JBL speakers bedrukken

Wil je indruk maken op je relaties met een luxe speaker als geschenk of cadeau? Dan is het laten bedrukken van JBL speakers het overwegen waard. Speakers van het toonaangevende merk JBL staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit en stijlvolle design. Perfect voor het afspelen van je eigen muziek op het strand, in het park, thuis of op kantoor. Je hebt de keuze uit diverse modellen, zoals de Charge, Go, Flip en diverse JBL boxen. Ze kunnen volledig naar wens bedrukt kunnen worden met een naam, logo of eigen ontwerp. Met gepersonaliseerde JBL speakers laat je jouw naam of logo schitteren terwijl de muziek speelt en zorg je voor een blijvende herinnering bij je relaties!JBL GO Essential

JBL GO Essential
  • Drukmethode: Op Aanvraag
  • Leverbaar in 3 kleuren

Prijs op aanvraag

JBL GO 3 Black

JBL GO 3 Black
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

JBL GO 4

JBL GO 4
  • Drukmethode: Op Aanvraag
  • Leverbaar in 7 kleuren

Prijs op aanvraag

JBL speaker bedrukken: lekker compact

Je hoeft geen gigantische box neer te zetten om een perfect geluid te krijgen als je muziek wilt luisteren. De kracht van JBL speakers bedrukken met je eigen ontwerp, is juist dat deze bijzonder compact zijn. Ze passen haast in de palm van je hand en de compacte uitvoering maakt het gemakkelijk overal muziek te laten horen. Dat klinkt toch als muziek in de oren en zeker als je ook nog de keuze hebt uit JBL speakers in allerlei kleuren. De kleur van de boxen varieert en daar is de kleurtint van de bedrukking met je logo of ontwerp ook op af te stemmen. Overigens is zwart als standaard tint voor een JBL box het populairst, maar kan je ook voor kleuren als rood, roze, blauw of wit kiezen.

JBL speakers bedrukken: daar zit muziek in

Je maakt mensen blij met JBL speakers bedrukken, want iedereen vindt het fijn om naar muziek te luisteren. Het is dan ook een origineel geschenk, waar je zakelijke relaties of klanten veel van mogen verwachten en plezier aan gaan beleven. Je keuze voor JBL speakers bedrukken, brengt muziek in het leven en iedereen kan zelf bepalen waar ze naar luisteren. De muziekvoorkeur verschilt dan ook, van rock tot klassiek en van Nederlandse meezingers tot country. Een voordeel van een JBL box bedrukken, is dat de kwaliteit van het geluid voortreffelijk is. Het merk JBL leidt terug naar 1946 en is wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent in geluidsapparatuur. Dat zie je bij een JBL speaker bedrukken, maar hoor je vooral aan het geluid.

Wil je meer weten over gepersonaliseerde JBL speakers?

gepersonaliseerde JBL speakers op bureau Wil je meer weten over JBL speakers of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. JBL box bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."