Punch ballonen bedrukken

Punch ballonnen bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf? Dan ben je bij Lavista bij het juiste adres en veel organisaties zijn je inmiddels dan ook voorgegaan. Dit is dan ook niet meer dan logisch, aangezien deze producten ideaal zijn om kinderen te verwennen met een leuk geschenk. Houdt jouw bedrijf zich dag in, dag uit bezig met kinderen dan zijn deze unieke ballonnen een absolute aanrader. Binnen ons assortiment heb je dan ook de keuze uit verschillende varianten en wij raden je dan ook zeker aan om alle opties te ontdekken.Punchballon | Ø 45 cm | Extra groot

Punchballon | Ø 45 cm | Extra groot
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 0.30

Punchballon | Ø 45 cm | Kleine oplage

Punchballon | Ø 45 cm | Kleine oplage
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 0.62

Prijs per stuk
€ 0.3€ 0.7
Kleur
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)

Punch ballonnen bedrukken

Wanneer er punch ballonnen aanwezig zijn is er altijd sprake van een feestelijke stemming. Waarschijnlijk kan ook jij je deze ballonen nog goed herinneren, aangezien deze al tientallen jaren gebruikt worden. Aan deze ballonnen is een sterk elastiek bevestigd, waardoor je de ballon kunt laten stuiteren in je hand. Met name kinderen vinden dit geweldig en kunnen zich hier vele uren mee vermaken. Uiteraard is het bij Lavista mogelijk om punch ballonen te bedrukken met iedere opdruk die je in gedachte hebt. Dit kan bijvoorbeeld een leuke tekst of slogan zijn, maar ook het logo van je bedrijf of de bedrijfsnaam is een absolute mogelijkheid.

De opties bij Lavista

De bedrukking op de punch ballonen wordt gerealiseerd door middel van een zeefdruk. Deze techniek zorgt ervoor dat de bedrukking van hoge kwaliteit is en lang meegaat. De ballonnen zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je deze bijvoorbeeld kunt laten aansluiten op de huisstijl van je organisatie. Dit is altijd slim, aangezien het hierdoor mogelijk wordt om extra herkenbaarheid te realiseren. Punch ballonnen bedrukken kan dan ook zorgen voor een ware boost aan je naamsbekendheid.

Ook te gebruiken als promotiemiddel

Een ander belangrijk voordeel dat aan ballonnen bedrukken is verbonden is dat deze artikelen ook uitstekend gebruikt kunnen worden als promotiemiddel. Kinderen nemen deze ballonen namelijk overal mee naar toe, waardoor een grote groep mensen in aanraking zal komen met het logo en bedrijfsnaam van je organisatie. Voor een relatief laag bedrag wordt het dan ook mogelijk om een grote groep mensen te bereiken én kinderen tegelijkertijd op een leuke manier bezig te houden.

Ga aan de slag in onze ontwerpmodule

Niemand kent zijn of haar organisatie natuurlijk beter dan jezelf en dit is dan ook precies de reden dat wij je aanraden om zelf aan de slag te gaan in onze ontwerpmodule. Binnen deze module wordt het namelijk mogelijk om je eigen punch ballonen binnen een handomdraai te bedrukken. Je upload bijvoorbeeld binnen enkele klikken een foto, logo of andere opdruk naar wens en kan hier uiteraard tekst aan toevoegen. Mocht je het nu lastig vinden om een goede bedrukking te bedenken is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met onze specialisten. Op het moment dat je ontwerp voltooid is selecteer je de gewenste hoeveelheid en reken je af. Wij gaan op dit moment aan de slag met het maken van een proefdruk. Deze proefdruk sturen we je toe voor akkoord, zodat je kunt controleren of alles naar wens is. Op het moment dat dit het geval is gaan wij zo spoedig als mogelijk aan de slag met de punch ballonnen bedrukken.

Vragen?

Vragen over punch ballonnen bedrukken? Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat het altijd mogelijk is om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Telefonisch contact met ons opnemen kan door te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Maak dan gebruik van het volgende e-mailadres: verkoop@lavista.nl. Uiteraard streven wij er ook naar om alle vragen over punch ballonnen bedrukken die via de mail worden gesteld zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.