Warmtepad bedrukken

Een warmtepad bedrukken? Dan kunnen wij je vertellen dat hier meer dan genoeg mogelijkheden voor zijn binnen de webwinkel van Lavista. Binnen ons assortiment kan je dan ook rekenen op warmtepads in diverse soorten en maten die wij uiteraard kunnen voorzien van een bedrukking naar wens. Ontdek dan ook zeker even ons assortiment of neem bij vragen contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen je namelijk altijd voorzien van advies op maat.Kison Heat Pack Roze

Grup Hot Pack (Kobalt) Blauw

Pikur Hot-Cold Pack Roze

Zaroa Hot Pack Rood
Heatpad Warmtepad Roze

Handwarmer Termosensor blauw

Handwarmer Lova transparant

Handwarmer Bolitas transparant
Hot&Cold Pack Warmtepad Blauw
Lovely Warmte Pad Rood
Handwarmer in hartvorm Waco rood
SENZA Handwarmer Blauw

SENZA Heatpack furry Brown

Prijs per stuk
€ 0.70€ 3.60
Kleur
(8)
(1)
(2)
(1)
(4)
(2)
(7)
(1)
(4)
(3)
(1)
Materiaal
(6)
(1)
(4)
(1)
(1)

Warmtepad bedrukken

Een relatiegeschenk geef je natuurlijk om je waardering voor een ander te laten blijken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er tal van verschillende relatiegeschenken zijn. Toch kunnen wij je vertellen dat warmtepads met uitstek behoren tot één van de meest uniekere relatiegeschenken die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Er bestaat namelijk een grote kans dat de ontvanger nog nooit een bedrukte warmtepad heeft gekregen en door een warmtepad te bedrukken zal je dan ook vrijwel zeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

Wat voor opdruk kies jij?

Dat wij een warmtepad kunnen bedrukken mag inmiddels duidelijk zijn. Vervolgens is het dan ook aan jou een om leuke bedrukking te bedenken. Dit kan dan ook werkelijk van alles zijn. Van een logo, bedrijfsnaam tot bijvoorbeeld een leuke slogan. Je kunt het zo gek niet maken en wij kunnen het voor je realiseren. Onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige apparatuur stelt ons daarnaast in staat om dit te doen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Wacht dan ook niet langer en laat jouw warmtepad bedrukken door de specialisten Lavista en plaats je bestelling vandaag nog via onze webwinkel.

Een ruime keuze uit warmtepads

Warmtepads zijn te bedrukken in diverse soorten en maten. Het verkrijgbare assortiment hier binnen de webwinkel van Lavista is hier dan ook een uitstekend voorbeeld van. Zo zijn er tientallen varianten waar je uit kunt kiezen en daarnaast is het bij veel artikelen mogelijk om deze te bestellen in tal van verschillende kleuren. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de minimale bestelhoeveelheid. Mocht je nu meer of minder artikelen willen bestellen is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een offerte op maat.

Ga aan de slag

Wist je dat een warmtepad bedrukken via de webwinkel van Lavista kinderlijk eenvoudig is? Je kunt namelijk direct van start gaan binnen onze ontwerpmodule en je eigen bedrukking ontwerpen. Upload direct een afbeelding of logo en voeg hier vervolgens eventueel tekst naar keuze aan toe. Uiteraard kan je in dit geval rekenen op verschillende lettertypes, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons te voorzien van duidelijke instructies. Hoe duidelijker de instructies die je ons meegeeft, hoe beter wij natuurlijk in staat zullen zijn om jouw warmtepad naar wens te bedrukken. Wij zullen je tot slot wel altijd voorzien van een proefdruk, zodat je precies weet hoe de bedrukking er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een warmtepad bedrukken? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om onze deskundige klantenservice te contacteren voor meer informatie. Dit kan direct telefonisch door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij kunnen je altijd voorzien van advies op maat en natuurlijk al je vragen beantwoorden. Wacht dan ook niet langer en zet vandaag nog de eerste stap om jouw warmtepad te laten bedrukken bij Lavista.