Buff bedrukken

Wil je indruk maken op relaties met een multifunctioneel geschenk dat ook nog eens praktisch en stijlvol is? Laat dan een buff bedrukken en geef ze weg. Ze bieden de dragers bescherming tegen weer, wind, kou en zon, bijvoorbeeld tijdens het skiën, motorrijden, wandelen of andere outdooractiviteiten. Met een ruime keuze aan modellen, soorten en kleuren kun je een buff laten maken die het beste bij je wensen past. Je kunt de buff laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Dit kan subtiel op een positie, maar ook all-over en full colour. Gepersonaliseerde buffs worden graag ontvangen, zijn bruikbaar in vele situaties en laten jouw merk het gehele jaar door stralen!Multifunctionele sjaal custom-made full-colour

Multifunctionele sjaal custom-made full-colour
 • Drukmethode: Sublimatie
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 500x500mm

v.a. € 1.32

Kolkata Multifunctionele Bandana Wit

Kolkata Multifunctionele Bandana
 • Drukmethode: Transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 180 x 150
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 1.36

Bandana, microfiber Daria zwart

Bandana, microfiber
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 100 x 200 mm
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 1.97

Buff met logo: het gehele jaar door reclame

buff met logo Wist je dat buffs het gehele jaar door gebruikt kunnen worden en daarom ook gedurende het jaar regelmatig reclame voor je kunnen maken? Je kunt als ski buff bedrukken voor op wintersport, waar ze de functie van sjaal of nekwarmer hebben. Maar ze kunnen ook gebruikt worden als gezichtsmasker of haarband in de zomer, bijvoorbeeld tegen schadelijke zonnestralen. Ze bieden daarmee bescherming tegen allerlei weertypes, zoals wind, kou, hitte en zon. Dit maakt de buff met logo geschikt voor vele buitenactiviteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, motorrijden en skiën. Het gaat zelfs zover dat we ze ook steeds meer terugzien in het dagelijks leven op straat als praktische en functioneel mode-accessoire. Kortom, buffs zijn zo veelzijdig dat ze geschikt zijn in vele situaties en zijn daarmee een waardevol geschenk dat ook nog eens een effectieve bijdrage levert aan je branding!

Redenen om een bedrukte buff weg te geven als geschenk

Als je overweegt om bedrukte buffs weg te geven als geschenk of cadeau, dan biedt dat diverse voordelen voor zowel de ontvanger als voor jouw bedrijf. Het is zoals hierboven beschreven een praktisch en functioneel geschenk dat het gehele jaar door gebruikt kan worden. En het is een ideale reclamedrager, want je kunt een buff laten bedrukken met een logo, naam of ander ontwerp. Dit kan subtiel op een positie, maar ook all-over en in full colour. Als jouw relaties de buffs dragen, dan zal jouw reclame onder de aandacht komen. Niet alleen van de dragers, maar ook door mensen in de buurt. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf en zorgt voor warme herinneringen. Kortom, het is een win-win situatie: met een gepersonaliseerde buff krijgen jouw relaties een praktisch geschenk en profiteert jouw bedrijf van langdurige reclame!

Meer kledingstukken die bescherming bieden tegen de koud of zon

Een bedrukte buff biedt doorgaans bescherming tegen de kou, bijvoorbeeld op koude dagen in de winter of op wintersport. Als alternatief kun je ook sjaals laten bedrukken. Maar een buff kan als hoofddeksel het hoofd ook bescherming bieden tegen verbranding door de zon. Als alternatief voor bescherming tegen de zon kun je ook kiezen voor bedrukte petjes of hoeden met logo. Het is daarnaast altijd goed om je in te smeren met bedrukte zonnebrand als je naar buiten gaat als de zonkracht hoog is, zoals vaak in het voorjaar, de zomer en op wintersport het geval is.

Wil je meer weten over een buff laten maken?

Wil je meer weten over een buff laten maken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Buff bedrukken? Dat doe je bij Lavista!