Verzorgingsproducten bedrukken

Verzorgingsproducten bedrukken en jouw relaties, familie of vrienden eens extra in het zonnetje zetten? Dan ben je bij Lavista aan het juiste adres en ons assortiment bestaat dan ook uit verschillende leuke producten. Denk bijvoorbeeld een bedrukte zonnebrandcrème of lippenbalsem. Mogelijkheden genoeg binnen ons assortiment en wij raden je dan ook zeker aan om een kijkje te nemen. Mocht het nu zo zijn dat je behoefte hebt aan meer informatie is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen.Wofel Kam Natuurlijk
Aniston Nagelvijlset 6 Stuks Wit

Koorts indicator Fever indicator wit
Roberts Pillendoosje Wit

Reflask 100 Petfles 100 Ml Transparant
Curly Kam Wit
Tandenstokers Pocket
Plastic schoenlepel Blauw

Handwaaier basic geel

Condoom In Envelop
Hyron Tandenborstel Oranje

Frostbalm Lippenbalsem Rood

Body lotion 30 ml Bodyklean wit
Duncan Tandenborstel Natuurlijk
TSC Green Tea Huid Lotion 30ML
Christian 5-delige pleisterbox geel Geel

Deurhanger Met Condoom
Hervulbare flesje 100 ml Fill it 100 transparant
Prijs per stuk
€ 0.10€ 225.00
Kleur
(9)
(24)
(1)
(21)
(1)
(10)
(7)
(21)
(29)
(10)
(19)
(9)
(15)
(1)
(64)
(3)
(47)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(15)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(9)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(5)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(9)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(11)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(6)
(1)
(13)
(1)
(7)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(2)
(3)
(2)
(14)

Verzorgingsproducten bedrukken

Er bestaat een grote kans dat verzorgingsproducten waarschijnlijk niet het eerste waren waar je aan dacht toen je op zoek ging naar een leuk relatiegeschenk. Toch merken we dat er de laatste jaren steeds vaker voor deze producten wordt gekozen. De voornaamste reden is dat je je door middel van deze producten kunt onderscheiden. Verzorgingsproducten bedrukken en cadeau doen is dan ook een stuk unieker dan bijvoorbeeld een gebruikelijke fles wijn of iets dergelijks. Wil je dan ook echt indruk maken? Dan kan je met bedrukte verzorgingsproducten niet de mist in gaan.

Verzorgingsproducten met logo

Verzorgingsproducten bedrukken is niet enkel en alleen geschikt als leuk cadeau om relaties, familie of vrienden te verrassen. Het is namelijk ook mogelijk om deze producten als promotieartikelen te gebruiken. Deel bijvoorbeeld zonnebrand uit tijdens een evenement of geef een eerste hulp set. Door verzorgingsproducten met logo te bedrukken maak je op deze manier eenvoudig extra reclame voor je bedrijf.

Verschillende soorten artikelen

Ons assortiment aan verzorgingsproducten is behoorlijk divers en dit komt dan ook doordat er veel verschillende artikelen zijn die bij kunnen dragen aan persoonlijke verzorging. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een heerlijke handcrème, lippenbalsem, maar bijvoorbeeld ook een zonnebrand spray stick voor in de zomer. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat je binnen ons assortiment de producten zal vinden waar je naar op zoek bent. Uiteraard kunnen wij deze verzorgingsproducten bedrukken.

Onze kwaliteit

Inmiddels houden we ons bij Lavista al jarenlang bezig met het bedrukken van allerlei verschillende soorten artikelen. Onze jarenlange ervaring heeft er dan ook toe geleid dat wij al jouw verzorgingsproducten bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technieken waar je uit kunt kiezen. Controleer per product wel de beschikbare afdrukmogelijkheden. Mocht je nu vragen hebben over de verschillende technieken vertellen wij je hier graag meer over.

Aan de slag met het ontwerp

Via onze webwinkel is het bijzonder eenvoudig om verzorgingsproducten te bedrukken. We hebben namelijk een speciale configurator ontwikkeld waarmee je op een bijzonder eenvoudige wijze afbeeldingen, logo’s of andere bedrukking kunt uploaden. Hiernaast is het kinderlijk eenvoudig om hier een tekst aan te voegen en heb je zelfs de keuze uit meerdere lettertypes. Zodra je tevreden bent met het ontwerp zullen wij je een proefdruk toesturen. Wanneer deze tot slot akkoord is gaan wij aan de slag met de verzorgingsproducten bedrukken in grotere hoeveelheden.

Contact opnemen met onze klantenservice

Uiteraard mag een uitstekende klantenservice niet ontbreken en wij willen dan ook benadrukken dat het in principe altijd mogelijk is om contact op te nemen met onze medewerkers. Dit kan iedere werkdag tijdens kantooruren door te bellen naar 0344 – 745109. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij zullen al je vragen zo zorgvuldig en spoedig mogelijk proberen te beantwoorden. Hierdoor zal jij in staat zijn om een weloverwogen beslissing te maken. Voor verzorgingsproducten bedrukken ben je bij Lavista dan ook ongetwijfeld aan het juiste adres.