Brillendoekjes bedrukkenBrillendoekjes goedkoop
Brillendoekjes bedrukt
Brillendoekjes bestellen
Brillendoekjes kopen
Brillendoekjes verpakt
Brillendoekjes voordelig
Brillendoekjes bedrukken
Vision Brillendoekje (Licht) Grijs
Dioptry Brillendoekje Wit
Dioptry Rpet Brillendoekje Wit
Rpet Goodlooking Reinigingsdoekje Multicolour
Bisight Brillendoekje Wit
Creaclean Brillendoekjes Wit
Dioptry Mail Custom Made Brillendoekje Met Ansichtkaart Wit
Dioptry Xl Brillendoekje Wit
Dioptry Mail Eco Ansichtkaart Brillen Doekje Wit
Dioptry Carry Custom Made Brillendoekje Wit
Kleur


Alternatieve Categorieën

Brillendoekjes

Voor een helder zicht is het natuurlijk van groot belang dat de glazen van een bril regelmatig worden schoongemaakt. De brillendoekjes die wij u leveren, zorgen ervoor dat de brillenglazen weer een perfect zicht bieden. Deze brillendoekjes zijn niet alleen handig en origineel als relatiegeschenk of promotiemiddel, het product is ook erg praktisch voor eigen gebruik. U kunt weer perfect zien en lezen dankzij deze brillendoekjes. De doekjes kunnen ook worden gebruik voor een zonnebril, zodat letterlijk ieder brildrager baat heeft bij dit product.

Overige voordelen

In de eerste plaats zijn brillendoekjes natuurlijk zeer geschikt voor brillen en zonnebrillen. Brillendoekjes kunnen echter ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Deze brillendoekjes zijn namelijk ook uitermate geschikt om de schermen van tablets, computers en mobiele telefoons te reinigen. De microvezels zorgen ervoor dat ook schermen weer kunnen worden schoongemaakt. Deze brillendoekjes zijn dus voor iedereen een welkome aanwinst. Daarmee zijn brillendoekjes het ideale relatiegeschenk en kan dit product ook heel goed als promotiemateriaal worden ingezet.

Specificaties

De brillendoekjes zijn voor 80% vervaardigd uit polyester en 20% polyamide. De doekjes worden per stuk verpakt in een polybag. De afmetingen van de doekjes zijn 23 cm x 17,5 cm en wegen 220 gram per vierkante meter. De verpakking is verkrijgbaar in één of meerdere kleuren (maximaal vier kleuren). De verpakking heeft een ronde of gekartelde afwerking. Voor meerdere kleuren betaalt u een hogere prijs, maar hoe groter het aantal doekjes dat u bestelt des te lager is de prijs per stuk. U kunt dus naar eigen inzicht de gewenste hoeveelheid, de kleuren, de logo en/of tekst bepalen. U betaalt bij iedere bestelling instelkosten van €29,00.

Vrijblijvende offerte

Allereerst wordt een drukproef uitgevoerd. Als u akkoord gaat met de drukproef kunt u de bestelling binnen de 3 weken na de goedkeuring verwachten. Wacht daarom niet en vraag bij ons vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aan. Op deze manier kunnen wij uw wensen bekijken en zullen wij ons uiterste best doen om aan u in uw ideale custom-made product te voorzien. Wij zien uw wensen graag tegemoet en zullen ons beste beentje voor zetten.