Feestartikelen bedrukken

Is het tijd voor een feestje en wil jij ballonnen laten bedrukken? Top idee. Ballonnen voorzien van een foto of tekst zijn namelijk altijd een succes. Of het nu voor een eigen feestje is, de opening van een winkel of een relatiegeschenk, maakt niet uit. Bij ons kan het allemaal. Kies uit ons assortiment de ballon in de kleur en afmeting die jij mooi vindt. Wij voorzien jouw favoriete ballonnen graag van de gewenste feestelijke bedrukking. Voor elke bedrukte ballon groot of klein, moet je absoluut bij Lavista Relatiegeschenken zijn. Bij ons is het elke dag feest!

Ballon 75/85 cm kobalt blauw

Ballonnen lichtgroen 85/95 cm.

Ballon 90/100 cm oranje

Kleine aantallen ballonnen 85/95 cm lichtgroen

Reuzenballon 55 cm Ø
Reuzenballon 80 cm Ø
Reuzenballon zeppelin 30 cm. Ø
Reuzenballon Hart 70 cm. Ø
Reuzenballon 115 cm Ø
Reuzenballon 150 cm Ø

Ballonnen en feestartikelen

Is het tijd voor een feestje binnen uw bedrijf? Bestaat uw bedrijf bijvoorbeeld een bepaald aantal jaar, wordt er binnenkort een nieuw product gelanceerd, of bent u sinds kort verhuisd naar een nieuwe vestiging? In ons assortiment met relatiegeschenken vindt u alles om van een jubileum, een productlancering of de opening van een nieuwe vestiging een groot succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte ballonnen, verschillende bedrukte feestartikelen of confettikanonnen. Zo maakt u er samen met uw zakenpartners, medewerkers en andere geïnteresseerden een groot feest van! Wist u dat dergelijke feestartikelen niet duur hoeven te zijn? Voor nog geen tien cent heeft u bijvoorbeeld al een fraaie sunny zonneklep, welke goed van pas kan komen in de zomer tijdens een barbecue, een festival, enzovoorts.

Verschillende soorten feestartikelen

Wanneer u door ons assortiment met feestartikelen voor bedrijven en particulieren scrolt, zult u versteld staan van de diversiteit aan soorten feestartikelen. Van een heuse piratencap als hoedje, tot een windmolentje van papier of een feesttoeter. Wij bieden het u allemaal! Ook bordjes van karton vallen vaak goed in de smaak bij bijvoorbeeld een barbecue voor het personeel of zakenrelaties, omdat u deze bordjes kunt laten bedrukken met uw eigen logo of een bedrijfsnaam. Op deze manier wordt het mogelijk om op een relatief eenvoudige wijze te werken aan de uitbreiding van uw naamsbekendheid, zeker als u een groot aantal mensen uitnodigt voor uw feest. Dergelijke bordjes zijn al voor slechts twaalf cent te bestellen in onze webshop.

Een van de redenen dat veel bedrijven kiezen voor feestartikelen met een eigen bedrukking, is de mogelijkheid om te werken aan de naamsbekendheid in de omgeving. Daarbij zorgt het bedrukken van feestartikelen voor het personaliseren van het feestje. Wat is er immers leuker dan ballonnen met uw logo voor de deur, als u bijvoorbeeld een nieuwe winkel- of bedrijfsvestiging gaat openen? Bezoekers weten meteen om welk bedrijf het gaat!

Een feest sponsoren met bedrukte feestartikelen

Naast het organiseren van een eigen bedrijfsfeest, sponsoren veel bedrijven grote feesten in de omgeving. Het draagt immers bij aan de naamsbekendheid en zorgt voor meer waardering, zonder uw sponsoring is er immers geen feest! Om ook tijdens dit feest te werken aan de naamsbekendheid van uw onderneming, kunt u verschillende bedrukte feestartikelen uitdelen. Denk aan vlaggetjes, een zwaaihandje met uw logo en een zelfgekozen teksten, bepaalde feesthoedjes of een indianentooi, enzovoorts. Voor welke feestartikelen met logo kiest u?