Brillenkokers bedrukken

Ben je op zoek naar een unieke en praktische manier om je merk te promoten? Wat dacht je van brillenkokers bedrukken? Perfect om je zonnebril in te bewaren als je hem even niet nodig hebt. Je hebt de keuze uit kokers en hoesjes in een breed scala aan materialen, zoals RPET, vilt en (gerecyclede) leder. Je kunt de brillenkokers laten bedrukken met een naam, logo of eigen ontwerp. Met bedrukte brillenkokers zet je jouw concurrentie in de schaduw en laat je jouw merk schitteren. Ideaal als promotiemateriaal, bijvoorbeeld bij aankoop van een bril!Brillenkoker rpet vilt Nirson donker grijs

Brillenkoker rpet vilt Nirson
  • Opdrukbaar in 4 methoden
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 70 x 160 mm

v.a. € 0.87

Recycled Felt Sunglasses Pouch Brillenkoker Taupe

Recycled Felt Sunglasses Pouch Brillenkoker Taupe
  • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 6.47

Recycled Leather Sunglasses Pouch Brillenkoker Lichtblauw

Recycled Leather Sunglasses Pouch Brillenkoker
  • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
  • Drukafmeting: 50 x 25
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 8.15

Zonnebril en koker in bamboe Wanaka hout

Zonnebril en koker in bamboe Wanaka
  • Opdrukbaar in 4 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 14.89

Prijs per stuk
€ 0.8€ 14.9
Kleur
(1)
(2)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(2)

Brillenkoker bedrukken: handig cadeau

Op een zonnige dag zie je overal mensen met een zonnebril op, maar er zijn momenten dat je deze even afzet en niet nodig hebt. Bijvoorbeeld als er bewolking komt. De bril wegstoppen in een tas of jaszak is vragen om problemen. Het risico op beschadiging is dan te groot. Daarom is een brillenkoker bedrukken een handig cadeau dat in praktisch gemak voorziet. Brillenkokers bedrukken met je logo of naam is een gewaardeerd geschenk als je bijvoorbeeld opticien bent. Er zijn ook voor andere bedrijven ideale gelegenheden om met een brillenkoker met naam reclame te maken. Bijvoorbeeld door brillenkokers te bedrukken en deze tijdens een evenement als een beurs of festival uit te delen. Zo kunnen touroperators het handige cadeau aan klanten geven, die net een reis naar de zon hebben geboekt.

Brillenkoker met naam

Bedrukte brillenkokers met naam zijn een gepersonaliseerd geschenk en dat is slechts een van de vele opties die wij beschikbaar hebben. Je kan naast een naam of logo bijvoorbeeld ook een pakkende slogan op de brillenkoker laten drukken. Daar biedt de brillenkoker alle ruimte voor. Bovendien zijn er voor de verschillende kokers om brillen in op te brengen meerdere druktechnieken van toepassing. De brillenkoker van RPET vilt is bijvoorbeeld met 4 druktechnieken van een naam, logo of tekst te voorzien. Je kan dan kiezen uit zeefdruk, transfer, digitale transfer of transfer reflective. Full colour bedrukking is daarbij mogelijk en de drukafmeting bedraagt 70x160 mm. Zo hebben wij verschillende opties voor het bedrukken van brillenkokers en bepaalt het materiaal welke druktechnieken er beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over gepersonaliseerde brillenkokers?

brillenkokers met naam Wil je meer weten over gepersonaliseerde brillenkokers of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Brillenkokers bedrukken? Dat doe je bij Lavista!