Werkhandschoenen bedrukken

Op zoek naar promotiemateriaal voor handige relaties of naar werkkleding voor personeel? Laat dan werkhandschoenen bedrukken. Deze stevige en robuuste handschoenen beschermen de handen tijdens klussen tegen snij- en schaafwonden, bijvoorbeeld in de bouw of bij doe-het-zelf klusjes in huis. Ze zijn extra stevig, zorgen voor goede grip en zijn van hoge kwaliteit. Je kunt de werkhandschoenen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Bedrukte werkhandschoenen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf en maken ook nog eens reclame!Hetson Handschoenen Donker Grijs

Hetson Handschoenen
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 55 x 55 mm
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 0.98

Universele werkhandschoen Bottrop beige

Universele werkhandschoen Bottrop
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 7 x 4 cm

v.a. € 4.09

Voor welke klussen worden bedrukte werkhandschoenen gebruikt?

Bedrukte werkhandschoenen zijn geschikt voor het uitvoeren van diverse klussen en taken. Ze worden door de mensen thuis en doe-het-zelvers gebruikt voor klusjes in en rondom het huis, bijvoorbeeld als bedrukte tuinhandschoen voor het tuinieren of als bouwhandschoen voor kleine werkzaamheden, zoals timmeren, schuren, zagen en boren. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat ze in vele situaties gebruikt kunnen worden. Het laten bedrukken van werkhandschoenen maakt ze niet alleen functioneel, maar ook zeer effectief als reclamedrager, want bij ieder klusje zal het logo of de naam van jouw bedrijf zichtbaar zijn.

Ook voor professionele bedrijven

Maar de bedrukte werkhandschoenen worden ook gebruikt in diverse industrieën en bij professionele beroepen, zoals in de techniek, de logistiek en in de bouw. Timmerlieden dragen de werkhandschoenen bijvoorbeeld om hun handen te beschermen tegen scherpe materialen, vuil en stoten. Een automonteur draagt de werkhandschoenen om zijn handen te beschermen tegen hete onderdelen en olie. En in de logistiek worden ze gebruikt voor het verplaatsen van zware voorwerpen en goederen. Het maakt de werkhandschoenen met logo geschikt voor dit soort bedrijven om door te voeren in hun bedrijfsvoering en beschikbaar te stellen voor hun medewerkers. Dit straalt professionaliteit uit bij klanten en verspreidt jouw naamsbekendheid!

Werkhandschoenen laten bedrukken

Je kunt het ontwerp van de werkhandschoenen afstemmen op je branding, huisstijl of campagne. Dit doe je door een kleur te kiezen die bij je past, zoals een belangrijke kleur die symbool staat voor je bedrijf. Vervolgens kunnen wij de werkhandschoenen bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, stukje tekst of eigen ontwerp opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij bovenop de werkhandschoenen, zodat deze ten alle tijden goed zichtbaar is als de handschoenen gedragen worden, Of je nu reclame of promotie wilt maken of de professionele uitstraling van je bedrijf wilt verbeteren, met handschoenen met logo maak je er echt werk van!

Werkhandschoenen met logo? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je gewenste werkhandschoenen met logo.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de kleur of kleuren.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur, zoals werkhandschoenen met naam
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de bedrukte werkhandschoenen.

Wil je meer weten over werkhandschoenen?

Wil je meer weten over werkhandschoenen met logo, wil je liever touchscreen handschoenen bedrukken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!