feestprikkers bedrukken

Feestprikkers bedrukken om hapjes mee te versieren en als praktisch hulpmiddel om het hapje te pakken en op te eten. Er zijn allerlei mogelijkheden voor het bedrukken van feestprikkers en Lavista Relatiegeschenken laat je daar graag kennis mee maken. Op deze manier is het voor jou straks simpel om een keuze te maken uit ons gevarieerde aanbod. Bij ons is feestprikkers bedrukken te zien als een goedkope manier van reclame maken voor je bedrijf.Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Cocktailprikkers bedrukken met logo
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers bedrukken
Partyprikkers in kleine oplage

Feestprikkers bedrukken: voor elk hapje een prikker

Het leuke van feestprikkers bedrukken, is dat er voor elk soort hapje wel een geschikte prikker beschikbaar is in ons aanbod. Ben je van plan om tijdens een beurs of evenement blokjes kaas uit te delen? Daar zijn onze kaasprikkers voor te gebruiken, zoals wij ook andere cocktailprikkers hebben en zelfs hamburgerprikkers om op feestelijke wijze een hamburger praktisch mee te versieren. Bedrukte feestprikkers zijn bovendien ook ideaal om bijvoorbeeld in een sandwich of ander type broodje te prikken.

Hijs de vlag met je eigen logo

Bij feestprikkers bedrukken met een eigen logo komt de afbeelding en eventuele tekst op het vlaggetje te staan. Dat trekt natuurlijk de aandacht van iedereen die een hapje van de schaal afpakt. Je vergroot daarmee de naamsbekendheid van je bedrijf en laat zien wie toch die lekkere hapjes presenteert. Als het hapje ook nog eens fantastisch smaakt, is de impact natuurlijk helemaal compleet. De partyprikkers hebben een ideale lengte en zijn aan de bovenzijde voorzien van een vlaggetje. Op de gehesen vlag die stabiel blijft en niet in zichzelf verstrikt raakt, is alle ruimte om je bedrijfsnaam of logo te plaatsen. Er blijft zelfs genoeg ruimte over voor een korte slogan of voor een korte tekst als je specifieke boodschap wilt overbrengen.

Feestprikkers bedrukken voor kleine en grote evenementen

Feestprikkers bedrukken voor kleine en grote evenementen is mogelijk bij Lavista Relatiegeschenken. Wij voorzien namelijk zowel in feestprikkers in kleine oplages als in grote oplages. Heb je bijvoorbeeld maar 100 of 200 stuks nodig? Dat kan, net als dat wij voorzien in grotere aantallen vanaf 1.000 of zelfs vanaf 15.000 feestprikkers. Hierdoor is het voor jou mogelijk om met het type evenement en de klein- of grootschaligheid rekening te houden. Wij hanteren staffelprijzen, zodat je profiteert van een lagere prijs per stuk naarmate je een groter aantal goedkope feestprikkers laat bedrukken.

Altijd perfecte drukmethode

Ben je van plan om grote aantallen feestprikkers te laten bedrukken? In dat geval maken wij gebruik van offset druk om je logo of andere opdruk mooi te laten uitkomen op het vlaggetje aan de prikker. Deze drukmethode gebruiken wij vanaf een bestelling van 15.000 vlaggenprikkers. Digitale print is een andere manier om de vlaggetjes van de feestprikkers te bedrukken. Deze methode passen wij toe als je bijvoorbeeld 100 stuks of 1.000 stuks bestelt. Overigens is feestprikkers bedrukken met keuze uit allerlei specificaties mogelijk, zoals in één kleur of in twee kleuren of drie kleuren. Liever vier kleuren of full colour bedrukking? Wij regelen het graag voor je.

Hygiënisch verpakt per 50 stuks

Plaats je een bestelling voor feestprikkers bedrukken dan krijg je deze per vijftig stuks in een hygiënische verpakking geleverd. Elke partyprikker heeft een lengte van 70 mm en het formaat van het feestelijke vlaggetje is 25x40 mm. De verpakking per vijftig stuks maakt het ook mogelijk om bij grotere bestellingen een voorraad of reserve aan te houden. Bijvoorbeeld als je vaker voor het serveren van hapjes gebruik wilt maken van feestprikkers. Heb je een horecabedrijf waar hapjes deel uitmaken van je assortiment? Dan zijn feestprikkers natuurlijk het ultieme reclamemiddel om je naamsbekendheid te vergroten.

Ontvang een digitale drukproef per email

Bij het bestellen van feestprikkers met bedrukking krijg je van ons per email een digitale drukproef. Je ziet dan hoe het logo of andere opdruk erop komt te staan en na je goedkeurig gaan wij met de complete bestelling aan de slag. Vanaf het moment dat je akkoord gaat, versturen wij binnen acht dagen de bedrukte feestprikkers.

Bestellen of eerst offerte aanvragen

Je kan direct een bestelling plaatsen, maar wij voorzien op aanvraag ook in het toesturen van een gepersonaliseerde offerte met een scherpe prijs. Neem bij vragen of hulp bij je bestelling contact op, want wij staan klaar om je verder te helpen.