Speelkaarten Bedrukken

Speelkaarten bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk? Dan is de ontvanger gegarandeerd van gezelligheid, want wie vindt het nu niet leuk om samen met collega’s of vrienden een kaartspel te spelen. Onder het genot van een heerlijk hapje en/of drankje zorgen deze artikelen voor oneindig veel plezier, want met speelkaarten kan je bijzonder veel kanten op. Je bent er dan ook van verzekerd dat deze producten zonder twijfel van pas zullen komen bij de gelukkige ontvanger. Wacht dan ook niet langer en laat jouw speelkaarten bedrukken door Lavista.Cartes  Pakje Van 54 Speelkaarten Licht Groen

Johan  Pakje Van 54 Speelkaarten Blauw

Speelkaarten zonder doosje
Speelkaarten van recycled papie Aruba + beige
Speelkaarten in doosje
Kaartspel eigen speelzijde
Klassieke speelkaarten Aruba blauw

Speelkaarten in luxe doosje
Speelkaarten in kunststof doosje
Speelkaarten in blikken doosje Amigo mat zilver
2 spellen in plastic doosje
Speelkaartenset met box Calabasas grijs, zwart
Speelkaartenset met box Salamina zwart
KleurVerschillende soorten speelkaarten bedrukken

Speelkaarten zijn in de basis natuurlijk hetzelfde. Ze bevatten in totaal 52 kaarten die zijn opgedeeld in harten, ruiten, schoppen en klaveren. Met deze combinatie aan kaarten is het mogelijk om tientallen verschillende spellen te spelen. Tot op de dag van vandaag zien we dat deze artikelen dan ook nog veelvuldig gebruikt worden. Speelkaarten komen dan ook eigenlijk altijd wel van pas en kunnen ongetwijfeld dienstdoen als een uitstekend relatiegeschenk. Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het binnen ons assortiment mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten speelkaarten. Bijvoorbeeld varianten met een doos of bijvoorbeeld kaarten die gemaakt zijn gerecycled papier. Uiteraard kunnen wij al deze speelkaarten bedrukken en maak dan ook de keuze die bij je het meeste aanspreekt.

Speelkaarten met logo

Naast dat speelkaarten voor enorm veel plezier kunnen zorgen zien we ook steeds vaker terug dat deze producten gebruikt worden als promotiemiddel. Speelkaarten met logo kunnen namelijk worden uitgedeeld tijdens een evenement. Iedere keer dat de ontvangers spelen met jouw kaarten zal jouw logo in beeld komen en hierdoor wordt er automatisch een positieve associatie opgewekt. Dit houdt in dat mensen plezier associëren met jouw organisatie, waardoor de kans uiteindelijk groter wordt dat je in de gedachte blijft hangen óf dat ze zelfs één van je producten of diensten afnemen.

Bedrukte speelkaarten bij Lavista

Lavista mag een ware specialist genoemd worden op het gebied van speelkaarten bedrukken. In de praktijk houdt dit in dat je de keuze hebt uit meerdere druktechnieken. Iedere druktechniek heeft uiteraard unieke voordelen en hier vertellen we je dan ook graag meer over. Mocht je al weten welke druktechniek je voorkeur heeft kan je direct aan de slag in onze eigen ontwerpmodule en jouw bedrukte speelkaarten ontwerpen. Upload binnen een handomdraai je eigen logo of afbeelding en voeg hier een pakkende tekst aan toe. Wij zullen in dit geval aan de slag gaan met de speelkaarten bedrukken, maar sturen je eerst een proefdruk. Hierdoor kan je controleren of alles naar wens is en wanneer dit het geval is gaan wij graag verder voor je aan de slag.

Speelkaarten met opdruk bestellen

Wist je dat speelkaarten bedrukken en bestellen bij Lavista bijzonder eenvoudig is? Zodra jouw ontwerp namelijk compleet is reken je af en dan gaan wij voor je aan de slag. Wij doen er uiteraard alles aan om jouw speelkaarten met opdruk zo spoedig als mogelijk bij je thuis af te leveren, maar over het algemeen hanteren we een levertijd van gemiddeld 10 werkdagen, tenzij anders vermeld. Artikelen zonder opdruk ontvang je binnen 2 à 3 werkdagen in huis.

Contactinformatie

Meer weten over speelkaarten bedrukken of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden bij Lavista? Dan raden wij je aan om direct contact op te nemen met onze klantenservice medewerkers. Zij zijn namelijk in staat om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0344 – 745109 of stuur een e-mail naar verkoop@lavista.nl. Uiteraard kan en mag je van ons verwachten dat wij al je vragen over speelkaarten bedrukken beantwoorden.