bordjes van karton bedrukken

Bordje van karton in full colour laten bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan bij Lavista Relatiegeschenken! De kartonnen bordjes zijn bij Lavista Relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop online te bestellen in de voor u gewenste hoeveelheid. Bekijk ons gehele assortiment en kies uw favoriet!

Bordjes van karton rechthoek 13x24 cm
Bordjes van karton vierkant 20,5 cm
Bordjes van karton ø 17 cm
Bordjes van karton ø 23 cm
Bordjes van karton ø 17 cm kleine oplage
Bordjes van karton rechthoek 13x24 cm kleine oplage
Bordjes van karton vierkant 20 cm kleine oplage
Bordjes van karton ø 23 cm kleine oplage

Originele kartonnen bordjes voor uw evenement

Heeft u binnenkort een evenement binnen uw organisatie? Maak dit evenement dan compleet met gepersonaliseerde kartonnen bordjes! Deze bedrukte bordjes kunnen ook als promotiemateriaal worden ingezet om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u diverse goedkope bordjes van karton laten bedrukken met uw eigen logo of naam.

Diverse soorten kartonnen bordjes

Ons assortiment bevat kartonnen borden in verschillende soorten en formaten. Het online bestellen en bedrukken kan al vanaf 12 cent per bord. Daarnaast is het mogelijk om kartonnen borden in een kleine oplage te bestellen. Heeft u maar 100 borden nodig voor een evenement? Geen probleem!

Bordjes van karton bedrukken

Uw kunt uw kartonnen bordjes in full colour laten bedrukken. Lavista Relatiegeschenken maakt gebruik van de druktechniek offset of digitaaldruk om een logo op het bord te printen. Door middel van de druktechniek offset wordt uw gewenste beeld eerst via een fotografische weg aangebracht op een dunne aluminium plaat welke daarna zal worden gebruikt om uw kartonnen borden te bedrukken. De druktechniek digitaaldruk maakt het mogelijk om verlooptinten en kleurovergangen van uw gewenste afbeelding mooi te drukken.

Bedrukte kartonnen borden eenvoudig online bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en goedkoop borden van karton bestellen. Na het selecteren van het gewenste model en formaat kunt u een logo of tekst toevoegen. Meer informatie over het bestellen en het aanleveren van bestanden kunt u vinden op de pagina bestelwijze. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over het bedrukken van kartonnen bordjes, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.