Mokken bedrukken / bedrukt


Mokken bedrukken

Mokken zijn onmisbaar op de werkvloer! In de ochtend geniet u van een heerlijke kop koffie, in de middag neemt u wellicht een mok met soep en in de middag sluit u de dag met een cappuccino of een kop thee af. Het feit dat mokken onmisbaar zijn, maakt mokken een zeer bruikbaar relatiegeschenk voor zakelijke relaties. Het leuke aan mokken is daarbij dat het heel eenvoudig is om mokken te bedrukken. Zo kunt u de mokken een persoonlijk tintje geven en is het daarbij mogelijk om met de mokken te werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Beeldt u zich eens in hoeveel mensen uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam zien als zakenpartners uw mokken in de kantine en op de werkvloer gebruiken!

Tip: mokken bedrukken is niet alleen leuk om cadeau te geven als relatiegeschenk. U kunt de bedrukte mokken ook op uw eigen werkvloer gebruiken.

Verschillende soorten mokken bedrukken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten mokken die u kunt laten bedrukken. De mokken verschillen hierbij in kleur, in materiaaldikte en in het formaat van mok. Voor een kop koffie worden bijvoorbeeld kleinere modellen mokken aangeboden, dan voor een kop soep. Ook erg leuk zijn de mokken die te beschrijven zijn met krijt! Aan de onderzijde van deze mokken kunt u een logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. De rest van de zijkant van deze bedrukte mokken is met een krijtje te beschrijven. Niet alleen leuk om te geven, ook leuk voor de zakenpartners zelf. Zij kunnen de mokken gebruiken om medewerkers te motiveren met een persoonlijke aanmoediging, die met het krijt op de mok geschreven wordt.

Wilt u ook mokken bedrukken? Selecteer eerst de gewenste mok in ons assortiment, kies vervolgens een kleur voor de mok en upload tot slot uw logo. U kunt ook een tekst op de mok laten bedrukken, zoals uw bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. Des te meer bedrukte mokken u aanschaft, des te goedkoper het voor u wordt per mok! Het is al mogelijk om mokken vanaf een paar euro te bestellen.

Combineer bedrukte mokken met andere relatiegeschenken

Een bedrukte mok is al een praktisch en leuk relatiegeschenk. Nog leuker is het echter als u de mok combineert met andere relatiegeschenken! Zet bijvoorbeeld een pen in de mok, hang een usb-stick aan de mok of combineer de mok met een pak koffie. Zo maakt u het relatiegeschenk origineler, wat de kans groter maakt dat een zakenpartner uw relatiegeschenk aan anderen laat zien. Dit komt uw naamsbekendheid ten goede!