Koksmutsen bedrukken

Koksmutsen bedrukken met een logo, afbeelding op tekst is geschikt voor verschillende manieren om reclame te maken. Bijvoorbeeld voor je personeel dat met een koksmuts met logo de aandacht trekt, maar ook voor andere gelegenheden, waarbij koken en eten of hapjes centraal staan. Lavista Relatiegeschenken voorziet in de mogelijkheid van koksmutsen bedrukken met keuze uit allerlei opties.Koksmutsen
Kokmuts
Kokmuts kleine oplage

Koksmutsen bedrukken met logo

Zet jouw bedrijf in de spotlights met een kokmuts met logo. Koksmutsen bedrukken met een logo is makkelijk gedaan bij Lavista Relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat Een koksmuts is een hoog uitgevoerd hoofddeksel en valt daarom altijd op. Bovendien draagt een koksmuts natuurlijk ook bij aan de hygiëne tijdens de bereiding van eten, omdat het haar bedekt wordt. De koksmutsen kun je uiteraard ook gebruiken voor evenementen. Maak een feestelijke beleving met onze feestartikelen.

Van 1 kleur tot full colour logo op je hoge koksmuts

Het logo kan op uiteenlopende manieren bedrukt worden, waarbij er keuze is uit een verschillend aantal kleuren, van een tot vier kleuren. Koksmutsen bedrukken met logo is bovendien ook mogelijk in full colour. Uiteraard is het in plaats van een logo mogelijk om een andere afbeelding als opdruk te gebruiken of een tekst toe te voegen. Informeer maar naar alle mogelijkheden, want wij leveren graag maatwerk. Zo weet je zeker dat je een gepersonaliseerde koksmuts naar jouw wensen krijgt.

Van kinder koksmuts tot chef kokmuts

Het is vanzelfsprekend van belang dat de koksmuts of bakkersmuts natuurlijk past. Daarom voorzien wij bij koksmutsen bedrukken in de optie met een plano afwerking, waarbij het formaat variabel is in te stellen. Dit betekent dat er sprake is van een simpel sluitsysteem om het formaat op een gemakkelijk manier aan te passen. Wij voorzien overigens onder meer in een aanbod van FCS gecertificeerde koksmutsen die gemaakt zijn van wit chromoduplexkarton. FCS-gecertificeerd betekent dat het materiaal uit verantwoord beheerde bronnen afkomstig is.

Koksmutsen en bakkersmutsen beschikbaar in kleine en grote oplage

Wij hebben voor het bedrukken van koksmutsen en bakkersmutsen meerdere opties beschikbaar als het gaat om de aantallen. Een kleine oplage betekent dat het mogelijk is om koksmutsen te bedrukken vanaf 100 stuks. Wil je een grote oplage bestellen dan kan dat vanaf 1.000 exemplaren. Uiteraard zijn daartussen naar keuze allerlei aantallen te bestellen en geldt dat er een aflopende prijs per stuk is naarmate het te bestellen exemplaren toeneemt. Wij werken wat dat betreft met staffelprijzen die in een oplopend prijsvoordeel voorzien.

1.000 stuks: offset drukmethode

Bij een grote oplage koksmutsen bedrukken vanaf 1.000 exemplaren geldt dat wij gebruikmaken van een efficiënte druktechniek. Dit betreft de offset drukmethode die bij uitstek geschikt is om toe te passen op het bedrukken van grot aantallen koksmutsen. Dat heeft te maken met de vaste kosten per drukopdracht. Deze zijn bij digitaal drukken lager, maar de variabele kosten zijn per drukvel weer lager bij de offset drukmethode. Zo kiezen wij voor de meest kostenefficiënte en uiteraard passende drukmethode om altijd goedkoop koksmutsen te bedrukken.

100 stuks: digitale print druktechniek

De digitale print is als druktechniek kostenefficiënt te noemen bij het bedrukken van koksmutsen in een kleine oplage. Bovendien is digitale print natuurlijk een van de moderne technieken voor bedrukking en is het mogelijk om een optimale samenstelling van kleuren toe te passen. Wij drukken het gewenste ontwerp, zoals een logo, afbeelding of tekst rechtstreeks op het oppervlak. Bij een full colour bedrukking van de koksmuts maken wij van vier kleuren gebruikt, afgekort tot CMYK en dit staat voor de kleuren cyaan, magenta, yellow en black.

Papieren koksmutsen direct online bestellen

Heb je een keuze gemaakt uit ons aanbod van papieren koksmutsen? Je kan direct een bestelling plaatsen voor het gewenste aantal. Voeg de bestelling aan het winkelmandje toe en doorloop de volgende stappen, zoals het uploaden van je logo of tekst en het invullen van je gegevens. Daarna rond je de bestelling af om deze vervolgens te voltooien. Wij gaan aan het werk en maken een drukproef die wij je per email toezenden. Na je akkoord daarop verzenden wij al binnen acht dagen de bedrukte koksmutsen. Op zoek naar iets anders dan koksmutsen? Bekijk dan onze papieren hoedjes en kroonhoedjes.

Gepersonaliseerde offerte aanvragen

Naast de optie direct een bestelling te plaatsen, bieden wij je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je vrijblijvend en gratis inzicht in de kosten van het bedrukken van koksmutsen.

Heb je vragen of bij je bestelling hulp nodig, neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.