Zonnebrillen bedrukken / bedrukt met logo


Zonnebrillen bedrukken

Veel organisaties hebben moeite met het uitbreiden van hun naamsbekendheid, zeker als het gaat om de naamsbekendheid onder jongeren. Op beurzen zijn jongeren vaak niet actief, traditionele reclame in kranten werkt vaak ook niet, waardoor organisaties op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Een van de mogelijkheden om uw naamsbekendheid onder voornamelijk een jonge doelgroep te vergroten, is het uitdelen van leuke gadgets tijdens grote evenementen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een groot festival, waar u de bedrukte gadgets uit kunt delen. Een van de gadgets die hierbij veel gebruikt worden, zijn bedrukte zonnebrillen. In het assortiment van Lavista Relatiegeschenken vindt u een groot aantal verschillende soorten zonnebrillen, die u door ons kunt laten bedrukken.

Tip: bekijk nu alvast wanneer er een festival bij u in de buurt georganiseerd wordt tijdens de zomermaanden, zodat u de zonnebrillen op tijd kunt bestellen!

Online zonnebrillen bedrukken en bestellen

Het is heel eenvoudig om online bedrukte zonnebrillen te bestellen. Kies een van de zonnebrillen uit ons assortiment, geef vervolgens aan in welke kleur u de zonnebril wenst te bestellen en upload tot slot uw bedrijfsnaam of een logo. Wij zorgen er vervolgens voor dat de zonnebrillen zo snel mogelijk voor u bedrukt worden en bij u afgeleverd zullen worden. Zo kunt u de bedrukte zonnebrillen direct uitdelen en uw naamsbekendheid verder laten groeien. Overigens zijn de bedrukte zonnebrillen niet enkel voor jongeren interessant, ook ouderen zullen blij zijn met een dergelijke gadget.

Door de diversiteit aan zonnebrillen in ons assortiment vindt u altijd een type zonnebril die aansluit bij uw doelgroep, bij het evenement waar u de zonnebrillen uit wilt delen en bij uw budget. Hierbij geldt over het algemeen dat des te meer bedrukte zonnebrillen u bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt. Een alternatief voor bedrukte zonnebrillen zijn bedrukte aanstekers, een poncho met bedrukken of een bedrukte pet.

Bedrukte zonnebrillen als relatiegeschenk

Naast de mogelijkheid om de bedrukte zonnebrillen onder jongeren uit te delen tijdens grote festivals, is het ook mogelijk om de zonnebrillen als relatiegeschenk cadeau te geven aan zakenpartners en medewerkers. Combineer de zonnebril bijvoorbeeld eens met een bedrukt strandlaken en een leuk tijdschrift, die aansluit bij de branche waarin u actief bent. Zo heeft u een compleet pakket, waarmee de zakenpartner of uw medewerker aan de zomer kan beginnen. Door gebruik te maken van bedrukte relatiegeschenken is de kans groot dat meer mensen dan uw zakenpartner alleen te zien krijgen dat het relatiegeschenk van uw organisatie afkomstig is.