Linialen bedrukken

Linialen bedrukken voor op kantoor? Dan zit je goed bij Lavista, aangezien wij tal van verschillende linialen kunnen voorzien van een bedrukking naar wens. Deze kan je vervolgens uitdelen aan je personeel of collega’s, waardoor ze altijd snel toegang hebben tot een liniaal. Uiteraard is het binnen onze webwinkel mogelijk om te kiezen uit verschillende varianten en wij raden je dan ook zeker aan om een kijkje te nemen binnen ons assortiment. Mocht je na het bekijken van het assortiment vragen hebben is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie.Onesix Liniaal Grenen Hout Bruin
Bomler Boekenlegger Bruin
Okam Liniaal Met Vergrootglas Rood

Hebe Lineaal Wit

Threeo Liniaal Grenen Hout Bruin
Simler Liniaal Bruin
William  15 Cm Liniaal In Ps Wit
Whealer 15 Liniaal Natuurlijk
Linear Liniaal Wit
Frederick  20 Cm Liniaal In Ps Wit
Looney Houten Liniaal Naturel
Stephenie  15 Cm Liniaal Met Clip Wit
Becky  25 Cm Liniaal In Ps Wit
Liniaal met loep Lasta transparant
Rothko 15 cm PP liniaal Transparant

Sunderland  Liniaal Met Vergrootglas Transparant
Liniaal 20 cm.
Couler 15 Liniaal Van 15 Cm, Cirkel Wit
Prijs per stuk
€ 0.10€ 3.70
Kleur
(11)
(3)
(8)
(1)
(8)
(9)
(5)
(5)
(10)
(5)
(11)
(42)
(7)
(8)
Materiaal
(1)
(7)
(2)
(1)
(2)
(2)
(1)
(10)
(6)
(7)
(3)
(3)
(15)
(1)
(4)
(2)
(3)
(2)
(2)
Merk
(1)
(22)

Linialen bedrukken

Linialen bedrukken doe je bij Lavista zorgeloos. Wij bedrukken namelijk al jarenlang allerlei verschillende kantoorartikelen en linialen vormen hier absoluut geen uitzondering op. Wanneer je aan het nadenken bent over een geschikte bedrukking is het echter wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat het drukoppervlak op een liniaal relatief klein is. Wel kunnen onze specialisten je natuurlijk adviseren, zodat je uiteindelijk tot een prachtige bedrukking kunt komen, waardoor je jouw linialen met veel plezier zal uitdelen aan je collega’s, medewerkers of andere relaties.

Linialen met logo

Eén van de populairdere opties op het gebied van linialen bedrukken zijn linialen met logo. Als organisatie is het natuurlijk altijd belangrijk om de huisstijl van je organisatie op zo veel mogelijk manieren in je bedrijf te verwerken. Ook kantoorartikelen horen hier natuurlijk bij en wanneer je linialen met logo combineert met andere bedrukte kantoorartikelen wordt het op deze manier mogelijk om een eenheidsgevoel te realiseren binnen de organisatie. Daarnaast is het natuurlijk vanzelfsprekend dat deze bedrukte artikelen zullen zorgen voor een professionele uitstraling van je onderneming.

Keuze uit diverse linialen

Binnen de webwinkel van Lavista is het mogelijk om een keuze te maken uit allerlei verschillende soorten linialen van verschillende materialen. Zo heb je uiteraard de keuze uit linialen in verschillende afmetingen, maar hiernaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen uit verschillende vormen. Ook hebben we speciale linialen voor kinderen die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden op peuterspeelzalen en basisscholen. De mogelijkheden van linialen bedrukken zijn dan ook eindeloos en dit is dan ook precies de reden dat wij je uitnodigen om ons assortiment zorgvuldig te bekijken.

Ontwerp je eigen bedrukte linialen

Wist je dat het bij Lavista mogelijk is om volledig naar eigen wens linialen te bedrukken. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om aan de slag te gaan in onze ontwerpmodule en je bedrukking te ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld door te beginnen met het uploaden van een afbeelding of logo. Wij zullen hier vervolgens mee aan de slag gaan en een ontwerp maken. Uiteraard zullen wij je dit ontwerp toesturen in de vorm van een proefdruk. Hierdoor wordt het mogelijk om te controleren of alles naar wens is. Tuurlijk kan je ons altijd voorzien van feedback en dit zullen wij dan ook altijd serieus nemen. Het is namelijk ook onze wens om jouw bedrukte linialen volledig naar wens te realiseren.

Vragen?

Voor vragen of wanneer je behoefte hebt aan meer informatie over linialen bedrukken is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Lavista voor meer informatie. Het is mogelijk om ons telefonisch te contacteren door te bellen naar 0344 – 745109, maar hiernaast kan je ons ook per e-mail bereiken. Maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: verkoop@lavista.nl. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om al je vragen over linialen bedrukken te beantwoorden.