen komen? Laat dan punch ballonnen bedrukken. Het ontwerp van deze ballonnen met elastiek is geschikt om met de vuist tegenaan te boksen zodat de ballonnen in de lucht blijven terwijl je het elastische koord vasthoudt. Deze punch ballonnen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Je kunt de punch ballonnen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, stukje tekst of ander ontwerp. Met bedrukte punch ballonnen heb je leuk vermaak voor kinderen en maak je tegelijkertijd voor je merk of bedrijf!Punchballon | Ø 45 cm | Extra groot

Punchballon | Ø 45 cm | Extra groot
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 0.30

Punchballon | Ø 45 cm | Kleine oplage

Punchballon | Ø 45 cm | Kleine oplage
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 0.62

Prijs per stuk
€ 0.3€ 0.7
Kleur
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)

Bedrukte punch ballonnen als speelgoed om mee te spelen

punch ballonnen met logoDeze punchballonnen worden niet gebruikt als decoratie op een feest of evenement, maar kunnen daar wel gebruikt worden als speelgoed voor kinderen om mee te spelen. Waarschijnlijk kan ook jij je deze ballonnen nog goed herinneren, aangezien deze al tientallen jaren gebruikt worden. Aan deze reuze ballonnen is een sterk elastiek bevestigd, waardoor je de ballon kunt laten stuiteren in je hand door er tegenaan te boksen. Ze worden daarom ook wel boksballonnen genoemd. Ze dienen als vermaak of als spel voor kinderen, bijvoorbeeld om hand-oog coördinatie en het reactievermogen te oefenen. Bedrukte punchballonnen zijn vaak te vinden op feestjes, evenementen of als speelgoed in speelgoedwinkels.

Punch ballonnen laten bedrukken

Wil je bedrukte ballonnen inzetten als cadeau, relatiegeschenk of promotiemateriaal met als doelgroep kinderen of ouders met kinderen? Dan is het laten bedrukken van punch ballonnen aan te raden. Je dient eerst de kleur van de boksballonnen te kiezen. Je hebt de keuze uit meer dan 10 kleuren, waardoor er altijd wel eentje aansluit bij je huisstijl. Vervolgens kunnen wij de punch ballonnen bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of ander ontwerp opdruk. Deze gepersonaliseerde punch ballonnen zijn een leuke giveaway op feestjes of evenementen waar ouders met kinderen op afkomen. Wanneer er punch ballonnen met logo aanwezig zijn is er altijd sprake van een feestelijke stemming. Met name kinderen vinden dit geweldig en kunnen zich hier vele uren mee vermaken, terwijl ook ouders daardoor lekker hun gang kunnen gaan.

Wil je boksballonnen bedrukken? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je punch ballonnen.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de kleur of kleuren.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur, zoals punch ballonnen met logo
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef.

Wil je meer weten over punch ballonnen met logo?

Wil je meer weten over punch ballonnen met logo, wil je andere ballonnen bedrukken of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Punch ballonnen bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."
Richard
10
"Geweldig - Heerlijk bedrijf dat graag meedenkt in de mogelijkheden. Geen probleem is te groot, en ze zoeken altijd mee naar een passende oplossing, ook op zeer korte termijn."