NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Drinkwaren » Reisbeker (19)

Reisbeker bedrukken

 TAMPA Wit - Kunststof reisbeker dit model heeft een inhoud van 400 ml en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.08
 ASTORIA Blauw - Enkelwandige beker van glanzend wit en heeft een inhoud van 350 ml. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.42
 TRAM Rood - Dubbelwandige roestvrijstalen reisbeker en heeft een inhoud van 455 ml. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.86
 BAMBOOASTORIA Oranje - Enkelwandige beker van bamboevezel met een siliconen deksel en gripband. Dit model heeft een inhoud van 350 ml. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.87
 DEEPORT Oranje - Roestvrijstalen drinkbeker met een kunststof handvat. Dit model heeft een inhoud van 455 ml. Dit model is snel te leveren in meerdere kleuren.
Vanaf € 3.15
 PADDINGTON Zwart - Keramische reisbeker en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.27
 BOTOCOL Zwart - Roestvrijstalen reisbeker met een kunststof deksel in metallic of glanzende kleuren. Dit model heeft een inhoud van 500 ml. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 3.56
 RODEODRIVE zilver - Roestvrijstalen, dubbelwandige reisbeker. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.56
Thermosbeker Pottenstein - Deze isolerende reisbeker is voorzien van een gekleurde sierring onder de deksel. De beker heeft een RVS buitenkant en een inhoud van 500 ml. Uw logo of tekst brengen wij aan op de beker d.m.v. een lasergravering. Deze hebben we ook nog in een andere kleur.
Vanaf € 3.69
Thermosbeke wit Postdam - Dubbelwandige reisbeker is geheel van RVS en heeft een inhoud van 400 ml. De zwarte schroefdeksel sluit de reisbeker lekvrij af. Uw logo of teks bedrukken of graveren wij op de beker. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 4.21