Tony Chocolonely bedrukken

Op zoek naar een uniek en smakelijk relatiegeschenk dat gegarandeerd indruk maakt? Wat dacht je van Tony Chocolonely bedrukken? Deze overheerlijke chocoladerepen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en smaken, zoals noga, melk, puur en karamel zeezout. Je kunt de wikkel van Tony Chocolonely personaliseren met een logo, bedrijfsnaam, boodschap, afbeelding of eigen ontwerp. Met een gepersonaliseerde Tony Chocolonely heb je een bijzonder bedankje voor relaties of verrassend promotiemateriaal voor op een beurs of evenement!Tony's Chocolonely chocoladereep 50 gram

Tony's Chocolonely chocoladereep 50 gram
  • Drukmethode: Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.30

Tony Chocolonely personaliseren

Tony Chocolonely personaliseren, maakt het leuker om het als geschenk weg te geven. De smaak blijft hetzelfde, maar jij drukt je eigen stempel op de wikkel door er Tony Chocolonely met logo van te maken. De bedrukking voor de gepersonaliseerde Tony Chocolonely komt er in full colour op te staan. Zo pas jij de kleuren naar wens aan om je bedrijfsidentiteit er optimaal uit te laten springen. Je maakt er reclame mee op een manier die jij voor ogen hebt en in de smaak van je voorkeur.

Gepersonaliseerde Tony Chocolonely: lekker lang houdbaar

Als je grote aantallen Tony Chocolonely laat bedrukken, dan vraag jij je misschien af hoe het dan zit met de houdbaarheid. Je wilt toch geen cadeautje uitdelen, waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Daar hoef je bij je keuze voor Tony Chocolonely bedrukken geen zorgen over te maken. De gepersonaliseerde Tony Chocolonely repen zijn namelijk lekker lang houdbaar. Let wel even op, want de houdbaarheid varieert per smaak van zes maanden tot maar liefst een jaar.

Tony Chocolonely bedrukken: duurzaam en eerlijk relatiegeschenk

Bij Tony Chocolonely bedrukken met logo, tekst of foto maak je de keuze voor een eerlijk en duurzaam cadeautje. De boeren die de cacao produceren, ontvangen daarvoor een eerlijke prijs en Tony Chocolonely streeft ernaar om chocolade volledig slaafvrij te maken. De gehele productielijn is traceerbaar en de chocoladeproducent maakt daarbij gebruik van de BeanTracker op basis van de ChainPoint technologie. Het chocolademerk is in Nederland zelfs een van de meest duurzame merken. Zo draag jij met je bedrijf ook bij aan een betere wereld bij het laten bedrukken van Tony Chocolonely repen en natuurlijk in het laten slagen van de missie.

Te bestellen in kleine en grote aantallen

Heb je al een idee van het aantal Tony Chocolonely repen dat je wilt laten bedrukken? Bij ons is het mogelijk om een kleine oplage te bestellen en je profiteert van een lagere prijs per stuk bij een toenemend aantal. Wij maken voor het bedrukken van de wikkels om de chocoladerepen gebruik van digitale print. Het is daarbij mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren.

Wil je meer weten over een gepersonaliseerde Tony Chocolonely?

Wil je meer weten over een gepersonaliseerde Tony Chocolonely of wil je andere chocolade bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Tony Chocolonely bedrukken? Dat doe je bij Lavista!