Houten broodtrommels

Op zoek naar broodtrommels met een natuurlijke en authentieke uitstraling? Kies dan voor houten broodtrommels. Onze brooddozen zijn niet volledig van hout, maar hebben een houten deksel. Het bakje is gemaakt van gerecyclede RVS of kunststof, waardoor ze onderaan de streep een milieuvriendelijke keuze zijn. Je kunt de deksel van de houten broodtrommels graveren met een logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Met houten broodtrommels als geschenk laat je de lunch van je relaties net nog wat beter smaken, terwijl jij reclame maakt voor je merk of bedrijf!Bamboe lunchbox 650ml Laden hout

Bamboe lunchbox 650ml Laden
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 5.85

Rvs lunchbox 600ml Savanna hout

Rvs lunchbox 600ml Savanna
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 6.87

Bamboe lunchbox 1000ml Laden large hout

Bamboe lunchbox 1000ml Laden large
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 7.90

Rvs lunchbox 750ml Sonabox hout

Rvs lunchbox 750ml Sonabox
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 9.56

VINGA Ciro RCS gerecycled RVS lunchbox zilver

VINGA Ciro RCS gerecycled RVS lunchbox
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 18.78

Prijs per stuk
€ 5.8€ 18.8
Kleur
(4)
(1)
Materiaal
(2)
(1)
(2)

Houten broodtrommels met logo: dagelijks reclame voor je bedrijf

De natuurlijke look van houten broodtrommels is een van de onderscheidende kenmerken in de uitstraling. Hout roept namelijk associaties op met gezelligheid, knusheid en een warme sfeer. De inhoud van de lunchbox is natuurlijk belangrijk, maar de houten broodtrommel is voor elk soort lunch een ideale verpakking, zoals voor broodjes en droge snacks. Er is bovendien ook sprake van een duurzaam karakter. Het is niet langer nodig om boterhammen te verpakken in plastic zakjes, aluminiumfolie of ander wegwerpartikel. Daarom is het ook een duurzaam relatiegeschenk dat je aan zakenrelaties, klanten of aan je eigen personeel weggeeft. De houten broodtrommels bedrukken met logo legt een rechtstreekse relatie met je bedrijf. Het is een promotiemiddel dat iedere dag reclame maakt en impact heeft op de uitstraling van je bedrijf.

Houten broodtrommels bedrukken

Het is bij het uitdelen van relatiegeschenken toch ook wel belangrijk om te denken aan de praktische kant. Een bedrukte houten broodtrommel is wat dat betreft niet alleen origineel, maar ook een product dat iedere dag te gebruiken is. Bij het bedrukken bieden wij je praktische keuzes, want er zijn meerdere druktechnieken beschikbaar van tampondruk tot digitaal label en van lasergraveren tot doming. Daarbij is full colour bedrukking bij het grootste deel van ons aanbod mogelijk. Je hebt bij ons bovendien de keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals ook een lunchbox met bestek (mes en vork) of een exemplaar met een tussenschot dat uitneembaar is. De inhoudsmaat varieert eveneens met bijvoorbeeld de keuze uit houten broodtrommels met 650 ml inhoud of met 1000 ml inhoud.

Houten broodtrommels bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste broodtrommels van hout.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Kies de gravering, zoals broodtrommels met logo of naam.
 4. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 5. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 6. Je ontvangt gratis een drukproef van de houten broodtrommels met logo.

Wil je meer weten over houten broodtrommels?

Wil je meer weten over houten broodtrommels? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!