Lichtgevende armbandjes bedrukken

Wil je lichtgevende armbandjes bedrukken? Dat kan bij Lavista. Van LED armbanden die zorgen voor zichtbaarheid bij het hardlopen of wandelen in het donker tot sound activated LED armbanden die op het ritme van de muziek bewegen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo of naam, zodat je het ontwerp kunt afstemmen op je huisstijl of campagne. Met bedrukte lichtgevende armbandjes maak je niet alleen reclame, maar draag je ook bij aan de veiligheid van sporters of de sfeer op festivals!Glow in the dark siliconen polsbandje met blinddruk

Glow in the dark siliconen polsbandje met blinddruk
 • Drukmethode: Blinddruk

v.a. € 0.20

Glow in the dark siliconen polsbandje met bedrukking

Glow in the dark siliconen polsbandje met bedrukking
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 0.23

Glow in the dark siliconen polsbandje met inkleuring

Glow in the dark siliconen polsbandje met inkleuring
 • Drukmethode: Algemeen
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 0.25

Nightwalker Armband Fluor-Geel

Nightwalker Armband Fluor-Geel
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 80 x 15

v.a. € 2.02

Veiligheids LED-armband Herne geel

Veiligheids LED-armband Herne
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 5 x 1,2 cm

v.a. € 2.70

Veiligheids LED armband rood

Veiligheids LED armband
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 70 x 10 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 3.35

Lichtgevende armbandjes bedrukken: zorg voor sfeer en beleving

lichtgevende armbandjes met logoEr zijn allerlei soorten evenementen, waar sfeer en beleving een grote rol speelt. Festivals zijn daar een goed voorbeeld van. Laat lichtgevende armbandjes bedrukken om bij te dragen aan de totale ervaring op bijvoorbeeld festivals.

Organiseer je een bedrijfsfeest in de avond met muzikale optredens, dan zwaaien de feestgangers met de armen in de lucht en zie je overal de glow in the dark armbandjes. Dit gebeurt natuurlijk ook tijdens concerten.

Tijdens sportevenementen zijn het de toeschouwers die met lichtgevende armbanden juichen als het eigen team wint. Of de club met hart en ziel aanmoedigen. Stel je een heel stadion voor, waarbij je de armbandjes ziet met jouw logo, bedrijfsnaam of tekst erop.

Zo is het laten bedrukken van lichtgevende armbandjes eveneens perfect voor de sfeer tijdens grote bruiloftsfeesten. Daarnaast bieden glow-armbanden ook veiligheid voor sporters die bijvoorbeeld in het donker aan een sportevenement deelnemen.

 • Festivals
 • Bedrijfsfeesten
 • Concerten
 • Sportevenementen
 • Bruiloften

Dit zijn de voordelen van lichtgevende armbandjes bedrukken

Een lichtgevende armband bedrukken met je logo, naam of originele slogan heeft veel voordelen. Je vergroot daarmee de naamsbekendheid, want ieder persoon met jouw lichtgevende armbandje om de pols maakt reclame voor je bedrijf. De glow in the dark armbandjes dragen bij aan een goede sfeer en daarmee creëer je een positieve associatie met je bedrijf.

In een donkere omgeving is er bovendien sprake van een optimale zichtbaarheid van iedereen die een lichtgevend armbandje draagt. Bij het bedrukken van lichtgevende armbanden, profiteer je van de mogelijkheid om je eigen bedrijfsidentiteit te benadrukken. Dit door met de kleuren en met de bedrukking rekening te houden. Dan is er nog een groot voordeel, want als je lichtgevende armbandjes laat bedrukken, dan is dat een kostenefficiënt promotiemiddel. Wij hanteren bijzonder lage prijzen voor de glow-armbandjes en voor de bedrukking. Verder zijn de lichtgevende armbandjes te zien als een aandenken aan een leuke beleving.

 • Goedkoop marketingmiddel
 • Vergroot de naamsbekendheid
 • Benadrukt je bedrijfsidentiteit
 • Leuk aandenken

Ruim assortiment met lichtgevende armbanden

Ons assortiment met lichtgevende armbandjes is gevarieerd, zodat je voor de betreffende gelegenheid altijd de perfecte keuze maakt. Wij kunnen bijvoorbeeld de populaire glow in the dark siliconen armbandjes bedrukken. Daarbij zijn er onder meer opties om ze te bedrukken met meerdere kleuren.

Veiligheid in zicht

Naast de bedrukte armbandjes die vooral bedoeld zijn om bij te dragen aan de sfeer en beleving, voorzien wij ook in een aanbod met lichtgevende veiligheidsarmbandjes. De zichtbaarheid wordt met deze LED armbanden in het donker namelijk vergroot en dat is ideaal als er sprake is van sportactiviteiten op de openbare weg. Daarbij is het handig dat het bij bepaalde armbandjes bijvoorbeeld mogelijk is om het LED-licht op verschillende standen in te stellen. Zo kan de drager de lichtjes snel of langzaam laten knipperen, maar ook voor een vaste stand kiezen.

Tips voor lichtgevende armbandjes bedrukken

Wij geven je graag nog wat tips voor lichtgevende armbandjes bedrukken, zoals de kleuren van je bedrijf erin terug te laten komen. Dat zorgt voor directe herkenbaarheid. Ook is het origineel om in plaats van een logo een originele slogan te bedenken. Of om je contactgegevens erop te laten bedrukken, zoals je social media profiel of websitenaam.

Lichtgevende armbandjes bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van het gewenste lichtgevende armbandje.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Bepaal de kleur, bijvoorbeeld een kleur die past bij je huisstijl.
 4. Kies de opdruk, zoals lichtgevende armbandjes met logo of naam.
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van jouw bedrukte lichtgevende armbandjes.

Wil je meer weten over lichtgevende armbandjes?

Wil je meer weten over lichtgevende armbandjes met logo? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!