Houten flesopeners

Wil je natuurlijke flesopeners inzetten als relatiegeschenk of cadeau? Overweeg dan eens onze houten flesopeners. Je hebt de keuze uit diverse modellen en soorten. Je kunt de houten flesopeners graveren met een logo, naam of andere opdruk. Deze gravering geeft een prachtige uitstraling en is niet gevoelig voor slijtage, waardoor jouw opdruk lange tijd zichtbaar blijft voor de ontvanger. Met gepersonaliseerde houten flesopeners kies je voor een klassieke en authentieke uitstraling, waardoor ze graag ontvangen worden als geschenk!Flesopener Hout

Flesopener houten handvat
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 65x14

v.a. € 0.77

Bierbaum Flessenopener

Bierbaum Flesopener Natuurlijk
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 0.91

Blackbeech Opener Flesopener Hout

Blackbeech Opener Flesopener
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 30 x 20

v.a. € 1.20

Amigo Flesopener Hout

Amigo Flesopener Hout
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 1.22

Rondo Flesopener Rond Hout

Rondo Flesopener Rond Hout
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 1.25

Brama houten flesopener Naturel

Brama houten flesopener
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.50

Flesopener met houten handvat hout

Flesopener met houten handvat
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 1.83

Origina houten flesopener Naturel

Origina houten flesopener
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.10

Houten/rvs flesopener Canopy hout

Houten/rvs flesopener Canopy
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.31

Orthex Bio-Based Bottle Opener Flesopener Naturel

Orthex Bio-Based Bottle Opener Flesopener
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Individuele namen Laser
 • Drukafmeting: 16 x 10

v.a. € 3.90

Flesopener voor aan de muur Open it hout

Flesopener voor aan de muur Open it
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 4.72

Prijs per stuk
€ 0.7€ 4.8
Kleur
(3)
(1)
(4)
(3)
Materiaal
(2)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)
(2)

Houten flesopener graveren met logo

Wil je een houten flesopener graveren met je logo erop, dan gebeurt dat bij ons met uiterste nauwkeurigheid. Wij maken namelijk gebruik van lasergravure, waarbij de details van je logo, tekst of andere opdruk perfect zichtbaar zijn te maken. De computer stuurt de laserstraal aan en de gravure wordt vereeuwigd in de houten flesopener. Het graveren is een van de bedrukkingstechnieken, maar je hebt bij ons ook de keuze uit andere opties. Bijvoorbeeld door de houten flesopener full colour te laten bedrukken. Dan springt je logo eruit en valt de blik al snel daarop als iemand de opener tevoorschijn tovert. De bedrukkingsmethoden variëren per soort met opties voor onder meer tampondruk, lasergraveren, doming en zeefdruk.

Houten flesopener graveren: leuk geschenk voor allerlei evenementen

Een houten flesopener graveren met een speciale opdruk maakt het tot een geschenk, dat geschikt is om tijdens allerlei evenementen uit te delen. Bijvoorbeeld voor festivals, maar ook bij sportevenementen of als je op de beurs staat met een stand. Heb je een groot feest te vieren met veel genodigden, dan is een houten flesopener een leuk cadeautje om als bedankje weg te geven. Bijvoorbeeld na afloop van een bruiloft als de gasten huiswaarts keren of na het vieren van een jubileum, waarbij de houten flesopener naar een bijzondere herinnering verwijst. Een voordeel van dit cadeau is dat het een praktisch hulpmiddel is. Iedereen heeft wel eens een flesopener nodig om een dop van het flesje te wippen. Bovendien zorgt het hout voor een natuurlijke uitstraling en is het daarom een authentiek voorwerp. Wil je bedrukte flesopeners gebruiken in jouw horecagelegenheid? Overweeg dan de snelle speedopeners met logo, want die zijn geschikt om snel flesjes te ontkurken om klanten snel van dienst te zijn.

Groot assortiment voor houten flesopeners graveren

Je hebt bij ons de keuze uit meerdere soorten houten flesopeners om je logo of naam op te laten bedrukken. Wij hebben naast de flesopeners die je in de hand houdt bijvoorbeeld ook exemplaren die aan de muur te bevestigen zijn. Een ander type uitvoering levert een opener op die over een handvat beschikt. De meeste openers in ons aanbod zijn als zodanig direct herkenbaar, maar niet allemaal. Er is bijvoorbeeld een ronde houten flesopener waar je aan de bovenkant niet van ziet dat het een voorwerp is om de dop van een flesje te verwijderen. De opener bevindt zich namelijk aan de onderzijde. Dit maakt het product heel geschikt voor promotionele doeleinden, want je logo valt zo altijd als eerste op. Je maakt door ons ruime aanbod op basis van je voorkeur voor stijl, reclamewensen en vormgeving zo altijd de perfecte keuze.

Hoe kies je de ideale houten flesopener om te graveren?

Er zijn meerdere opties om tot de ideale keuze te komen, zoals door met je budget rekening te houden. Een houten flesopener graveren met je logo hoeft niet duur te zijn. In elk geval is het bij ons zo goedkoop mogelijk, omdat wij voor de openers lage prijzen hanteren. In aanvulling daarop zorgen wij er wel voor dat je op de beste kwaliteit mag rekenen. Naast dat je een vergelijking kan maken in prijs, is het ideaal om de afbeeldingen te vergelijken. Je ziet dan al snel een verschil in design.

Houten flesopeners bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste flesopeners van hout.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Kies de gravering, zoals flesopeners met logo of naam.
 4. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 5. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 6. Je ontvangt gratis een drukproef van de houten flesopeners met logo.

Wil je meer weten over houten flesopeners?

Wil je meer weten over houten flesopeners of wil je andere flesopeners bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!