Cocktailprikkers bedrukken

U kunt diverse cocktailprikkers laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Lavista Relatiegeschenken verzorgt dit graag op maat voor u, tegen een scherpe prijs. Bij ons bestelt u uw maatwerk bedrukte cocktailprikkers eenvoudig online.

Cocktailprikkers bedrukken

Wilt u cocktailprikkers bedrukt hebben met uw bedrijfsnaam, met uw logo of wellicht een combinatie hiervan? Wij staan graag voor u klaar. Wij bieden u een gevarieerd assortiment partyprikkers, waaronder ook diverse cocktailprikkers, welke wij voor u kunnen bedrukken volgens uw eigen ontwerp. Wij leveren de bedrukte cocktailprikkers in grote oplage of in kleine oplage, zodat u de hoeveelheid goed kunt aanpassen op het doeleinde. Uiteraard daalt de prijs naar mate u meer bedrukte cocktailprikkers bestelt. U kunt al bestellen tegen het lage tarief van 4 cent per stuk.

Cocktailprikkers met uw logo of bedrijfsnaam

U kunt zelf bepalen wat u op de cocktailprikkers bedrukt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld enkel een logo, of een logo en een bedrijfsnaam? Wilt u een websitevermelding of wellicht een slogan? Wij verzorgen het allemaal graag voor u. Natuurlijk kunt u de cocktailprikkers fullcolour laten bedrukken wanneer u dit wenst. Het belangrijkst is dat de door ons bedrukte cocktailprikkers volledig naar wens zijn, en daar zetten wij ons volledig voor in.

Altijd voordelig laten bedrukken

U kunt bij ons de meest uiteenlopende producten laten bedrukken met uw eigen ontwerp, in grote en kleine oplage. Het laten bedrukken van cocktailprikkers is dan ook slechts één van onze vele mogelijkheden. Hierdoor kunt u altijd bedrukte producten bestellen die u optimaal aanspreken en goed passen bij het doeleinde dat u voor ogen heeft. De cocktailprikkers met bedrukking zijn natuurlijk ideaal voor feestelijke gelegenheden, maar kunnen ook uitstekend worden gebruikt in slagerijen en supermarkten, voor een proeverij bijvoorbeeld.

Wilt u cocktailprikkers laten bedrukken?

Als u interesse heeft in het laten bedrukken van cocktailprikkers met logo of bedrijfsnaam, dan kunt u eens een kijkje nemen in ons veelzijdige online assortiment. U kunt hier al onze mogelijkheden op uw gemak bekijken. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen betreffende het bedrukken van de cocktailprikkers? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar, bijvoorbeeld bij onze online servicedesk.