KerstgeschenkenSterrenset van vilt Solingen rood
Multifunctional Storage Bag
SENZA Wired Candle Holder (incl. glass)
Christmas Storage Bag Black

SENZA Runamel Cuddle Decoration

Paperbag van de Boerin Red

Luxury Golden Plaid
SENZA Hyacinth Shallow Basket with Handles

Fringles Plaid Melange Beige

SENZA Ribble Plaid Black

Fringles Plaid Melange Black

SENZA Wooden Edge Basket XL
SENZA Willow Basket Black

SENZA Runamel Feetwarmer

Cabin Size Norländer Trolley Silver
Kleur


Kerstartikelen als geschenken aan zakenpartners geven

De kerst betekent voor veel organisaties een van de drukste periodes van het jaar. Rondom de kerstdagen worden de jaarboeken afgesloten en probeert men de laatste zaken voor het boekjaar op orde te krijgen. Denk aan het afronden van projecten, het opstellen van facturen voor het gedane werk, enzovoorts. Ook is dit de periode dat veel organisaties hun vaste zakenpartners verassen met een kleinigheidje. Welke relatiegeschenken geeft u aan uw zakenpartners tijdens de feestdagen? Veel organisaties kiezen voor een bos bloemen of een fles wijn, wat allebei niet tot de meest originele relatiegeschenken behoort. U kunt een fles wijn of bos bloemen echter een stuk origineler maken als u dit combineert met verschillende kerstartikelen als geschenk. Lavista Relatiegeschenken helpt u hier graag bij!

Verschillende kerstartikelen als relatiegeschenk

In ons assortiment vindt u een breed scala aan relatiegeschenken voor verschillende doelgroepen. Wilt u uw medewerkers bijvoorbeeld een goede kerst wensen? Geef iedere werknemer een goede fles wijn en verpak deze samen met bijvoorbeeld twee kaarsglaasjes in een draagtas. Lavista Relatiegeschenken biedt naast de kaarsglaasjes en draagtassen verschillende andere originele relatiegeschenken rondom het thema kerst. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een opblaasbare kerstbal, decoratie voor in de kerstboom of een kerstornament. Dergelijke kerstartikelen als relatiegeschenk zijn niet alleen origineel en praktisch, ze passen ook goed bij de periode waarin u het relatiegeschenk aan een zakenpartner of medewerker geeft.

Wanneer u een leuk kerstartikel gevonden heeft in ons assortiment, kunt u deze heel eenvoudig bestellen. Vaak is het mogelijk om de kleur van het kerstartikel te kiezen en deze te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Zo kunt u de kerstartikelen naadloos bij de huisstijl van uw organisatie laten aansluiten.

Vrolijke kerstartikelen voor uw eigen kantoor

Naast de mogelijkheid om kerstartikelen aan zakenpartners te geven, kunt u er vanzelfsprekend ook voor kiezen om uw eigen kantoor op te vrolijken met enige kerstartikelen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende opblaasbare kerstballen aan het plafond van uw kantoor, leuke kaarsglaasjes in de vensterbanken binnen uw kantoor, verschillende vormen van kerstdecoratie op het bureau van uw medewerkers, enzovoorts. Het is vanzelfsprekend enigszins afhankelijk van de grootte van uw kantoor, welke kerstartikelen hier het beste op aansluiten.

Door uw kantoor gezelliger te maken rond de feestdagen, wordt het voor uw medewerkers leuker om naar kantoor te komen en gemotiveerd te blijven rond hun vakantiedagen. Zo blijft uw organisatie goed draaien en worden tegenslagen aan het einde van het jaar voorkomen.